0688850041
0634670785
Набір для вакуумного консервування Вакуумка
Пристрій вакуумного консервування Вакс ® - система зберігання продуктів та напоїв у вакуумі. Це просте , практичне, оригінальне і запатентоване рішення .
Вакс дає Вам можливість купувати більше продуктів і зберігати їх з меншими втратами як вдома , так і в подорожі або на відпочинку.
Вакуумка зберігає свіжість будь-яких видів продуктів набагато довше , ніж при звичайному способі зберігання . Це відбувається тому , що при відкачці повітря різко скорочується кількість кисню в ємності , а це призводить до уповільнення окислювальних процесів, тобто псування продуктів .
Для виробництва Вакс використовуються перевірені матеріали найвищої якості.
Вакуумна система Вакс - це система, що складається з вакуумного насоса , вакуумної кришки і Вашої ємності.
Створення вакууму - найбільш природний спосіб зберігання продуктів. При цьому зберігаються вітаміни і поживні властивості , продукти не втрачають своїх якостей !
Тривалість зберігання продуктів залежить від їх первісної свіжості. « Вакс » - система багатофункціональна . За багато років накопичено багатий досвід консервування продуктів. Виявилося , що вакуумні кришки успішно замінюють металеві кришки , якими користуються для консервування. Консервування, на відміну від зберігання свіжих і свіжоприготовлених продуктів , припускає термічну ( пастеризація , стерилізація ) обробку як продуктів , так і банок.
Простота , надійність , можливість використовувати одну кришку до 200 разів на протязі не менше 5 років - ось переваги закупорювання банок вакуумними кришками при консервуванні .
Після відкриття банки та вживання частини її вмісту , банку можна повторно закупорити вакуумною кришкою , щоб продукт довше зберігся. У цьому випадку продукти з режиму консервування переходять в режим зберігання .
Багаторічна практика показала , що не виникає жодних проблем при консервуванні таких продуктів як : компоти , соки , варення , кетчупи , лечо та багато іншого.
При консервуванні всіх видів продуктів банку необхідно недоливати до горловини на 3-4 сантиметри , тому що при відкачці повітря вакуумним насосом під кришкою створюється вакуум , внаслідок чого вода починає кипіти , пінитися і підніматися вгору. Вакуумування слід зупинити і повторити після того , як піна осяде. Трьох , чотирьох качків достатньо, щоб закупорити банку вакуумною кришкою. Не допускайте попадання рідини в насос.
Багато хто користується системою Вакс при консервуванні кілька років , вже звикли і забули про існування одноразових металевих кришок. До цієї системи треба підійти з розумом і навчитися нею користуватися.
А Ви готові до зручного сучасного методу консервування?
Порядок і особливості роботи з системою «Вакс»:
• Перевірити банку на відсутність тріщин , сколів , раковин як на самій банці , так і на її шийці.
• Встановити кришку на горлечко банки.
• Щільно вставити насос в поглиблення кришки.
• Для створення вакууму необхідно за допомогою ручки переміщати шток вгору і вниз до упору. При консервуванні досить зробити від 3 -х до 6 -ти качків , а в режимі зберігання від 15 до 20.
• Для відкриття банки пальцем підніміть край клапана на кришці , внаслідок чого повітря з шумом проникне в банку , і кришка легко відкриється.
• У міру забруднення , а також у всіх випадках після консервування , насос необхідно промити теплою або гарячою водою , для чого відкрутіть гайку і вийміть шток з циліндра . У міру забруднення кришку необхідно промити , при цьому не допускається підчіплювати прокладку гострими предметами. Клапан легко виймається натисканням пальця.
• Якщо рух штока стає тугим , то насос необхідно розібрати , ретельно промити циліндр і манжету , і змастити її вазеліном.
• При тривалому зберіганні манжета насоса може загрубіти і втратити частково еластичність. Рекомендуємо потримати її в окропі кілька хвилин , але якщо це не допоможе , то її потрібно замінити.
• Для перевірки герметичності системи , рекомендуємо налити в банку воду з під крана , недоливу 3-4 см , накинути кришку і відкачати насосом з неї повітря . Потім перевернути банку догори дном. Якщо з під клапана кришки просочуються бульбашки повітря , значить кришка непридатна до використання. Але це трапляється вкрай рідко.
Консервуйте зручно, зберігайте довше продукти, не втрачаючи їх корисних властивостей. А допоможе Вам в цьому система вакуумного консервування «Вакс».
Спробуйте, щоб іти в ногу з часом і своїми потребами!
Схожі оголошення