Як сучасна кухонна техніка допомагає готувати здорову та смачну їжу з мінімальними зусиллями
Опубліковано: 03.02.2025
Автор: менеджер
продам
044 502 99 31
Коли немає часу і бажання готувати на плиті або в духовці, на допомогу приходить мікрохвильова піч. Цей багатофункціональний прилад використовують для приготування м'яса, риби та випічки, розморожування напівфабрикатів, розігрівання готових страв. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і автоматизовані процеси полегшують налаштування пристрою.
До відмінних рис сучасних печей належать:
Компактні моделі з об'ємом камери до 20 л підходять для невеликих кухонь і офісних приміщень. Пристрої з внутрішнім об'ємом понад 25 л призначені для сімей з 3–4 осіб.
Багато печей оснащені такими інтелектуальними функціями:
Для створення домашніх йогуртів без консервантів і штучних добавок у печах брендів Samsung, LG, Panasonic, Daewoo передбачена функція ферментації. Режим експрес-приготування забезпечує мінімальний вплив на структуру їжі, збереження поживних речовин, поліпшення смаку.
Перш ніж купити пристрій, варто врахувати такі критерії:
Внутрішнє покриття з нержавіючої сталі забезпечує міцність, стійкість до високих температур, довговічність. Потребує ретельного догляду, оскільки залишаються сліди від жиру і води.
Емаль легко чиститься, відрізняється міцністю і надійністю, але схильна до механічних пошкоджень. Покриття з біокерамічної емалі стійке до подряпин, зберігає тепло, має антибактеріальні властивості.