+380987415812
Ротационная печь Винклер б/у с пеллетной горелкой Либератор с предпродажной подготовкой 6 тыс. евро
Схожі оголошення
07.03.2024
Тістоформовочна машина Winkler Super Mayor Refurbished Доступна за попереднім замовленням ! Технічні характеристики: Виробник: Winkler Країна виробник: Німеччина Потужність:0.55 кВт/380В Вага тістової заготовки: 80 - 1000 грам Продуктивність: 1500 шт/год Габарити (ДхШхВ): 1010х620х960 Вага:225 кг Опис:
09.10.2012
Продадим по приемлемым ценам оборудование и запасные части, из складских остатков (новое). Оборудование для пищевого производства.1.Насос центробежный Г2-ОПБ2.Солерастворитель ХСР – 3/23. Редуктора Чс-80 40-52, Чс-100, Чс-125, Ц2У-125-31-21У1 (тестоделитель-А2-ХТН )4. Дозатор раствора соли АСБ-205. Єлектроклапана
28.01.2013
Компания STERIFLOW (Франция) – мировой лидер в производстве горизонтальных автоклавов и непосредственный разработчик технологии термической обработки «водный каскад». Данная высокоэффективная технология термической обработки предназначена для пастеризации, стерилизации или варки под давлением овощных, фруктовых,
28.01.2014
Наша компания предлагает широкий спектр емкостей и баков для пищевых продуктов, воды, топлива и химических веществ в том числе агрессивных, объемом до 20 000 л. Данные емкости изготовлены методом ротационного формования из высокопрочного, морозоустойчивого пищевого полиэтилена. Доставка по Украине. (063)
11.10.2016
Сахарное печенье чем-то напоминает печенье сдобное, ведь состав их очень похож. Сахарное печенье состоит из жиров, яичных продуктов и сахара. Пористое и хрупкое, оно уже на протяжении многих лет является излюбленным лакомством россиян. Классическая технология сахарного печенья и ее особенности Сахарное
11.03.2021
Автоматическая линия розлива предназначена для горячего наполнения сока в стеклянные бутылки с винтовой крышкой Твист-офф. Полная комплектная линия для розлива сока состоит из следующих элементов: 1. Ротационный стол Розливочная линия комплектуется двумя ротационными столами: одним в начале и одним в
31.05.2023
Хлебобулочные изделия всегда востребованы, и их производство может быть прибыльным. Однако, чтобы успешно войти в эту отрасль, необходимо выбрать правильное пекарное оборудование. Важно ориентироваться на потребности производства (количество и виды выпекаемой продукции), а также на качество и функциональность оборудования.
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.