0 800 300 737
Львів – не тільки культурна та туристична, але й гастрономічна, столиця України. Тут працює дуже багато всіляких закладів харчування з різними концепціями, спеціалізацією та рівнем майстерності персоналу. Серед них немало є й тих, які пропонують спробувати на смак рецептури японської традиції харчування. А страви країни висхідного сонця, як відомо, зараз перебувають на піку світового визнання. Львівські поціновувачі екзотичної їжі також не відстають від світових тенденцій. Тому питання правильного вибору місця, звідки буде замовлено суші до домашнього столу, для багатьох містян є надзвичайно актуальним.
Доставку японських страв в місті Лева знайти неважко. Достатньо задіяти пошуковий запит зі словами «суші» та «доставка» щоб отримати список з декількох десятків львівських кафе, ресторанів та фаст-фудів. Серед них будуть як сайти типу sushi-go.com.ua, що належать авторитетним та поважним закладам з цікавою концепцією, так і ресурси посередніх та сумнівних щодо якості суші «забігайлівок». Аби не стати жертвою недовченого сушиста, який готує з несвіжих продуктів, треба вміти правильно вибирати японський ресторан.
Перш ніж зробити замовлення варто ознайомитись з фотографіями та описом тих страв, які пропонує заклад на своєму сайті. Якщо зображення є занадто прикрашеним та неприроднім, то це повинно стати приводом замислитись. Чесні заклади, як «SushiGo», публікують знімки реальних своїх суші, ролів та сетів. Це дозволяє зрозуміти в якому вигляді потрапить замовлення до клієнта, який захоче поласувати цим різновидом їжі самураїв. Додатковим фактором формування довіри до закладу є можливість прийти безпосередньо в ресторан.
Якщо заклад не обмежується однією лише дистанційною формою продажу свого продукту, то це свідчить про його високий рівень. Львівські сушисти що пропонують концепцію «прийшов, взяв страву та пішов», пропонують гостю особисто пересвідчитися в тому, що приготування суші відбуваються в реальному часі. Коли кухар шинкує безпосередньо зараз рибу, овочі чи морепродукти для вибраної клієнтом страви японської кухні, то це гарантує найвищу ступінь безпеки харчування. На додачу смакові якості тих суші, що щойно вийшли з під ножа», на порядок перевищують характеристики тих страв, які встигли полежати в холодильнику.
Схожі оголошення