Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Косметологія  >  Масаж, солярій, спа  >  Авторський масаж у Києві

Авторський масаж у Києві  (пропоную)

Ціна: договірна

Запрошую вас у простір відновлення та гармонії. 

Мене звати Айджена, я майстер масажу з понад 15-річним досвідом роботи у сфері ручних та апаратних технік.

Чому обирають мої сеанси:

• Відновлення та релаксація - допомагаю зняти фізичну й емоційну напругу.

• Індивідуальний підхід - кожен рух продуманий і налаштований на ваші потреби.

• Поєднання технік - класичні європейські та східні практики в авторському стилі.

• Затишна атмосфера - окрема студія на лівому березі Києва, район Дарницької площі

Формати сеансів:

• Тривалість: 1 / 1,5 / 2 години

• Для жінок та чоловіків

• Практики для відновлення м’язів, глибокого розслаблення та турботи про тіло

Атмосфера студії:

Моя студія - це місце, де ви відчуєте спокій, легкість і гармонію. 

Тут створені усі умови для комфортного відпочинку та перезавантаження.

Для запису та деталей пишіть у повідомленнях - loss_angel_loss - на усі питання відповість моя помічниця

Реклама

Оголошення із рубрики "Массаж, солярий, спа"переглянути все
Эpoтичecкий массаж в Харькове – студия Impеrium
Ищете лучший эpoтичеcкий массаж в Харькове? Добро пожаловать в Imperium – место, где вас
Релакс массаж для мужчин. Троещина
Уважаемые мужчины, любители нежности и ласки! Приглашаю Вас на свой нежный расслабляющий
Послуги косметелогії в Crona Beauty Східниця
Crona Beauty – це місце гармонії, де ваша шкіра отримує здоровий блиск і дбайливий догля
Оздоровительный Релакс массаж Массаж простаты Лингам Киев
Приглашаю Мужчин на ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЙ РЕЗУЛЬТАТИВНЫЙ ПОЛЕЗНЫЙ ОЗДОРОВИТЕЛЬНЫЙ массаж Я д
Масаж у Харкові
Вітаю Вас! Я професійний масажист з досвідом роботи понад 25 років. Моя спеціалізація -