Англійська мова для дошкільнят

Опубліковано: 17.04.2024

Автор: Висоцька Олена Миколаївна

950 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Англійська мова для дошкільнят

Центр Репититорства «VAISOT» запрошує дошкільнят на вивчення англійської мови

Заняття в групах:

Понеділок/середа: 10:30-11:00, 13.00-13.30.

Вартість навчання - 950 грн/місяць

Заняття з англійської мови для дошкільнят дозволять підготувати дитину до школи та спростять навчання у майбутньому!

Ми пропонуємо Вам зручний графік занять, якісне навчання, теплу атмосферу та задоволення від отриманих результатів!

м. 23 Августа, вул. 23 Серпня, 42, 0509430997

м.Студентська, вул. Валентинівська, 18, 0999430997

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

1 900 грн.пропоную

18.08.2026

Черняк Анастасія Валеріївна – психолог, психотерапевт

Один із провідних психологів-психотерапевтів Києва, який має високий попит. Спеціалізується на подоланні депресивних станів, розладів сну, спалахів гніву, дратівливості, панічних атак, фобій, а також наслідків важкого стресу та кризових життєвих ситуацій (сімейні та професійні конфлікти, тяжкі захворювання, розлучення,

960 грн.пропоную

28.09.2026

Чеська мова | Репетитор | Індивідуальні онлайн-уроки | Чеська

Живете в Чехії або плануєте переїзд? Потрібна мова для вступу до університету, іспитів, роботи чи просто життя у Чехії? Я допоможу Вам думати й говорити чеською: впевнено і без страху помилитися. Мене звати Маргарита. Я живу в Чехії 10 років, навчалась у Західночеському університеті на філологічній спеціальності

1 грн.пропоную

24.09.2026

Репетиторський центр clever children!

Репетиторський центр clever children запрошує на заняття з англійської, математики, біології та географії. Ми пропонуємо якісні уроки онлайн, допомогу зі шкільною програмою та гарантуємо успішну підготовку до НМТ. Переходьте на сайт: cleverchildren.com.ua або дзвоніть: 066-707-33-26. Cайт cleverchildren.com.ua

17 000 грн.пропоную

05.07.2026

Курси колориста диплом пластиковий і сертифікат Кривий Ріг

Мрієш стати колористом? Хочеш навчитися створювати ідеальні блонди, перекривати сивину та робити модні фарбування? Часто чую: Не знаю, з чого почати. Боюся зіпсувати волосся клієнту. Важко розібратися в палітрі фарб. Саме тому я створила курс “Колористика з нуля”. Очне навчання у Кривому Розі. Практика на

договірнапропоную

20.12.2025

Святкова акція Онлайн курси з сертифікатом міжнародного зразка

Європейська академія натуропатії і натуральної медицини пропонує для всіх фізичних осіб, ФОП і юридичних осіб недержавних підприємств від 18 років: онлайн курси з народної медицини, курси професій, курси бізнесу, курси саморозвитку, курси енергетичної, курси східної медицини, цілительства з наданням сертифікату

500 грн.пропоную

21.03.2026

Онлайн-уроки дикції, сценічної мови, артикуляції, основ риторики

Уроки сцен мови , дикції, риторики, основ ораторського мистецтва , пластики. Постанова диханння, вимови, артикуляції. Зна й омство з основами риторик и , ораторського мистецтва . Техн і ка мовлення , зняття зажим ів . Для усіх , х то зацікавлений у самор озвитку , р озвитку техн і ки бес і д и , ум іння

200 грн.пропоную

25.10.2025

Допоможу у навчанні Польської Мови

Привіт, називаюся Мартін, допоможу навчитися польської мови на основі практики. Просто пишемо онлайн, а додатково переслаю завдання з вимови. Крім того можемо просто зразу тренірувати мовлення. Для мене найважливіша є практика. Гарантую цікаве та приємне навчання.

100 грн.пропоную

01.04.2026

Допомога студентам. Спеціальні умови на обмежену кількість замовлень

Вітаю! 😊 На найближчі тижні діють спеціальні умови для обмеженої кількості замовлень. Спеціальні умови діють до 05.10.2026Незалежно від знижок, умови залишаються незмінними: без плагіату, без передоплати, без використання ШІ. Мови виконання: українська, польська, румунська, болгарська. Всі види робіт. Орієнтовні

договірнапропоную

23.11.2025

Lets Play

Lets-Play info — інформаційний портал для справжніх шанувальників відеоігор, який перетворює звичайні новини на захопливу подорож у світ геймінгу. Тут можна знайти все — від найсвіжіших анонсів до глибоких аналітичних оглядів. Команда Lets-Play щодня стежить за подіями у світі розробників, великих студій і

договірнапропоную

13.08.2024

Репетитор з англійської мови

Вітаю! Я — Анастасія Рижук, кваліфікований вчитель англійської мови з освітою від педагогічного закладу в місті Умань. Мені 19 років, і я вже маю досвід у навчанні дітей англійської мови, працюю з учнями 1–5 класів. Окрім викладацької діяльності, я здобуваю другу освіту за спеціальністю «Маркетинг», що

162 грн.пропоную

11.09.2025

Репетитор з англійської мови вулиця Робоча

Репетитор з англійської мови у Дніпрі запрошує учнів, студентів та дорослих на ефективні заняття в репетиторському центрі Алгоритм, розташованому на вул. Робоча 146. Якщо ви хочете впевнено володіти англійською мовою, підтягнути граматику, розширити словниковий запас або підготуватися до НМТ чи міжнародних іспитів

1 000 грн.пропоную

29.05.2023

Курси англійської мови за кордоном

Пориньте у захоплюючий світ англійської мови, вивчаючи за кордоном! У вас є унікальна можливість розширити свої мовні навички та поринути в англомовне середовище, де зможете застосовувати свої знання на практиці та спілкуватися з носіями мови.   https://cac-edu.com.ua/languages/english   Що ми пропонуємо: 1.

Поп.Наст.