Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Експертні послуги  >  Юридичні та консалтингові послуги  >  Юридичні послуги  >  Адвокатські послуги  >  5 помилок, які допускає більшість при пошуку адвоката

5 помилок, які допускає більшість при пошуку адвоката 

Автор: менеджер  ( 26.04.2000)
Підприємство: Адвокат Олег Бойко
Місцезнаходження: Украина, Киев, улица Вячеслава Черновола, 26/2
Дата публікації: 13.04.2016

Потрібна допомога адвоката, але у вас ще немає свого перевіреного спеціаліста? Починаєте його пошук? Тоді ознайомтесь з 5 поширеними помилками при виборі адвоката, щоб не допустити їх і обрати справжнього професіонала.

Помилка 1. «Я соромлюсь питати своїх знайомих, бо потрібно буде розказувати, що в мене є проблема і потрібен адвокат».

Звісно, можливо, не дуже зручно питати знайомих про те, чи можуть вони порадити когось, але робити це варто обов’язково. Адже рідні, друзі, знайомі навряд чи порадять поганого спеціаліста і вони більш надійне джерело, ніж відгуки в Інтернеті чи реклама. Єдине що, зовсім не обов’язково вдаватись у деталі вашої проблеми і розказувати її всім.

Помилка 2. «Я краще пошукаю адвоката подешевше».

Вам порадили адвоката, але він дорожчий, ніж деякі інші правові захисники? А ви впевнені, що в цьому питанні дійсно варто економити? І чи не обійдеться потім дорожче подання апеляції, якщо недостатньо професійний адвокат програє справу? Звісно, ціна на послуги не гарантує результат, але й ризики в цьому питанні надто високі. Тому, якщо маєте можливість обрати професіонала середньої цінової категорії і вище – обирайте. Бо частіше за все ціни аргументовані досвідом, кваліфікацією і відсотком виграних справ.

Помилка 3. «Мені просто потрібен адвокат».

Вам потрібен той, хто розбирається у відповідній гілці законодавства, до якого належить ваша проблема. Наприклад, при розлученнях потрібен сімейний адвокат , при справах кримінального характеру –

кримінальний адвокат і так далі. Жоден професіонал не може вирішувати питання у абсолютно всіх сферах законодавства – це факт.

Помилка 4. «Мені потрібні гарантії».

Ставите у пошуку « адвокат Київ » і бачите багато спеціалістів, що стверджують: «100 % виграємо вашу справу»? Тоді їм, скоріш за все, довіряти не варто, бо дати гарантії у 100 % практично ніхто не може, а отже, такі фрази – це просто порожня реклама. Варто довіряти тим, хто на практиці має дуже високий відсоток виграних справ і тим, хто має у переліку виграних справ такі, що схожі на вашу.

Помилка 5. «Всі відгуки написані самими адвокатами і їх друзями/родичами».

Звісно, цілком імовірно, що є відсоток таких відгуків. Але на незалежних інтернет-ресурсах є і високий відсоток правдивих відгуків. Тому перед обранням правозахисника, що буде вас представляти і захищати, обов’язково перегляньте його репутацію, оцінки, відгуки в Інтернеті, а не лише на сайті адвоката.

Інші оголошення автора

Оголошення із рубрики "Адвокатские услуги"переглянути все
Присяга в Румынии – БЕЗ языка!
Окажем содействие в принятии присяги БЕЗ знания языка, оформлении документов румынского
Юридические консультации покупка квартиры в Киеве
Юридические консультации покупка квартиры в Киеве
адвокат по разводу
Консультация адвоката по разводу? Услуги адвоката по разводу? Помощь адвокат
возмещение ущерба от дтп
Вам причинили ущерб по дтп? Нужна консультация по дтп? Услуги адвоката по дт
Защита Ваших прав в административном суде!
Защита Ваших прав в административном суде! Оспаривание решений и постановлений госорганов! Представи
Юридична фірма Виноградар – коли потрібен адвокат, який вирішує справи
3
Юридична фірма Виноградар – коли потрібен адвокат, який вирішує справи

Юридична фірма Виноградар – коли потрібен адвокат, який вирішує справи 🛑  Спадщина, сімейні спори, нерухомість, суди – складні питання вимагають професійного підходу.Вам потрібен не просто юрист, а адвокат, який веде справу до результату . ✅  Оформлення спадщини ...