Наращивание ногтей. В Киеве. Гель. Акрил. м. Дорогожичи. Оболонь. Контрактова пл. Подол. Фото.

Опубліковано: 10.02.2018

Автор: Наращивание ногтей Киев Акрил Гель Маникюр Коррекц

300 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Медицина, косметологія > Косметологія > Манікюр і педикюр  > Наращивание ногтей. В Киеве. Гель. Акрил. м. Дорогожичи. Оболонь. Контрактова пл. Подол. Фото.

НАРАЩИВАНИЕ НОГТЕЙ. Акрил. Гель. В Киеве. м. ОБОЛОНЬ. КОНТРАКТОВА пл. ПОДОЛ.  ДОРОГОЖИЧИ. Фото.

Дипломированный мастер  с опытом работы – 8 лет предлагает:
Французский маникюр.
Shellac (Шеллак). Аппаратный маникюр.       

Аквариумный эффект. Европейский, классический, маникюр.                                    

Тел:  (095)887-0-878, (098)375-34-88.

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

537 грн.пропоную

17.06.2026

Професійні перукарські послуги у Миколаєві від Hair Studio SLV.

Професійні перукарські послуги у Миколаєві від Hair Studio SLV. Миколаїв, вул. Шевченка, 58. Телефон: (093) 958-79-28 Сайт: slv.mk.ua Дивіться ціни на сайті! Допомагаємо створити стильний образ для кожного дня, важливих подій та особливих нагод. Наші послуги: * Жіночі стрижки * Чоловічі стрижки * Дитячі стрижки

3 900 грн.пропоную

26.10.2025

Відновлювальний авторський масаж Київ Оболонь

Хочеш перезавантажитися тілом і душею? Пропоную сеанси турботи, довіри та неймовірних відчуттів — масаж, що посилює енергетичний потенціал та гармонією тіло й душу. Після сеанси ви відчуєте прилив сил, відпочинок та підвищену енергію життя.  Сеанси проходять у Києві. На Оболоні. У мене своя облаштована локація.

4 000 грн.пропоную

12.02.2026

Aвторський масаж у Києві

Я - Айджена, майстриня проєкту Sensus.Мої сеанси - це подорож у світ глибокого розслаблення, де кожен дотик пробуджує чуттєвість і повертає зв’язок із тілом. Що я пропоную: Тантричний масаж для чоловіків і жінок Авторські практики на стику східних та європейських технік Body-to-body масаж - повне злиття енергій

4 000 грн.пропоную

09.02.2026

Масажні послуги

Вітаю! Мене звати Вікторія, я майстриня тілесних практик із багаторічним досвідом роботи. Запрошую вас у приватну студію спокою на лівому березі Києва - місце, де можна відпустити втому, розслабити тіло й відновити внутрішню рівновагу. Пропоную: • тілесно-орієнтовані практики для зняття напруги та стресу •

договірнапропоную

22.12.2025

Енергетичний масаж у Києві для чоловіків та жінок

Я професійний майстер масажу. Вже понад 10 років працюю з тілесними та релаксаційними практиками, спрямованими на відновлення, зняття напруги та гармонізацію стану. Мій досвід навчання у різних школах та у сертифікованих майстрів з України та інших країн дозволяє поєднувати класичні, східні та авторські техніки

1 600 грн.пропоную

17.12.2025

Пакет "Зимовий Anti‑Virus" у Києві в Клініці МЕДІКОМ

У розпал сезону ГРВІ, грипу та COVID більшість сімей стикається з однаковою проблемою: всі починають кашляти одночасно, а запис до лікаря й діагностика розтягуються на кілька днів. Зимовий пакет Anti‑Virus для дорослих і дітей в МЕДІКОМ дає змогу пройти огляд лікаря та одразу здати ключові аналізи — розгорнений

369 грн.пропоную

26.11.2025

Косметолог Киев левый берег - студия «Лемниската»

**Кабинет косметологии Левый берег. Ищете профессиональный кабинет косметологии на Левом берегу Киева? Студия \"Лемниската\" - это авторский кабинет, где работает опытный врач-косметолог с медицинским образованием и практикой более 20 лет. Косметолог Наталья Ткаченко создает каждую процедуру индивидуально, с

договірнапропоную

27.02.2025

Амбулаторная хирургия в медицинском центре Your Family.

Амбулаторная хирургия в медицинском центре Your Family. Удаление родинок цена Харьков. Удаление папилломы на шее Харьков. Амбулаторная хирургия Харьков. Удаление моллюска на коже Харьков. Сколько стоит удалить родинку Харьков. Удаление вросшего ногтя хирургически Харьков. Удаление новообразований на коже

договірнапропоную

18.05.2025

Зуботехнічна лабораторія, зубний технік

Доброго дня, ми зуботехнічна лабораторія з тридцяти річним досвідом роботи пропонуєм вам наші послуги: -металокераміка -знімні протези (акрилові, нейлонові, бюгелі) і їх ремонт -діоксид церконій -суцільно литі (мзп, циркон) -культьові вкладки (метал,циркон) Запрошуємо до співпраці

1 650 грн.пропоную

19.06.2024

Санаторій "Хмільник" профспілковий - курорт радонотерапії

Запрошуємо Вас на лікування у санаторій «Хмільник» профспілковий! Відкрийте для себе ідеальне місце для оздоровлення та відпочинку. Санаторій Хмільник пропонує все необхідне для вашого здоров’я та комфорту.  Велика і красива територія:Санаторій розташований поруч із лісом, що забезпечує найчистіше повітря та

договірнапропоную

15.05.2023

Ремонт очков - ваш мастер Optic Master

Мастерская по ремонту и изготовлению очков Optic-master – это мастерская, где вам профессионально отремонтируют очки, установят или заменят линзы, проконсультируют по любым оптическим вопросам. Всегда в наличии большой выбор оправ, линз и множество запчастей для быстрого ремонта очков. Можем изготовить очки

Поп.Наст.