Система вакуумного консервування «Вакс»

Опубліковано: 30.04.2014

Автор: Чернышева Елена

145 грн.

продам

Головна > Товари > Споживчі товари > Посуд  > Система вакуумного консервування «Вакс»

Набір для вакуумного консервування Вакуумка

Пристрій вакуумного консервування Вакс ® - система зберігання продуктів та напоїв у вакуумі. Це просте , практичне, оригінальне і запатентоване рішення .

Вакс дає Вам можливість купувати більше продуктів  і зберігати їх з меншими втратами як вдома , так і в подорожі або на відпочинку.

Вакуумка зберігає свіжість будь-яких видів продуктів набагато довше , ніж при звичайному способі зберігання . Це відбувається тому , що при відкачці повітря різко скорочується кількість кисню в ємності , а це призводить до уповільнення окислювальних процесів, тобто псування продуктів .

Для виробництва Вакс використовуються перевірені матеріали найвищої якості.

 Вакуумна система Вакс - це система, що складається з вакуумного насоса , вакуумної кришки і Вашої ємності.

Створення вакууму - найбільш природний спосіб зберігання продуктів. При цьому зберігаються вітаміни і поживні властивості , продукти не втрачають своїх якостей !

Тривалість зберігання продуктів залежить від їх первісної свіжості. « Вакс » - система багатофункціональна . За багато років накопичено багатий досвід консервування продуктів. Виявилося , що вакуумні кришки успішно замінюють металеві кришки , якими користуються для консервування. Консервування, на відміну від зберігання свіжих і свіжоприготовлених продуктів , припускає термічну ( пастеризація , стерилізація ) обробку як продуктів , так і банок.

Простота , надійність , можливість використовувати одну кришку до 200 разів на протязі не менше 5 років - ось переваги закупорювання банок вакуумними кришками при консервуванні .

Після відкриття банки та вживання частини її вмісту , банку можна повторно закупорити вакуумною кришкою , щоб продукт довше зберігся. У цьому випадку продукти з режиму консервування переходять в режим зберігання .

Багаторічна практика показала , що не виникає жодних проблем при консервуванні таких продуктів як : компоти , соки , варення , кетчупи , лечо та багато іншого.

При консервуванні всіх видів продуктів банку необхідно недоливати до горловини на 3-4 сантиметри , тому що при відкачці повітря вакуумним насосом під кришкою створюється вакуум , внаслідок чого вода починає кипіти , пінитися і підніматися вгору. Вакуумування слід зупинити і повторити після того , як піна осяде. Трьох , чотирьох качків достатньо, щоб закупорити банку вакуумною кришкою. Не допускайте попадання рідини в насос.

Багато хто користується системою Вакс при консервуванні кілька років , вже звикли і забули про існування одноразових металевих кришок. До цієї системи треба підійти з розумом і навчитися нею користуватися.

А Ви готові до зручного сучасного методу консервування?

Порядок і особливості роботи з системою «Вакс»:

 • Перевірити банку на відсутність тріщин , сколів , раковин як на самій банці , так і на її шийці.

• Встановити кришку на горлечко банки.

• Щільно вставити насос в поглиблення кришки.

• Для створення вакууму необхідно за допомогою ручки переміщати шток вгору і вниз до упору. При консервуванні досить зробити від 3 -х до 6 -ти качків , а в режимі зберігання від 15 до 20.

• Для відкриття банки пальцем підніміть край клапана на кришці , внаслідок чого повітря з шумом проникне в банку , і кришка легко відкриється.

• У міру забруднення , а також у всіх випадках після консервування , насос необхідно промити теплою або гарячою водою , для чого відкрутіть гайку і вийміть шток з циліндра . У міру забруднення кришку необхідно промити , при цьому не допускається підчіплювати прокладку гострими предметами. Клапан легко виймається натисканням пальця.

• Якщо рух штока стає тугим , то насос необхідно розібрати , ретельно промити циліндр і манжету , і змастити її вазеліном.

• При тривалому зберіганні манжета насоса може загрубіти і втратити частково еластичність. Рекомендуємо потримати її в окропі кілька хвилин , але якщо це не допоможе , то її потрібно замінити.

• Для перевірки герметичності системи , рекомендуємо налити в банку воду з під крана , недоливу 3-4 см , накинути кришку і відкачати насосом з неї повітря . Потім перевернути банку догори дном. Якщо з під клапана кришки просочуються бульбашки повітря , значить кришка непридатна до використання. Але це трапляється вкрай рідко.

            Консервуйте зручно, зберігайте довше продукти, не втрачаючи їх корисних властивостей. А допоможе Вам в цьому система вакуумного консервування «Вакс».

Спробуйте, щоб іти в ногу з часом і своїми потребами!

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапродам

04.06.2018

Компостер Термо-Кинг 400 литров

Компостер Thermo-King green (Термо-Кинг) для потребителей с высокими требованиями. Просто заполнять благодаря двум большим половинкам крышки. Оптимальная аэрация и материал стенок обеспечивают быстрое компостирование. Новая система крепления - собирается без инструмента. Специальный замок крышки для летнего

265 грн.продам

27.01.2019

Термокружка Bergner 400 мл. BG 7585

Привлекательная с оригинальным дизайном термокружка BERGNER на 400 мл. BG 7585предназначена для приготовления чая, хранения горячих и холодных напитков и продуктов питания и является незаменимым аксессуаром в зимнее время. Австрийская ТМ BERGNER в изготовлении своих изделий использует только лучшую нержавеющую

200 грн.продам

10.07.2022

Набір вакуумних контейнерів ALPARI SVS - 02АС (3,3 л/2,0 л).

Набір вакуумних контейнерів ALPARI SVS - 02АС (2,8 л/2,0 л). Унікальна модель вакуумних контейнерів із герметичними кришками. Жодного додаткового насоса не потрібно! Відкачування повітря із контейнера проводиться через спеціальний клапан, розташований на кришці. Матеріал контейнера: полікарбонат (стійкий до

договірнапродам

24.05.2024

Продукция Цептер

Миссия здоровья Zepter Group распространяется на пяти континентах. Год за годом компания улучшает жизнь миллионов людей во всем мире. Глобальная миссия улучшение жизни является уникально всесторонней: она включает в себя не только производство и распространение продукции самого высокого качества, но и

Поп.Наст.