Ваше майно арештоване помилково? Потрібно виключити майно з опису або зняти арешт?
Звертайтесь до Адвоката Подільського району м. Києва - надійного захисника Ваших прав і інтересів!
📍 Адреса:
м. Київ, вул. Родини Крістерів, 18/6
☎️ Телефони:
097 23 23 23 7
044 383 20 40
067 566 7 888
🔹 Арешт накладено на майно, яке належить Вам, а не боржникові?
🔹 Державна виконавча служба неправомірно описала Вашу власність?
🔹 Потрібно довести, що Ви є законним Власником арештованого майна?
Працюю відповідно до чинного законодавства .
📚 Кожен Клієнт отримає:
✔ Аналіз Вашої ситуації та правової позиції
✔ Підготовку обґрунтованої позовної заяви
✔ Збір і систематизацію доказів (договори, чеки, свідоцтва, показання свідків тощо)
✔ Представництво в суді до повного захисту Ваших прав.
🔍 Я знаю, як довести, що арешт майна незаконний, і як домогтися виключення майна з-під арешту, навіть якщо справа складна.
⚖ Справу можна виграти, якщо грамотно підійти до доказової бази та обґрунтування Вашого права власності.
Ви маєте повне право на захист - скористайтесь ним із професійною підтримкою.
📞 Не відкладайте! Зателефонуйте вже сьогодні та запишіться на індивідуальну консультацію.
Запрошую Вас до офісу - обговоримо деталі справи, зберемо всі необхідні документи та розпочнемо процедуру правового захисту.
Ваше майно - під Вашим контролем. Я працюю, щоб так залишалося.
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.