Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Медицина, фармакологія, парфумерія, косметика  >  Фармакологія  >  Лікарські засоби  >  Продам Абиратерон

Продам Абиратерон  (продам)

Ціна: 5 000 грн.

Продам остаток Zytiga (Зитига-Абиратерон. Турция) 36 таблеток (!) +Медрол 4мг (новая упаковка) 
 срок до 06/21 включительно.

Реклама

Оголошення із рубрики "Лекарственные средства"переглянути все
Крем для очень сухой кожи , экзема , псориаз . Подходит и грудничкам . Привезено из Англии
Крем супер увлажняющий для очень сухой кожи, для лечения псориаза , экземы . Безопасен для детей гру
Продам Сутент 50 Мг, 28 таб
Продам оставшиеся Сутент Pfizer, оригинальный, Италия, 28 таблеток, 50 мг, 3 упаковки, запечатанные
Продам Сорафениб / Sorafenat , Нексавар - 4900 грн
*Доставка в любой город; *Опт и розница; *Сроки годности больш
Продам Keytruda
Продам новый препарат Кейтруда\Keytruda Препарат новый, не вскрывался! Сроки тоже с большим запасо
Хумира раствор д/ин. 40 мг/0.4 мл по 0.4 мл №2
Складдіюча речовина: адалімумаб;1 попередньо наповнений однодозовий шприц містить 40 мг адаліму
Ванкоміцин Фармекс 500 мг
1
Ванкоміцин Фармекс 500 мг

ВАНКОМІЦИН ФАРМЕКС ПО 500 МГ - 10 ФЛ Виробник Україна Термін 08 25 Ціна 100 грн/фл Тел 095 6604531

Вітаміни з Європи: Найкращий вибір для вашого здоров я
1
Вітаміни з Європи: Найкращий вибір для вашого здоров я

Здоров'я та добробут - це найцінніший дар, який ми можемо подарувати собі і своїм близьким. Для підтримки нашого організму в оптимальному стані надзвичайно важливе правильне харчування, включаючи різноманітні вітаміни та мінерали. Вітаміни - це органічні сполуки, ...