Онлайн / Психологічна підтримка, консультація психолога

Опубліковано: 21.04.2020

Автор: Олійник Тетяна

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги психологів  > Онлайн / Психологічна підтримка, консультація психолога

Вітаю вас! Мене звати Олійник Тетяна Василівна. Я практичний психолог (дипломований спеціаліст) та член спілки психологів України, що практикують гештальт-підхід. Відомо, що половина розв'язання проблеми — це признати її наявність та наважитись на зміни. Зустріч із психологом — це вже є зміна. Деколи нам важко наважитись попросити допомоги, нам можуть заважати почуття сорому, страх… та думки «то я якийсь (якась) не такий (така)» та багато-багато різних думок… деколи нас лякають наші страхи та переживання.

Не варто залишатись сам на сам із своїми думками, переживаннями та страхами. І в такі моменти на допомогу може прийти психотерапія. Це особливий метод лікування душі без ліків. Я пропоную вам в процесі психотерапії навчитись прислуховуватись до себе та оточуючи, навчитись будувати взаємостосунки з близькими і оточуючими, визначати свої психологічні кордони, покращити якість життя.

Кожна історія мого клієнта, то є індивідуальна історія, яка потребує індивідуального підходу. В яких випадках до мене варто звертатись:

психосоматичні порушення;
хронічна втома, постійно поганий настрій;
депресія, тривога;
панічні атаки, страхи;
психологічні травми;
стреси;
особистісний розвиток;
відчуття одинокості, труднощі в спілкуванні;
складності в побудові стосунків;
неможливість побудувати близькі стосунки;
конфлікти і взаємостосунки між чоловіками і жінками;
розірвання відносин із важливою людиною, розлучення;
бажання розібратись в собі, зрозуміти себе;
невпевненість в собі, пошук опори на себе;
відсутність задоволення та радості в житті;
покращення якості життя;
пошук ресурсів.

тел. +38 068 15 15 478 (вайбер, вотсап, телеграм)

https://www.facebook.com/PsychologTetyanaOliinyk/

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

1 500 грн.пропоную

18.08.2026

Клініка психіатрії та психотерапії «Renesans Mental»

Кваліфікована підтримка психіатра, психотерапевта та психолога доступна вам у будь-якій точці світу. Клініка Renesans Mental проводить дистанційні консультації по всій Україні, гарантуючи бездоганну якість медичних послуг. Вартість прийому повністю відповідає високій кваліфікації наших лікарів, тривалості сесії,

960 грн.пропоную

28.09.2026

Чеська мова | Репетитор | Індивідуальні онлайн-уроки | Чеська

Живете в Чехії або плануєте переїзд? Потрібна мова для вступу до університету, іспитів, роботи чи просто життя у Чехії? Я допоможу Вам думати й говорити чеською: впевнено і без страху помилитися. Мене звати Маргарита. Я живу в Чехії 10 років, навчалась у Західночеському університеті на філологічній спеціальності

договірнапропоную

03.10.2026

Навчальні курси від GoITeens

GoITeens – українська онлайн IT-академія для дітей і підлітків віком від 5 до 17 років. За 10+ років ІТ-освіту для школярів у GoITeens здобули понад 150 000 учнів. Тут доступні курси програмування з нуля та інші навчальні програми в онлайн-форматі, адаптовані до віку й рівня підготовки учнів. Молодші діти

12 000 грн.пропоную

21.09.2026

Курсы создания сайтов в Харькове — запустите свой сайт или интернет-магазин с нуля

Мечтаете запустить свой сайт или интернет-магазин, но не знаете с чего начать? Приглашаем на практические курсы по созданию сайтов в Харькове — обучение доступно в офлайн и онлайн форматах.Что мы предлагаем:- WordPress — научитесь создавать удобные блоги и корпоративные сайты.- OpenCart — освойте разработку полноценных

1 грн.пропоную

24.09.2026

Репетиторський центр clever children!

Репетиторський центр clever children запрошує на заняття з англійської, математики, біології та географії. Ми пропонуємо якісні уроки онлайн, допомогу зі шкільною програмою та гарантуємо успішну підготовку до НМТ. Переходьте на сайт: cleverchildren.com.ua або дзвоніть: 066-707-33-26. Cайт cleverchildren.com.ua

3 200 грн.пропоную

18.08.2026

Курси зварник, електрик, слюсар, кухар, токар, перукар, маляр, манікюр, бровіст

Курси по всій УкраїніКухар • кондитер • бариста • бармен • офіціант • піцайоло • сушист • пекар • адміністратор ресторану чи готелю та інші.Перукар • колорист • майстер манікюру та педикюру • візажист • косметолог • масажист • бровіст • майстер татуажу • дієтолог • психолог та інші.Електрик • електромонтажник •

договірнапропоную

12.05.2026

Лінія психологічної підтримки для чоловіків

2345.help — Лінія психологічної підтримки для чоловіків, де допомагають впоратися зі стресом, тривогою, складнощами у стосунках та життєвими труднощами. Конфіденційно, безкоштовно, анонімно, доступно онлайн та за телефоном 2345.

112 000 грн.пропоную

24.06.2026

Офіційне онлайн навчання на поліграфолога

Дистанційно-очні курси поліграфологів. Якщо Ви бажаєте стати поліграфологом та отримати офіційно професію "Поліграфолог", тоді об'єднання поліграфологів "Ведмідь, Іщук та партнери" надають унікальну можливість зробити це за 6 тижнів. Навчання відбувається на базі Національного університету “Київський авіаційний

договірнапропоную

09.07.2026

Навчання з П2П арбітражу

### Навчання P2P-арбітражу | Закрита Telegram-спільнота Хочеш розібратися, як працює P2P-арбітраж і почати заробляти на цьому? Запрошую до закритої Telegram-спільноти, де ти отримаєш практичні знання та підтримку. **Що ти дізнаєшся:** * як працює P2P-арбітраж від А до Я; * як безпечніше працювати з банками

3 500 грн.пропоную

20.02.2026

Замовити автореферат магістерської роботи в Україні

Бажаєте замовити автореферат магістерської роботи в Україні? Ви у правильному місці! Наша компанія пропонує повний спектр послуг з написання авторефератів магістерських робіт: ми ретельно розкриваємо суть теми, створюючи унікальні та якісні матеріали, які відповідають Всім академічним стандартам. Наш сайт:

договірнапропоную

29.10.2025

Фотошкола «Зелений квадрат» — місце, де народжуються фотографи.

Мрієш навчитися бачити кадр, працювати зі світлом і створювати історії через фото? У нас ти отримаєш системне навчання з практикою, розбором робіт та підтримкою викладачів-практиків. Напрямки:Фотограф з нуля;Мобільна фотографія;Портрет та студійне світло;Обробка в Photoshop і Lightroom. Формат: онлайн або

600 грн.пропоную

20.02.2026

Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

Поп.Наст.