Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Опубліковано: 20.02.2026

Автор: Алекс

600 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы
Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей
концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових
рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці
мислення.
Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму та занурити у світ чистого інтелекту.
Шахи — це не просто гра, це найкращий у світі симулятор реального життя.

ЧОМУ МОЯ МЕТОДИКА ФОРМУЄ ЕЛІТАРНЕ МИСЛЕННЯ:
Кодекс Честі: «Взявся — ходи».
В шахматах немає кнопки «скасувати». Це вчить дитину найважливішому:
відповідальності за кожен свій вибір. Ми формуємо особистість, чиє слово та рішення
мають вагу алмазу. Це репутація, яка в майбутньому дорожча за юридичні
департаменти.
Лазерне фокусування на головному.
Навколо — тисячі відволікаючих факторів. Учень вчиться відсікати зайве, виділяти
ключову загрозу та знаходити найкоротший шлях до цілі. Це навичка миттєвої
концентрації, якої не вистачає 99% людей.
Аналіз замість паніки.
Коли на дошці (або в житті) криза — шахіст не емоціонує, він рахує. Ми перетворюємо
страх перед невідомим на холодний розрахунок варіантів. Це робить дитину
психологічно незламною.
Стратегічне візіонерство.
Більшість бачить лише наступний крок. Ми вчимося бачити на 5–10 кроків уперед. Це
різниця між виконавцем і тим, хто проектує системи та керує процесами.

ФАКТИ, ЯКІ ГОВОРЯТЬ САМІ ЗА СЕБЕ:
Шахи — єдина область, де дитина може чесно перемогти дорослого генія. Це дає справжню,
а не штучну впевненість у собі. Кількість комбінацій на дошці перевищує кількість атомів у
Всесвіті ( ). Це означає, що дитину неможливо «натаскати» — її можна тільки навчити
думати самостійно.

ПРО МОЮ ПІДГОТОВКУ:
Я — Кандидат у майстри спорту з рейтингом FIDE 2150. Я не читаю лекції. Кожне наше
заняття — це діалог, де дитина сама знаходить істину. Я використовую професійний софт та
аналітичні алгоритми, щоб навчити учня бачити структуру там, де інші бачать хаос.

ФОРМАТ ТА ВАРТІСТЬ ІНВЕСТИЦІЇ:
Діти від 5 до 12 років: Логіка, дисципліна, пам'ять.
Молодь до 25 років: Психологічна стійкість, тактика, підготовка до прийняття складних
рішень.
Офлайн (Рівне): Клас біля НУВГП або з виїздом до вас (600 грн/60 хв).
Онлайн: Google Meet / Chess.com (500 грн/60 хв).
Абонемент: 400 грн/год (від 4 занять).
Перша зустріч (діагностика інтелекту): 300 грн / 30 хв.

ВИСНОВОК: Шахи закінчуються на дошці, але якість мислення залишається на все життя.
Ваша дитина або буде частиною чийогось плану, або навчиться будувати свій.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

100 грн.пропоную

15.02.2022

Уроки шахів

Шахи - це елітарна гра, яку обожнювали безліч відомих людей із різних епох. Шахи здійснюють величезний вплив на розвиток мислення та вольових якостей! У дітей які займаються шахами спостерігається активне зростання багатьох розумових здібностей: підвищується IQ (коефіцієнт інтелекту); покращується пам’ять; розвивається

350 грн.пропоную

27.03.2024

Індивідуальні уроки програмування онлайн з репетитором. Житомир

Відкрийте світ програмування з досвідченим репетитором! Мене звуть Данило Тимофеєв, я вчитель інформатики. Запрошую вас на онлайн-заняття з програмування, які допоможуть вам: • Опанувати основи Python, Java, C++ або JavaScript. • Створювати власні веб-сайти, ігри та мобільні додатки. • Підготуватися до

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з програмування

Відкрийте світ програмування з досвідченим репетитором! Мене звуть Данило Тимофеєв, я вчитель інформатики. Запрошую вас на онлайн-заняття з програмування, які допоможуть вам: • Опанувати основи Python, Java, C++ або JavaScript. • Створювати власні веб-сайти, ігри та мобільні додатки. • Підготуватися до

180 грн.пропоную

10.10.2024

Репетитор по английскому языку

Всем привет! Рад приветствовать вас на своей страничке! :)СРАЗУ МОМЕНТ - оплата до урока ^-*Я репетитор по английскому языку. Если у вас есть желание - приглашаю вас в свою команду!Могу и хочу помочь вам в изучении английского, помогу вам свободно общаться, читать, писать на английском на уровне C1.- Я

700 руб.пропоную

22.12.2021

Уроки социологии, права, политологии, истории, философии, обществознания, религии

Опытный преподаватель в праве, социологии, политологии, истории, философии, религии и обществознания создаст и проведёт уроки, занятия, курсы по: - общей теории права и государства; - отдельным отраслям, институтам и темам права; - основам социологии и её отраслям; - основам философии. - основам истории и

договірнапропоную

05.07.2023

Репетитор початкових класів

Дорогі батьки учнів початкової школи! На долю ваших дітей випала нелегка доля онлайн-навчання. Спочатку карантинного, потім воєнного. Всі ви розумієте, що за таких умов говорити про глибоку освіту та міцні знання ваших дітей не доводиться. Маємо надію, що 2023-2024 н.р. наші діти проведуть за партами у

320 грн.пропоную

01.02.2024

Репетитор английского языка

Меня зовут Александра, я преподаю английский язык для разных возрастов и разного уровня. Опыт работы со студентами более 4 лет. Мы начнем изучение английского языка с легкого общения на новом языке. Разговоры на бытовые темы для натурального владения языком. Поработаем над текстами разной тяжести. Читаем, обсуждаем,

300 грн.пропоную

23.05.2024

Репетитор з математики: ключ до розуміння та успіху!

Чи стикається ваш син чи дочка з труднощами у вивченні математики? Не розуміння навіть однієї теми може призвести до серйозних проблем у майбутньому. Не зволікайте! Зверніться за допомогою до досвідченого репетитора з математики вже зараз! Професійний репетитор допоможе: • Засвоїти складні математичні концепції.

договірнапропоную

07.08.2024

Репетитор по Физике, Математике, Химии, Информатике от Школы физтеха

Школа Физтеха - специализированный репетиторский центр по математике и физике. Проводим занятия со школьниками, студентами, взрослыми. Центр сотрудничает с физико-техническим факультетом Харьковского национального университета имени В.Н. Каразина.

180 грн.пропоную

21.08.2024

Курси підготовки до НМТ 2025

Центр розвитку «ДІАЛОГ» запрошує на курси підготовки до НМТ учнів  10 та 11 класів, студентів коледжів та технікумів. Навчання проходить з вересня по червень. Основна мета курсу - підготовка учнів до успішного складання НМТ. Що таке курси підготовки до ЗНО в Центрі розвитку «ДІАЛОГ»? -             9 місяців,

Поп.Наст.