Додати оголошення
показувати:
Сторінка 5 з 14
пропоную
3 000 грн.  
Автор: Тетяна
Підприємство: Lips by Tatiana Veretinska
Увеличение губ / Збільшення губ
4

Увеличение губ / Збільшення губ

Вітаю🤍 Я — Тетяна, косметолог-інʼєкціоніст з медичною освітою, яка щиро закохана в красу природних губ 💋 У червні я закінчила навчання по контурній пластиці губ — і з того часу не зупиняюсь: вчусь , практикуюсь, вдосконалююсь. ...

пропоную
2 200 грн.  
Автор: Алексей
Прикладная кинезилогия и остеопатия
1

Прикладная кинезилогия и остеопатия

БОЛИТ СПИНА? СУСТАВЫ? НЕДОМОГАНИЕ? Поможет прикладная кинезиология и остеопатия. Без боли, без лекарств. Найдем и устраним причину. ПРИКЛАДНАЯ КИНЕЗИОЛОГИЯ И ОСТЕОПАТИЯ. Диагностика и лечение боли в спине, суставах, ...

пропоную
6 000 грн.  
Автор: Самко Маргарита
пропоную
договірна  
Автор: https://daily-med.com.ua/
Приватна клініка Daily Medical
1

Приватна клініка Daily Medical

Медичний центр Daily Medical — це багатопрофільна клініка у Дніпрі, яка з 2014 року надає якісні медичні послуги для дорослих та дітей. У нашому центрі працюють висококваліфіковані фахівці понад 30 спеціальностей, включаючи ...

пропоную
договірна  
Автор: VEAN TATTOO
VEAN TATTOO: тату, пірсинг, видалення
10

VEAN TATTOO: тату, пірсинг, видалення

VEAN TATTOO: ТАТУ, ПІРСИНГ, ВИДАЛЕННЯ Привіт! Ми одна зі студії великої мережі Vean Tattoo Dnipro White  Запрошуємо тебе у до нас у гості! Ми маємо великий спектр послуг: Татуювання Пірсинг Видалення Навчання ...

пропоную
договірна  
Автор: Савенко Анастасія
Майстриня масажу Київ
2

Майстриня масажу Київ

Хочеш глибокого занурення у тіло та душу? Я створюю простір, де поєднується тілесне, духовне й енергетичне. Тантричний масаж, рейкі, Access Bars, Прийом у студії на Подолі. Telegram для запису: Ice_diamond ...

пропоную
договірна  
Масаж Київ
2

Масаж Київ

Я — Амріта, майстриня тантри, масажу та духовних практик. Пропоную: • Тантричний та лiнгам масаж • Навчання Йоні/Лінгам для пар • Гавайський масаж Ломі Ломі • Sound healing, Reiki, арт-терапія Сеанси у ...

пропоную
договірна  
Масаж Львів якість досвід
2

Масаж Львів якість досвід

Сеанси для тих, хто хоче зняти напругу, наповнитися та відчути себе тілом. Працюю з чоловіками та жінками. Пропоную масажі відновлювальні, тантричні, глибокі. Запис лише завчасно. Telegram: lia_tantra ...

пропоную
договірна  
Майстриня масажу Львів
2

Майстриня масажу Львів

Тобі потрібне не просто розслаблення, а глибоке відчуття себе? Я — Аня, майстриня тілесного і тантричного масажу у Львові. Створюю простір довіри, спокою та тепла. Приймаю у Сихові, також можливий виїзд. Масаж ...

пропоную
договірна  
Масаж Львів
2

Масаж Львів

Глибокий масаж, який пробуджує тіло та знімає втому. Я поєдную декілька технік — залежно від твого стану. Сеанси у Львові, в атмосферній локації. Розклад гнучкий, але запис лише заздалегідь. Пиши у Telegram: lia_tantra ...

