Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років

Опубліковано: 14.05.2025

Автор: Дар`я Шагіна

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років

Вітаю! Мене звати Дарʼя, я дипломований вчитель-логопед, який допомагає дітям розвивати мовлення, впевнено говорити і бути почутими. Я працюю з дітьми від 4 до 10 років — індивідуально та з душею 💛

🎓 Мій досвід:

·         Профільна педагогічна освіта (логопедія, корекційна педагогіка)

·         Досвід роботи з дітьми з різними мовленнєвими порушеннями

·         Заняття онлайн у комфортному для дитини форматі

·         Впевнене володіння сучасними методиками (ігрові, звуко-рухові, візуальні)

🧠 З якими запитами працюю:

·         Порушення звуковимови (шиплячі, “р”, “л” тощо)

·         Затримка мовленнєвого розвитку (ЗМР)

·         Фонематичний слух, порушення темпу мовлення

·         Мовна неготовність до школи

·         Розвиток лексики, граматики, побудови зв’язного мовлення

💬 Як проходять заняття:

·         Індивідуальний підхід: ураховую вік, характер, темп розвитку

·         Гра — головний інструмент! Через казки, картинки, інтерактиви дитина вчиться легко

·         Вправи на дихання, артикуляцію, увагу і пам’ять

·         Поступовість: не “виправляємо”, а підсилюємо те, що вже є

·         Постійний зворотний зв’язок для батьків

🌟 Що змінюється після занять:

✔️ Дитина починає виразніше й правильніше говорити
 ✔️ Зростає словниковий запас, впевненість у спілкуванні
 ✔️ Зникає страх говорити вголос — і вдома, і у школі
 ✔️ Підвищується успішність, комунікація і настрій

📲 Запрошую на перше пробне заняття — познайомимось і визначимо, як краще допомогти саме вашій дитині. Напишіть у Telegram: @OsviTech – перше заняття  безкоштовне
 Разом навчимо вашу дитину говорити чітко, впевнено і з радістю 🗣️

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

02.05.2024

Репетитор з програмування

Відкрийте світ програмування з досвідченим репетитором! Мене звуть Данило Тимофеєв, я вчитель інформатики. Запрошую вас на онлайн-заняття з програмування, які допоможуть вам: • Опанувати основи Python, Java, C++ або JavaScript. • Створювати власні веб-сайти, ігри та мобільні додатки. • Підготуватися до

100 грн.пропоную

15.02.2022

Уроки шахів

Шахи - це елітарна гра, яку обожнювали безліч відомих людей із різних епох. Шахи здійснюють величезний вплив на розвиток мислення та вольових якостей! У дітей які займаються шахами спостерігається активне зростання багатьох розумових здібностей: підвищується IQ (коефіцієнт інтелекту); покращується пам’ять; розвивається

450 грн.пропоную

01.05.2024

Ранній розвиток від 1,5 до 3 років

Центр репетиторства VAISOT запрошує на заняття дітей з раннього розвитку (1,5 — 3 роки). Заняття з дитиною включає декілька методик: - спостереження за дитиною як за індивідуальною особистістю, що б підштовхнути його до саморозвитку. Основний принцип виховання - здатність думати самому і приймати рішення. -

договірнапропоную

05.03.2023

Уроки вокалу для дітей, репетитор вокалу для профі, вокал для дітей та дорослих

Студія естрадного вокалу "Victoria" м. Вінниця Тел. +38 098 415 07 84 Якщо Ви шукаєте репетитора вокалу, або просто хочете отримати професійну пораду, то ми завжди будемо раді допомогти. Ми працюємо для тих, хто давно хотів спробувати співати, але заважали страх, невпевненість у собі, "немає слуху", "раптом

350 грн.пропоную

09.08.2024

Репетитор з англійської мови для дітей: заняття з любов'ю та результатом

Вітаю! Я — Анастасія Рижук, кваліфікований вчитель англійської мови з освітою від педагогічного закладу в місті Умань. Мені 19 років, і я вже маю досвід у навчанні дітей англійської мови, працюю з учнями 1–5 класів. Окрім викладацької діяльності, я здобуваю другу освіту за спеціальністю «Маркетинг», що

800 руб.пропоную

11.02.2014

Логопед-дефектолог в Феодосии

Устранение дефектов речи и постановка звуков у обычных детей и детей с ограниченными возможностями. Подготовка к школе.

8 000 грн.пропоную

22.08.2018

Набір в дитячий садок

«Меланчин садочок» запрошує до своєї родини діток від 1,5 до 6 рочків. Формуємо групи на 2019-2020 навчальні роки. Для малечі пропонуємо цікаву навчальну програму, п’ятиразове харчування, затишне та комфортне ігрове середовище, англійську мову, супровід логопеда та психолога.

договірнапропоную

23.02.2023

Англійська мова для початківців

Пропонуються курси з англійської мови для початківців. Окрім обов’язкового мінімуму для засвоєння мови ви здобуваєте впевненість у своїх силах і позбудетесь страху говорити. Уроки включають багато вправ на розвиток навичок говоріння. Граматика також подається в досить стислому та зрозумілому вигляді. Кому

договірнапропоную

05.07.2023

Комп'ютерна профорієнтація

Центр розвитку «ДІАЛОГ» запрошує учнів 8-11 класів, випускників минулих років, а також їхніх батьків на комп'ютерну профорієнтацію за допомогою комплексу тестування «Профорієнтатор-UA» з подальшою консультацією профорієнтолога. Ми є офіційними партнерами Центру тестування та розвитку «Гуманітарні технології» (м.

300 грн.пропоную

23.05.2024

Репетитор з математики: ключ до розуміння та успіху!

Чи стикається ваш син чи дочка з труднощами у вивченні математики? Не розуміння навіть однієї теми може призвести до серйозних проблем у майбутньому. Не зволікайте! Зверніться за допомогою до досвідченого репетитора з математики вже зараз! Професійний репетитор допоможе: • Засвоїти складні математичні концепції.

договірнапропоную

20.08.2024

Курсові, реферати, дипломи та інші наукові роботи

Ø    лише актуальні джерела інформації (2020-2024 р.); Ø    унікальність тексту від 60%; Ø    термін виконання від 1 дня; Ø    досвід роботи більше 15 років. Для замовлення: Сайт https://okstudentam.com.ua Viber/Telegram +380669933001 Ел. пошта ok.studentam@gmail.com А також: безкоштовна консультація, банк

Поп.Наст.