Продаю свій оригінальний планшет Ipad, практично в новому стані! НЕ ПІДРОБКА!. Серійний номер можете подивитися на вкладених фото і перевірити!
Підтримує мікро Sim карту з 4G інтернетом. Я користувався vodafone Device M 4G - інтернет працює нормально! Принаймі мене все влаштовувало! Крім того, безперебійно працює Wi-fi мережа!
В цілому і не ушкодженому стані зберіглась коробка, паспорт - інструкція, USB кабель до зарядного пристрою ! Значних подряпин немає!
Ідеально підходить для перегляду фото, відео на youtube, сторінок на facebook, та багато інших сайтів через браузер ! Ідеально працюють усі браузери і такі як : Safari, chrome, opera. а також відмінно працює viber! Планшет можна використовувати, як музичний плеєр! Передача звуку, зображення - відмінне!!!
Оскільки лінійка даної моделі Ipad, випускалась з 2011 року. Усі сучасні застосунки, потрібно встановлювати через програмне забеспечення "I-tune " на ПК!
Придбавши в мене планшет, в подарунок отримуєте : навушники, білий зарядний пристрій, та червоний б\в чохол фірми belkin!
Характеристики:
Виробник: Apple
Тип: Планшет
Встановлена ОС: iOS 9.3.6
Діагональ екрану, дюймів: 9,7
Роздільна здатність: 2048x1536
Оперативна память, ГБ: 1
Вбудована память, ГБ: 32
Слот розширення памяті: немає
Процесор: Apple A5X Частота, GHz: 1
Фронтальна камера, Мп: 0,3 МП, відео 30 к/сек
Тилова камера, Мп: 5 МП, автофокус, стабілізація зображення, визначення осіб в кадрі, географічні мітки, відео 1080p
Wi-Fi: 802.11a / b / g / n
Bluetooth: Bluetooth 4.0
Модуль 3G / 4G (LTE) / 5G: є
Голосовий зв'язок в GSM/3G мережах: немає
GPS: підтримка AGPS
Зовнішні порти:30-pin dock connector port, headphone, micro-SIM
Вага, г: 662