Говядина блочная высший, первый, второй сорт
Опубліковано: 18.02.2014
Автор: Валюх Оксана
продам
0986470177
Схожі оголошення
20.08.2019
Перепелиные яйца - перепелов, домашние.Для профилактики рекомендуется.Рекомендуется ежедневное употребление перепелиных яиц в пищевом рационе детей и взрослых. Яйца принимаются внутрь в сыром виде натощак утром за 30 минут до еды, запиваются водой или соком. Аллергии яйца не вызывают, поэтому увеличение их
22.04.2022
Вам необходимо свежее и качественное мясо оптом? Вы на верном пути! SLK Kronos Наша компания предлагает выгодное сотрудничество, благодаря которому ваш бизнес будет процветать. Наши центры выполнения заказов в Беларуси и Украины Узбекистан Казахстан Румыний Монголия Бразилий и Россий Осуществляем импорт
02.10.2024
Ищете надёжного поставщика качественного мяса из Европы? Фирма Agroline из Польши предлагает поставки замороженной свинины, говядины и мяса птицы, включая кур, индюков, уток и гусей. Мы работаем только с проверенными европейскими производителями, что гарантирует высокое качество нашей продукции. Независимо от
14.03.2022
Говядина висший сортГовядина блочная 1 сортГовядина блочная 2 сорт ТОВ «Агропродукт»,на основі якого створена ТМ RealMeat, працює в сфері м'ясопереробки і продажу охолодженого і замороженого м'яса яловичини ще з 2001-го року. Виробничі потужності ТОВ «Агропродукт» володіють потенціалом повного виробничого циклу
14.03.2022
ТОВ «Агропродукт», на основі якого створена ТМ RealMeat, працює в сфері м'ясопереробки і продажу охолодженого і замороженого м'яса яловичини ще з 2001-го року. Ми пропонуємо придбати яловичину блочну вищого, 1-го та 2-го сорту. Виробничі потужності ТОВ «Агропродукт» мають потенціал повного виробничого циклу,
20.01.2011
Предлагаем: 1- замороженную, мяса птицы (индейку, курицу, утку) и субпродукты( лапы куриные) 2- замороженную свинину, говядину в тушах и полутушах , и субпродукты, любые объемы от производителя Бразилия! Вся продукция сертифицирована. Товар находится на складах у производителя!https://labelros.com/
05.04.2019
Наша компания имеет возможность предложить Вам качественное сырье для производства колбас, сосисок, сарделек (черева свиная калиброваная, консервированая солью) разных калибров 36/38, 38/40, 40/42 , 42/44 по конкурентоспособной цене, если у Вас есть потребность свяжитесь с нами по телефону Натуральная оболочка подразумевае
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.