пропоную
договірна  
Майстриня масажу
2

Майстриня масажу

Привіт! Я — Анна, і запрошую тебе на преміальний масаж у Львові. Розслаблення, тілесна присутність, чуттєвий дотик — без шаблонів і поспіху. • Розслаблюючий масаж: від 1350 грн • Єгипетський масаж: 4000 грн ...

пропоную
договірна  
Майстриня масажу з досвідом
2

Майстриня масажу з досвідом

Хочеш перезавантажитися тілом і душею? Пропоную простір турботи, довіри та відчуттів Сеанси проходять у Києві. Я досвідчена майстриня тілесних практик — створюю умови, де можна повністю розслабитися та наповнитися. ...

пропоную
договірна  
Послуги масажу від майстрині з досвідом
2

Послуги масажу від майстрині з досвідом

Запрошую на глибокий тілесний релакс — масаж, що знімає напругу та допомагає відчути гармонію з тілом. Я — майстриня масажу з досвідом, працюю з тілесними практиками, що допомагають розслабитися, відновити енергію ...

пропоную
договірна  
Автор: Зеленевская Юлия Володимирівна
Коси, плетіння,брейди,зізі,гофре,дреди,афрокудрі,канекалон,афролокони,брейди
9

Коси, плетіння,брейди,зізі,гофре,дреди,афрокудрі,канекалон,афролокони,брейди

Привіт! Я майстер з Афрозачісок зі стажем роботи 17 років  Косы, дреды Роблю: - Дреди - Афролокони - Французькі коси або брейди (з Канекалоном або без), різні візерунки - Афрокосички - Де дреди - Корекція Дредів ...

пропоную
договірна  
Автор: Your Family
Прийом лікаря-гастроентеролога у медичному центрі
1

Прийом лікаря-гастроентеролога у медичному центрі

Прийом лікаря-гастроентеролога у медичному центрі  гастроентеролог Харків. дитячий гастроентеролог Харків. прийом гастроентеролога Харків. дієтолог Харків. УЗД Харків. педіатр гастроентеролог Харків. УЗД ...

пропоную
договірна  
Вакцинация в медицинском центре “Your family”
1

Вакцинация в медицинском центре “Your family”

Вакцинация в медицинском центре “Your family” Вакцинация Харьков. Сезонная вакцинация Харьков. Лучший иммунолог в Харькове. Детский иммунолог Харьков. Иммунолог в Харькове отзывы. Иммунолог Харьков цена приема. ...

пропоную
договірна  
Запись на приём к иммунологу в медицинском центре Your family
1

Запись на приём к иммунологу в медицинском центре Your family

Запись на приём к иммунологу в медицинском центре Your family Лечение аллергии Харьков. Лучший иммунолог в Харькове. Детский иммунолог Харьков. Иммунолог в Харькове отзывы. Иммунолог Харьков цена приема. Иммунологическая ...

пропоную
договірна  
Весенний чекап для женщин Your baby.
1

Весенний чекап для женщин Your baby.

Весенний чекап для женщин Your baby.  Комплексное обследование для женщин Харьков. Профилактическое обследование для женщин Харьков. Какие анализы входят в женский чекап Харьков. Стоимость чекапа для женщин ...

пропоную
договірна  
Запись на прием к ревматологу в медицинском центре Your family
1

Запись на прием к ревматологу в медицинском центре Your family

Запись на прием к ревматологу в медицинском центре Your family  Боль в суставах Харьков лечение. Лечение артрита Харьков. Ревматоидный артрит Харьков лечение. Ревматолог для детей Харьков. Артрит доктор Харьков. ...

пропоную
договірна  
Патронаж новорожденных и детей раннего возраста в Your Family
1

Патронаж новорожденных и детей раннего возраста в Your Family

Патронаж новорожденных и детей раннего возраста в Your Family Патронаж новорожденного Харьков. Педиатр на дом Харьков.  Первый осмотр ребенка Харьков. Осмотр новорожденного Харьков. Вызов педиатра на дом ...

Сторінка 5 з 14
оголошень на сторінці