Портрет на холсті по фото від професійної художниці

Опубліковано: 11.01.2024

Автор: Ралик Юлія Ігорівна

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Реклама, поліграфія, дизайн > Графічний дизайн  > Портрет на холсті по фото від професійної художниці
Ручна цифрова ілюстрація, яку малюю  на планшеті для цифрової графіки + друкую на полотні в будь-якому розмірі! 
ВИ ОТРИМУЄТЕ:
1. цифровий варіант портрета який зможете роздрукувати в майбутньому на чому завгодно (одяг, чашки, пазли, чохол для телефону та планшета і т.д.)
2. картину на полотні, яку можна вручити в подарунок близьким

Вигадую круті ідеї з вашими фото або малюю реалістичний малюнок портрет.
Моє ПОРТФОЛІО можете побачити в інстаграм  https://www.instagram.com/ralyk.art

ВАРТІСТЬ: від 600 грн

Це ГІДНИЙ ПОДАРУНОК тому що:
- унікальний портрет у єдиному екземплярі
- гарантовані неповторні емоції
- подарунок який точно запам'ятається та здивує
- вам не треба вигадувати, де його роздруковувати, я виготовляю картини під ключ

У МЕНЕ ЗАМОВЛЯЮТЬ:
- пам'ятні портрети для батьків
- романтичні ілюстрації для коханих
- портрети з ВАУ-ефектом на день народження
- фантастичні сюжети для поздоровлення керівнику!

Чому мої ПОРТРЕТИ мають ВИСОКУ ЦІННІСТЬ:
Я не використовую:
1. арт-ретуш та дрім-арт обробку
2. штучний інтелект
3. фото монтаж
Тільки професійний живопис на знаннях АНАТОМІЇ!

КОНТАКТИ
Telegram 0682641508
Viber  0682641508
Фото можна надсилати сюди  ralyk.artist@gmail.com

Можна замовити і малюнок БЕЗ ДРУКУ. Напишіть мені і я створю вам чарівний і неймовірний портрет!

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

350 грн.пропоную

06.05.2022

Друк на футболках в Чернівцях

Друк на футболках від рекламного агентства "ЛІДЕР-ЛТД".Наносимо зображення будь-якої складності (фото, надпис, логотип).Приймаємо корпоративні замовлення на брендування футболок в Чернівцях.Допомагаємо в розробці індивідуального дизайну.Якісний цифровий друк, широкий розмірний ряд.За детальнішою інформацією звертайтеся

договірнапропоную

10.04.2024

Об'ємні літери: сучасний тренд в оформленні простору

вступОб'ємні літери вже давно стали не просто елементом зовнішньої реклами, а справжнім трендом в оформленні різноманітних просторів. Від великих торговельних центрів до затишних кафе, від концертних залів до приватних інтер'єрів – везде можна зустріти ці привабливі, світловідбиваючі або світлодіодні конструкції,

договірнапропоную

09.09.2024

Копіювання та розробка сайтів для товарки і дропшипінгу. Лендінг. Креатив

Створюємо сучасні, зручні та ефективні веб-сайти та крео! Вам терміново потрібен сайт / лендінг або крео для товарки / дропшипінгу? Пишіть у Telegram tovarnamaisternya або на платформі. Надішліть нам промокод: BOARD2024 та отримайте знижку 30% на перше замовлення. Хочете збільшити кількість лідів та конверсію?

Поп.Наст.