Набір учнів у 2 клас Нуш, досвідчений вчитель, м. Оболонь

Опубліковано: 22.06.2023

Автор: Галина Павлівна Галина Павлівна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Набір учнів у 2 клас Нуш, досвідчений вчитель, м. Оболонь
Доброго дня,
проводиться набір у 2 клас.
дуже досвідчений
вчитель вищої категорії,
програма Нуш, загальна освітня школа 219, м. Оболонь, є укриття.
цікакаві уроки, розвиток усіх навичок дитини. Конкурси, олімпіади, вікторини, екскурсії.
дітки вчаться з задоволенням і є реальні результати з математики, письма та читання. Дітки з захопленням до навчання отримують гарний результат.
телефон вчителя:
097 390 49 01
галина Павлівна
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

03.10.2026

Навчальні курси від GoITeens

GoITeens – українська онлайн IT-академія для дітей і підлітків віком від 5 до 17 років. За 10+ років ІТ-освіту для школярів у GoITeens здобули понад 150 000 учнів. Тут доступні курси програмування з нуля та інші навчальні програми в онлайн-форматі, адаптовані до віку й рівня підготовки учнів. Молодші діти

960 грн.пропоную

28.09.2026

Чеська мова | Репетитор | Індивідуальні онлайн-уроки | Чеська

Живете в Чехії або плануєте переїзд? Потрібна мова для вступу до університету, іспитів, роботи чи просто життя у Чехії? Я допоможу Вам думати й говорити чеською: впевнено і без страху помилитися. Мене звати Маргарита. Я живу в Чехії 10 років, навчалась у Західночеському університеті на філологічній спеціальності

1 800 грн.пропоную

18.08.2026

Саглаєва Тетяна Сергіївна – психолог, психотерапевт, сексолог

Досвідчений психотерапевт широкого профілю допомагає клієнтам набути внутрішнього балансу і побудувати гармонійні стосунки з собою та оточуючими, проводячи індивідуальні сесії та консультації для сімейних пар. У своїй практиці фахівець успішно працює із сімейними конфліктами, затяжними кризами та співзалежними патернами

600 грн.пропоную

20.02.2026

Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

100 грн.пропоную

15.01.2026

Професійна допомога учням та студентам

Виконую на замовлення якісно, вчасно та з гарантією оригінальності: Контрольні роботи Практичні роботи Презентації (PowerPoint + текст доповіді) Реферати Наукові статті Тести та розв’язання тестів Індивідуальні завдання (ІНДЗ, самостійні роботи) Будь-які дисципліни, будь-який рівень складності. Доступні ціни,

200 грн.пропоную

24.12.2025

Курси підготовки до НМТ 2026 в Дніпрі

Дорогі старшокласники, учні училищ та студенти коледжів, а також випускники минулих років! Запрошуємо усіх бажаючих на 6-ти місячні курси підготовки до НМТ-2026: всі предмети (на вибір) в одному центрі! Курси НМТ в Центрі розвитку «ДІАЛОГ» - це: ✅6 місяців, 80 уроків по 60 хв. ✅реальний формат прискореної підготовки

договірнапропоную

23.11.2025

Lets Play

Lets-Play info — інформаційний портал для справжніх шанувальників відеоігор, який перетворює звичайні новини на захопливу подорож у світ геймінгу. Тут можна знайти все — від найсвіжіших анонсів до глибоких аналітичних оглядів. Команда Lets-Play щодня стежить за подіями у світі розробників, великих студій і

33 000 грн.пропоную

25.10.2025

Автошкола Лідер

Автошкола Лідер пропонує пройти курси з водіння автомобіля.  Чому саме ми:   Досвідчені інструктори, які навчать керувати авто з нуля.   Зручний графік занять - обирай час, що підходить саме вам.   Теоретичні заняття онлайн на платформі Classroom.    Поетапна оплата - плати за навчання поступово.    Не

162 грн.пропоную

11.09.2025

Репетитор з математики вул. Робоча

Репетитор з математики на вулиці Робочій у Дніпрі. Репетиторський центр "Алгоритм" оголошує набір учнів на заняття з математики. Якщо ви мешкаєте в районі вулиці Робочої, вулиці Криворізької або неподалік, зручне розташування центру дозволить легко дістатися на уроки. Ми пропонуємо якісну підготовку до

460 грн.пропоную

18.08.2025

Репетитор англійської мови для учнів 1–5 класів

Привіт! Мене звати Анастасія, і я — викладачка англійської мови з освітою педуніверситету міста Умань. Мені 19 років, але я вже маю практичний досвід викладання та щиро закохана у свою справу. Працюю з дітьми молодшого та середнього шкільного віку — допомагаю полюбити англійську, а не просто вчити її "для

договірнапропоную

08.09.2023

Репетиторство

Репетитори у Центрі розвитку «ДІАЛОГ» з різних предметів допоможуть учням 5-9 класів у виконанні домашніх завдань, допоможуть підвищити рівень навчальних досягнень. Методи передачі викладачем знань учням різноманітні з тих чи інших предметів. Для кожної дитини індивідуальний підхід для досягнення максимальних успіхів

1 000 грн.пропоную

29.05.2023

Курси англійської мови за кордоном

Пориньте у захоплюючий світ англійської мови, вивчаючи за кордоном! У вас є унікальна можливість розширити свої мовні навички та поринути в англомовне середовище, де зможете застосовувати свої знання на практиці та спілкуватися з носіями мови.   https://cac-edu.com.ua/languages/english   Що ми пропонуємо: 1.

Поп.Наст.