Додати оголошення
показувати:
Сторінка 2 з 2
пропоную
договірна  
Автор: Каргина Юлия Васильевна
Підприємство: Психологический тренинговый центр Unity
Психологічний тренінг "Кроки до досконалості"
3

Психологічний тренінг "Кроки до досконалості"

Кроки до досконалості.Вирішення внутрішніх конфліктів, зняття напруги, корекції відхилень у поведінці тощо.На тренінгах ми: розважаємось, вчимося, знайомимося із собою та… з тими, хто нам подобається, можливо, ...

пропоную
договірна  
Психологічний тренінг "Техніки позитивного мислення"
3

Психологічний тренінг "Техніки позитивного мислення"

Позитивне мислення та зміна переконань – чарівний ключ до успіху.Той, хто хоче, шукає можливості. Той, хто не хоче, шукає відмовки.Що таке позитивне мислення?Як мислить лідер?Три чарівні питання:1. Що в ...

пропоную
договірна  
Психологічна підготовка та адаптація дітей до школи
3

Психологічна підготовка та адаптація дітей до школи

Початок шкільного навчання – складний та важливий етап у житті будь-якої дитини.Одна дитина сприймає ці зміни як відповідальний крок і дорослішання. Інша – робить вигляд, що усвідомив важливість навчання та ...

пропоную
договірна  
Психологічний тренінг «Моя рідна душа»
2

Психологічний тренінг «Моя рідна душа»

Кожна людина прийшла на землю з певним призначенням, із місією. Кожен іде до своєї мрії. Це чудово. Але також кожна людина мріє зустріти своє кохання, свій ідеал, свою долю. Я думаю, що мало таких, які лягають ...

пропоную
договірна  
Консультація спортивного психолога
1

Консультація спортивного психолога

- дитячий спорт;- професійний спорт;- робота з клубами.

пропоную
500 грн.  
Автор: Самуилович Иван
Услуги психолога, онлайн консультации.
1

Услуги психолога, онлайн консультации.

Здравствуйте, меня зовут Иван Самуилович, я практикующий психолог. Опыт работы 6 лет. Проходил курс в университете им. Драгоманова и школе DSA.В своей практике использую онлайн консультации, трансформационые игры ...

пропоную
договірна  
Автор: Лінія Психологічної Підтримки
Лінія психологічної підтримки для чоловіків
1

Лінія психологічної підтримки для чоловіків

2345.help — Лінія психологічної підтримки для чоловіків, де допомагають впоратися зі стресом, тривогою, складнощами у стосунках та життєвими труднощами. Конфіденційно, безкоштовно, анонімно, доступно онлайн ...

пропоную
договірна  
Автор: Savich Ruslan
Допомагаю знайти рішення в складних ситуаціях
1

Допомагаю знайти рішення в складних ситуаціях

ДОПОМАГАЮ ЗНАЙТИ РІШЕННЯ В СКЛАДНИХ СИТУАЦІЯХ Якщо ви зайшли у глухий кут, відчуваєте «стіну» або не розумієте, чому важлива справа або рішення стоїть на місці — я допоможу знайти рішення проблеми. Розбираю ситуації ...

пропоную
350 грн.  
Автор: Омельченко Крістіна Олеговна
Психолог-Сексолог
1

Психолог-Сексолог

Буду рада спілкуванню,мій т.e.л.е.г.р.а.м. - KrisSeksolog, або шукай за номером Пропоную індивідуальні, конфіденційні розмови . Допомагаю краще розібратися у власних бажаннях, емоціях, питаннях стосунків та ...

пропоную
2 500 грн.  
Автор: Комісарук Людмила

Ваше Покращення здоров'я і життя завдяки глибинним психологічним сесіям Онлайн-Це Працює! Результат на кожній сесії!

Вітаю! Мене звати Людмила, Я - Дипломований Трансперсональний Психолог, Глибинний Енергопсихолог Веду офіційну приватну психологічну практику Маю 12 років досвіду Приймаю Онлайн по запису і терміново Дорослі ...

29.01.2026
Сторінка 2 з 2
оголошень на сторінці