Шановні колеги! Пропонуємо для вашого виробництва гуртові поставки базової косметичної сировини — Вищих жирних спиртів (ВЖС) фракції 50:50 (Cetearyl Alcohol) виробництва Малайзії. Продукт рослинного походження, представлений у формі гранул/пластівців. Використовується як ефективний со-емульгатор, структуроутворювач та
договірнапродам
14.12.2025
Сертифікати БПР безперервного розвитку лікарів, медсестер, фельдшерів
Тел. О991О96626. є Viber Сертифікати безперервного професійного розвитку ОСНОВНІ -Академія НСЗУ України - Центр громадського здоров’я МОЗ України ДОДАТКОВО CardioHub (кардіологічний профіль) Пишіть у приватні повідомлення для деталей та підбору курсу. У середньому вартість сертифікатів така: 10 балів —
договірнапродам
18.03.2026
Золотистые винти ортопедия
Золотистые винти ортопедия для фиксации.Цена договоре доставка новая почта.
договірнапродам
26.12.2025
Амулет для здоров'я
Амулет для здоров'я Він виготовляється вручну конкретно під замовника в певних умовах і в певний час і із певних матеріалів Суть амулета: - виводить із ситуацій які можуть загрожувати вам - захищає від тих хто бажає вам поганого що може відобразитися на здоров'ї - береже вас від дій які можуть зашкодити здоров'ю
7 000 грн.продам
03.12.2025
Велпанат
Пропоную програма лікування Гепатіт а Велпанат 3 пляшкі на 80 днів Цена пляшкі 7000
5 000 грн.продам
02.12.2025
копаксон 40 Ізраїль придатний 06 27 р
Продам 2 упаковки копаксон 40 Ізраїль придатний 06.27 р по 4500 грн за упаковку. Відсилка новою поштою
2 200 грн.продам
27.05.2023
Компактнi УФ-камери стерильного зберiгання
Предлагаем настольные УФ-камеры стерильного хранения "Фиола" объемом от 13 до 24 л из качественной нержавейки с крышкой из композитных материалов, различной конструкции (со смотровым окошком) по цене от 2000 до 4700 грн. С запасной лампой + 450 грн. Надежный электронный блок и эффективная бактерицидная лампа
3 200 грн.продам
02.03.2025
Салофальк Salofalk 4 г/60 мл клізми Німеччина ціна за 7 штук
Салофальк суспензия ректальная 7 клизм по 4 грамма Салофальк Salofalk суспензия ректальная (4 грамма/60мл) клизмы производства Германия для рынка Германии При обострениях язвенного колита(хронического воспалительного заболевания толстого кишечника). НЯК/Крона В наличии – 21 штука в одной упаковок по Фото
0.45 грн.продам
28.10.2012
Наливная парфюмерия оптом! Reni, Refan, большой выбор флаконов.
Продажа наливной парфюмерии Reni, Refan, флаконов для наливной парфюмерии. Цена 1 мл. Рени - 0,45 грн. 1мл. Рефан - 0,55 грн. Самые низкие цены в Украине. Сайт: www.reni-refan.com.ua Доставка в любой регион Украины. Приглашаем к сотрудничеству!
договірнапродам
02.03.2016
Эмоксипин-Белмед (1% раствор для инъекций 10мг/мл. №10)+(капли для глаз 1% 5мл.) (Беларусь) купить в Украине.цена ---грн.
Доставка в любой город Украины "Нова пошта" Увага!!! Звертайтесь за телефоном: ---- Viber/Telegram/WhatsAppФормы выпуска и стоимость:Эмоксипин капли для глаз 1% 5мл, флакон...........................--- грн.Эмоксипин раствор для инъекций 1% в ампулах по 1мл. в упаковке по 10 шт.................--- грн.Эмоксипин раствор
Пояс локомоторный Maxi Delux Loco - 098 ======= https://www.amazon.ca/LOCOMOTOR-HANDLING-BELT-DELUXE-LOCO-098/dp/B00BWTR8J4 =Пояс локомоторный Maxi Delux Loco - 098 == Price 103 S ==Ремни для переноски с мягкой подкладкой доступны с нескользящей внутренней подкладкой или без нее, чтобы предотвратить
500 грн.продам
19.06.2023
Золофт
Продам таблетки Золофт. Срок годности до 26 года. Мне они не подошли. Знаю, что многим подходят. Есть чек на покупку. Но нет упаковки, потому что , когда я находилась за границей, мне их везли без коробок. Цена 500 грн за две пластинки. Всего в наличии 6 пластинок. Если покупать все 6 пластинок , цена 1300
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Для чого ми використовуємо файли cookie?
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Чому ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників?
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Як я можу вимкнути файли cookie?
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.