WeStudyTM Online - Вітчизняна платформа для онлайн шкіл та курсів

Опубліковано: 18.05.2022

Автор: Олександр

1 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні  > WeStudyTM Online - Вітчизняна платформа для онлайн шкіл та курсів

WeStudyTM Online – вітчизняна мультифункціональна платформа для Вашої онлайн-школи. - Унікальні рішення ведення онлайн курсів
- Зручна робота із клієнтами
- Легкий інтуїтивний інтерфейс

Сучасні рішення для управління онлайн-школою та ведення курсів
Просування Ваших курсів на вітчизняному та світовому ринках послуг: - Конструктор сайту онлайн-школи: Легкий, простий та зрозумілий конструктор сайту, актуальні шаблони під широкий спектр задач

- Унікальна система CRM: канбан дошка для роботи з лідами - Навчальне середовище: Завантаження матеріалів на захищеному хмарному сховищі, тестування із підтримкою фото і відео відповідей

- Цифрове робоче місце: Система менеджменту курсів, єдине вікно авторизації, система управління проектами

- Автоматизація курсів: Курси як із фіксованими датами матеріалів, так із автоматизованою прив’язкою до формування групи - Легкість та інтуїтивність: Простий і доступний інтерфейс робочого місця, яким без проблем користуються як діти, так і дорослі

WeStudyTM Online ідеально підходить для: - Приватних шкіл
- Бізнес шкіл - Центрів психології
- Коучів з персонального розвитку
- Центрів розвитку дітей
- Онлайн тренерів з фітнесу та спорту
- Мистецьких центрів
- Репетиторів чи шкільних вчителів
- А також для всіх інших, хто має чому навчити своїх клієнтів
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

1 300 грн.пропоную

13.07.2016

Польська мова для роботи – від 1,5 до 3 місяців онлайн

Інтенсивний курс польської мови з "нуля" - швидко, якісно!Кількість слухачів у групі: від 5 до 10 осібОсновні завдання курсу:Навчитися необхідними навичками у спілкуванні, читанні, вимові, розумінні.Навчитися правильно, згідно з граматичними правилами, складати пропозиції та викладати свої думки іспанською мовою.Розширити

договірнапропоную

05.08.2013

Комп'ютерні послуги

1. Навчання на комп’ютері (всі офісні програми) + інтернет (скайп, пошта, соціальні мережі та інше). 2. Допомога в налаштуванні комп’ютерів. Консультація по залізу і програмах. 3. Установка операційних систем WINDOWS, програм, драйверів. 4. Встановлення Офісного Програмного Забезпечення. 5. Встановлення додаткових

100 грн.пропоную

06.02.2022

Продам 8 CD и DVD дисков. Бизнес. Риэлторская деятельность. Недвижимость.

Продам 8 CD и DVD дисков. Бизнес. Риэлторская  деятельность. Недвижимость. В пластмассовых упаковках. Состояние хорошее. Книги и пособия в  электронном виде на дисках. Цена за все 100 грн.  тел.: 09841674871.       Как стать миллионером продавая недвижимость2.       Как стать успешным агентом по недвижимости для

договірнапропоную

20.02.2023

Курсове навчання фахівців перукарського та нігтьового сервісу.

Курсове навчання за спеціальностями: - "Перукар стиліст"; - "Майстер манікюру та моделювання нігтів; На момент курсового навчання всіх учнів забезпечуємо: - Навчальний зошит; - клієнтами; - Інструментами; - косметикою; - Проводимо консультації щодо працевлаштування та організації салонного бізнесу. Тел:

договірнапропоную

13.02.2025

Переклад документів для виїзду за кордон

Поїздки за кордон, незалежно від їхньої мети, потребують ретельної підготовки. Одним із ключових аспектів є правильне оформлення та переклад документів. Від якості перекладу залежить, чи будуть прийняті документи іноземними установами, чи виникнуть труднощі під час оформлення віз, навчання, працевлаштування або

500 грн.пропоную

08.12.2022

Услуги психолога, онлайн консультации.

Здравствуйте, меня зовут Иван Самуилович, я практикующий психолог. Опыт работы 6 лет. Проходил курс в университете им. Драгоманова и школе DSA.В своей практике использую онлайн консультации, трансформационые игры и системные расстановки.Работаю с такими вопросами как:Семейные вопросы и их восприятиеСамореализацияРабота со

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з німецької мови та історії

Відкрийте своїй дитині двері у світ нових можливостей з німецькою мовою! Мене звати Софія Авдіюк, я вчитель німецької мови та історії з 1,5-річним досвідом роботи в сфері освіти. Запрошую діток 1-4 класів на захоплюючі онлайн уроки німецької мови! Чому варто вибрати мене? • Індивідуальний підхід: я розумію,

180 грн.пропоную

10.10.2024

Репетитор по английскому языку

Всем привет! Рад приветствовать вас на своей страничке! :)СРАЗУ МОМЕНТ - оплата до урока ^-*Я репетитор по английскому языку. Если у вас есть желание - приглашаю вас в свою команду!Могу и хочу помочь вам в изучении английского, помогу вам свободно общаться, читать, писать на английском на уровне C1.- Я

договірнапропоную

28.10.2024

ukrline

Многолетний опыт и надежность: Наша компания работает на рынке хостинг-услуг с 2006 года, предоставляя качественные решения для клиентов. Мы обладаем большим опытом в обеспечении стабильной и безопасной работы веб-ресурсов. Широкий спектр услуг: Мы предлагаем разнообразные услуги, включая хостинг, аренду виртуальных

800 грн.пропоную

01.10.2017

Посвідчення Машиніст підіймача

Посвідчення  Машиніст підіймача   Обслуговує підіймач, агрегат у процесі робіт з капітального та поточного ремонтів. Готує підіймач (агрегат) до роботи. Бере участь у підготовчо-заключних роботах, монтажі та демонтажі підіймача, в оснащенні талевої системи. Керує лебідкою під час усіх спуско-підіймальних операцій.

договірнапропоную

03.01.2018

Курсы парикмахер маникюр визаж татуаж шугаринг продавец повар шитье массаж сварщик токарь барист тату бухгалтер кондитер охранник электрик

Супер акция на обучение 4 профессии по цене 1 Кривом Роге!  Курсы парикмахеров маникюра педикюра визажистов наращивание ресниц  бухгалтер  шугаринг татуаж продавец  кроя шитья флористика повар психолог  пчеловод официант барист  кондитер ювелир косметолог  массажист сварщик токарь слесарь сантехник  плотник

1 300 грн.пропоную

12.06.2018

Курсы парикмахеров маникюр шитье массаж сварщик повар.

Обучим быстро,качественно,недорого.Выдаем 2 диплома пластиковых на 2 языках.Филиалы курсов в каждом районе.

Поп.Наст.