Узаконення, отримання тех. паспортів

Опубліковано: 24.02.2009

Автор: 

договірна

продам

Головна > Послуги > Ремонтно-будівельні послуги  > Узаконення, отримання тех. паспортів
Бізнес-Консалт груп
Реєстрація БТІ.
Довідка БТІ.
Узаконення, отримання тех. паспортів,
переведення з житлового фонду в нежитловий.
+38 (044) 289-29-10, 222-59-02
www.bcg.org.ua
bcg.consult@gmail.com
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

29.05.2025

Послуги та проектування будинків

Мене звати Олексій Бойко, а архітектура – це справа, без якої я не уявляю своє життя. Послуги архітектора у Львові стають все необхіднішими: велика кількість людей бажає придбати власне житло за межами міста, бажано – створене за індивідуальною розробкою. Кожен проект, який я веду особисто, втілюється в

680 грн.пропоную

07.07.2024

Буріння свердловин

уріння будь-яких свердловин промислових та для приватних осіб, під ключ. Буримо під палі. Буримо малогабарітною установкою. Ремонт свердловин Дослідження. Дозвіл на водокористування. Паспорт. Договір. Досвід. Гарантія.Харківська, Сумська, Полтавська. Велика база даних. Довіряйте професіоналам.Наш сайт:burinnya. svoyavoda.

4 000 грн.пропоную

16.02.2024

Ремонт квартир под ключ в Киеве

Фирма "ФайноБуд" предоставляет комплексные услуги по ремонту и строительству в Киеве и его области. Мы решаем задачи любого объема и сложности, начиная от создания дизайн-проекта и расчета сметы до полной сдачи объекта "под ключ". Наши услуги включают: - Ремонт квартир - Ремонт офисов - Дизайн интерьеров -

договірнапропоную

15.12.2023

Холодильні двері, морозильні двері

Пропонуємо холодильні і морозильні двері, а саме розпашні, відкатні, двохстворчасті. Двері наповненням поліуретан, обшиті оцинкованою сталлю, або нержавійкою. Товщина в межах від 60мм до 150мм. Висота і ширина від 800х1800h до 4000х4000h. Термін виготовлення 3-3,5тиж. Звертайтеся за тел: 097-122-84-99, 066-206-48-57 Віталій.

договірнапропоную

04.01.2017

Ремонт квартир цены Киев. Наименование работ Прайс лист.

Внутрення отделка помещений Киев. Ремонт и отделка - обои, шпаклёвка, покраска, Наполные покрытия - монтаж и укладка ламинат, ковролин плинтус. Подробнее по ценам изходя из тех.задания тел.вайбер.

Поп.Наст.