Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Інформаційно-освітні  >  Послуги психологів  >  Психологічна допомога у Львові

Психологічна допомога у Львові  (пропоную)

Ціна: 100 грн.
Автор: Шпанер Людмила  ( 07.03.2012)
Підприємство: приватний підприємець
Місцезнаходження: Україна, Львівська область, Львів
Дата публікації: 07.03.2012

Психологічна підтримка та допомога людям,які опинилися у складних життєвих ситуаціях. Професійність та конфіденційність гарантовані Європейським сентифікатом психотерапії та Етичним кодексом Української спілки психотерапевтів.

Реклама

Оголошення із рубрики "Услуги психологов"переглянути все
Консультация психолога
Услуги психолога, практический психолог, помощь в сложных жизненных обстоятельствах, рекомендации.
Кабинет психологической помощи
Кабинет психологической помощи" Надоело быть несчастливым" предлагает комплекс услуг по реш
Помощь психотерапевта
Преодоление фобий, психотравм. Избавление от неприятных воспоминаний, мыслей. Избавление от соз
Танцевально-двигательная терапия
для всех, кто испытывает эмоциональные трудности, конфликты, находится в состоянии стресса; - для
Детский клинический психолог
Психолог Колесова Алиса Юрьевна - специалист, знающий о детстве всё и даже больше! +7(925)857-27-27
Психолог Киев, область
1
Психолог Киев, область

Психологическое консультирование по скайпу, телефону. Ответы на вопросы по ел.почте. Большой опыт работы. Доступные цены. http://upsychologa.kiev.ua

Твій особистий online-психолог. Консультації психолога
1
Твій особистий online-психолог. Консультації психолога

Сертифікований психолог, консультую з 2016 року. Допомагаю своїм клієнтам приймати реальну ситуацію такою, як вона є, і в той же час отримати з неї максимальну вигоду для себе. ЗВЕРТАЙТЕСЯ, якщо: - Ви хочете покращити відносини в сім*ї, з друзями; - у ...

Дипломований психолог онлайн
8
Дипломований психолог онлайн

Вітаю Вас! Мене звати Вікторія і я практикуючий дипломований психолог-консультант. Працюю у психодинамічному підході. Постійно вдосконалюю знання як практично так і теоретично. Я тут аби підтримати Вас та допомогти. Маю закінчену вищу освіту із психології за ...