"Будівництво, оздоблення та консультація"

Опубліковано: 12.05.2023

Автор: Валентин

500 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Ремонтно-будівельні послуги > Проектування та будівельний дизайн  > "Будівництво, оздоблення та консультація"
Я із задоволенням відповім на ключові питання, пов\'язані з будівництвом, ремонтом чи оновленням. За 35 років роботи у цій сфері я нагромадив значні знання, якими готовий поділитися. Крім того, креативні хакі можуть суттєво покращити простір, тож я завжди намагаюся думати творчо.

Якщо вам потрібно купити будинок або квартиру, я можу допомогти вам провести дефектування, щоб скоротити витрати і уникнути непотрібних нервів.

Я також можу надати консультації та альтернативні рішення, а також представляти інтереси замовника та перевіряти правильність складання кошторисів. Якщо потрібно, я можу вести технічний нагляд за проведенням робіт і контролювати витрати матеріалів.

Якщо мені трапляються матеріали або види робіт, з якими я не знайомий, я завжди готовий порадитися зі своїми колегами-виконробами або продавцями, щоб знайти найкраще рішення для вас.
Дополнительная информация на сайте https://kvl2409.wixsite.com/stroim/our-objects
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

4 000 грн.пропоную

10.03.2020

Енергетичний сертифікат будівлі, енергетичний аудит, Енергопаспорт

Проводжу комплекс робіт з енергоаудиту для промислових, комунальних, сільськогосподарських підприємств. Проведення сертифікації енергетичної ефективності житлових будівель, ОСББ, бюджетних установ (школи, садочки, лікарні і т.п.). Наявність кваліфікаційного сертифікату на право проведення енергоаудиту, сертифікації

договірнапропоную

04.12.2019

Высотные работы (утепление)профессиональными альпинистами без выходных Одеса

Всевозможные высотные работы на любой высоте, профессиональными альпинистами. Утепление стен, домов; ремонт фасада, крыши, балкононов; гидроизоляция швов, стен, балконов, крыш; установка антен, кондиционеров, крепления под бельевые веревки, молнии отвода, баннеров Гарантия на сделанные работы. Работы выполняются

договірнапропоную

02.08.2023

Скала. Декоративная штукатурка. Дизайн интерьера

Скала, барельеф, декор и отделка. Предоставляем услуги: Нанесение декоративных штукатурок. Декоративная покраска багетов, лепнины, молдингов. Имитация скалы, кирпича, камня среза дерева, коры дерева, лепка барельефов. Художественное оформление каминов, колонн, ниш и т. д. Работа с различными материалами, эксклюзивные

договірнапропоную

22.10.2018

Пори року. Ландшафтний дизайн. Консультації, планування, проектування

Консультація ландшафтного архітектора, дендролога, виїзд на ділянку, функціональне зонування території, розробка концепції саду, проектні роботи та розрахунки.   Схеми, плани, креслення, візуалізація, кошториси   Плануєте купляти ділянку під забудову? – Проаналізуємо і підкажемо, чи відповідатиме ця ділянка

договірнапропоную

25.04.2024

тов "соларпроект" www.solarproekt.com.ua - проектування та інжинірингові послуги.

ТОВ "СОЛАРПРОЕКТ" здійснює проектування та інжинірингові послуги об'єктів металургії, енергетики, будівництва, інженерних мереж. Послуги: 1. Складання технічних завдань 2. Надання техніко-економічних обґрунтувань (ТЕО) 3. Виконання проєктів усі розділи 4. Здача проєкту в необхідні інстанції 5. Авторський нагляд 6.

1 000 грн.пропоную

14.09.2024

Послуги архітектора, проектування котеджів та садових будинків

Бюро «PALIY architect» пропонує Вам розробку архітектурних проектів та підготовку повної робочої документації — інженерних та конструктивних розділів, ведення авторського нагляду. Окрім того, надаємо допомогу у підборі оздоблювальних та будівельних матеріалів, отримання дозвільної документації та введення об’єкта

договірнапропоную

13.07.2016

Сметчик (кошторисник). Составление смет ЧП "Буд Альянс Украина" г. Черкассы

Компанія "Буд-Альянс Україна" надає послуги з проектно-кошторисної документації. Складає кошториси на будівельні, ремонтні, сантехнічні та електромонтажні роботи. Складання кошторисiв в АВК 5. Зведений кошторисний розрахунок, локальний кошторис, акти виконаних робіт за Вашим об'ємами або кресленнями. Комерційні

договірнапропоную

01.05.2013

Професиональная Укладка паркета в Киеве и Области. Дёшево!

Звони сейчас - . Дешевле в киеве - нет! Укладка паркета киев также пользуется большим спросом у горожан.Шлифовка паркета идет рядом с лакировка паркета киев. Все паркетные работы связани с мастерством и умениемспециалистов. Ремонт паркета. Реставрация паркета. Циклевка паркета. Шлифовка паркета . Шпаклевка паркета

10 грн.пропоную

27.02.2014

Кошторис.Складання кошторисiв в АВК 5.Скласти кошторис.Бюджетний кошторис.Виконання кошторису.

Кошторис.Складання кошторисiв в АВК 5.Скласти кошторис.Бюджетний кошторис.Виконання кошторису. Складання кошторисів в АВК-5 Складання кошторисів, кошторис на замовлення. Швидко і недорого складу кошторису будь-якої складності в АВК-5. Договірна ціна, акти виконаних робіт (КБ-3 КБ, -2в) за Вашим обсягами або

15 грн.пропоную

15.09.2022

Порізка фанери лазером

Обробка листового матеріалу, як фанера в наш час дуже популярно. З нього можна виготовити багато деталей як для оздоблення, так і для дітей. Поспішаю повідомити, що ми охоче можемо вам допомогти в цьому питанні. Такі моменти, як підготовка файлів, закупівля матеріалу, шліфування, збірка, упаковка - ми

330 грн.пропоную

02.09.2024

Перефугування Плитки: Оновлюємо Затирку Міжплиткових Швів. Фірма «SerZatyrka»

Чорна пліснява: небезпека для здоров'я Мікротоксин разом зі спорами осідають на шкірі і слизових оболонках, транзитом вражають дихальні шляхи, накопичуються в нирках, печінці, суглобах. Тут вони продовжують свою руйнівну діяльність, стають причиною багатьох хронічних та важковиліковних захворювань. Ось

1 грн.пропоную

22.09.2019

Сучасний ландшафтний дизайн проект від дизайн студії Романа Москаленка

За допомогою компонентів природного ландшафту ми проводимо об'ємно-просторову організацію території, а також архітектурних та інженерних споруд.  Створюючи ландшафтний дизайн проект, наші фахівці беруть до уваги численні чинники і елементи природи: особливості рельєфу, специфіку води в спокійному стані і

Поп.Наст.