Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Ремонтно-будівельні послуги  >  Проектування та будівельний дизайн  >  Ландшафтний дизайн  >  Проектування та дизайн ландшафту та інтер`єрів

Проектування та дизайн ландшафту та інтер`єрів  (пропоную)

Ціна: договірна

Створення неповторних ландшафтів і інтер'єрів. Досвідчений дизайнер спроектує і втілить в реальність будь-яку мрію замовника, що стосується дизайну його житла. Дизайнерів-багато, дизайнер інтер'єрів і ландшафтів 2 в 1-перед Вами.

Авторская студия дизайна, тел. (066) 341-80-23, (067) 445-20-22, e-mail: studio-lux@ukr.net

Реклама

Оголошення із рубрики "Ландшафтный дизайн"переглянути все
Озеленение, ландшафт, авто полив
Выполним работы по озеленению Вашего участка: автоматический полив – проект бесплатно, водоемы, фонт
Полив. Газон.Озеленение. Удобрения.
Озеленение и благоустройство под ключ. Ландшафтный дизайн. Автоматический полив, устройство газона,
системы автоматического полива
проект монтаж дальнейшая эксплуатация гарантия
Форма для заливки садовых дорожек «Моя Дорожка». Всего 160 грн!
Компания «МояДорожка» предлагает: Многоразовая пластиковая форма для заливки садовых дорожек. Фор
Современный ландшафтный дизайн
Современный ландшафтный дизайн Телефоны: +380 (98) 269-29-94 +380 (96) 507-00-22 http://l
Консультую та розробляю раціональний ландшафтний дизайн
3
Консультую та розробляю раціональний ландшафтний дизайн

Я являюсь дипломованим спеціалістом і професійно розуміюсь на озелененні та ландшафтному проектуванні. Завдяки великому досвіду у втіленні та розробці численних проектів, я швидко та легко допоможу Вам у вирішенні таких питань: 1. Чи потрібен дизайн проект ...

Камінь галька для акваріумів та водоймів в асортименті
8
Камінь галька для акваріумів та водоймів в асортименті

Камінь галька для акваріумів та водоймів в асортименті   Камінь - галька Кварцит окатаний (фракція: 20 мм – 40 мм) ціна зі складу – 6,50 грн. за кг.; Камінь - галька МІКС (фракція: 10 мм – 20 мм, 40 мм -70 мм) ціна зі складу – 3,80 грн. за кг.; Камінь - ...