Замовити вірші Київ

Опубліковано: 09.06.2024

Автор: Шевченко Оксана Станиславовна

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Туризм, свята, спорт, відпочинок  > Замовити вірші Київ

Замовити вірші Київ – це дуже легко

Хочете красиво та оригінально привітати близьку людину? Привітати зворушливо і душевно, щоб залишити пам'ять на довгі роки? Тоді замовте персональні вірші на замовлення Одеса.

Я – поет. Вже понад 10 років, практично щодня, я пишу вітання у віршах на ювілей, День народження, весілля Київ. Можу писати у будь-якому жанрі. Якщо ви хочете привітати з гумором або описати у вірші історію життя людини, то впораюсь і з такими замовленнями.

Замовити вірші київ, подарувати вірш – це просто і швидко. Ви отримаєте вірш чудової якості. Мої клієнти розповідають, що у момент привітання навіть чоловіки не можуть стримати своїх емоцій.

Замовлення можу прийняти по телефону або письмово.

Звертайтесь! Я регулярно на зв'язку.

Оксана

+38(098)722-96-53 53 (Viber, WhatsApp, Telegram)

+38(050)735-58-56

Мій Ютуб-канал: https://www.youtube.com/@zolotoslova/videos

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

111 грн.пропоную

20.11.2022

Подарувати вірш на замовлення одеса

Наближається   незвичайний   момент  –  зустріч   Нового   Року ,  Різдва .  У   цей   час   відбуваються   справжні   Чудеса .  І ,  як   у   дитинстві ,  ми   чекаємо   на   чудові   події .  Ви   можете   замовити   вірші   Одеса   для   близької   людини   та   подати   їх   на   Новий   Рік . У цій сфері діяльності маю багатий досвід. Пишу вірші на замовлення Україна практично щодня протягом тривалого часу – 10 років, займаю маю перемоги у конкурсах, є канал на Ютубі. Мої клієнти з вдячністю повідомляють, що вітання у віршах на День народження, ювілей одеса викликають у значної людини сльози радості. Поспішайте подарувати вірш одеса!

договірнапропоную

21.10.2024

Організація свят, аніматори, майстер-класи у Києві!

Шукаєте професіоналів для організації незабутнього світового дійства? «Арт-Студія Свят «Королівське Мистецтво» створить тематичне свято для вас і ваших гостей! Детальніше на сайті: artroyal .kiev .ua /svyato -pid -klych Професійні ведучі на будь-якому заході в Києві та області. Наші харизматичні ведучі зроблять

900 грн.пропоную

24.10.2024

Oрганізація свят, анімaтори, майстер-класи у Києві!

Шукаєте професіоналів для oрганізації незабутнього світового дійства? «Арт-Студія Свят «Королівське Мистецтво» створить тематичне свято для вас і ваших гостей! Детальніше на сайті: artroyal.kiev.ua/svyato-pid-klych Професійні ведучі на будь-якому заході в Києві та області. Наші харизматичні ведучі зроблять ваше

7 400 грн.пропоную

12.03.2018

Дитячий табiр Петрос : літні канікули 2024 для дітей та підлітків

Дитячий табiр Петрос : літні канікули 2024 для дітей та підлітківУ дитячому таборі Петрос органічно поєднуються комфортні умови розміщення, чисте повітря Карпат і безліч захоплюючих активностей. Учасників табору чекають пізнавальні екскурсії, катання на конях, стрільба з лука, пейнтбол, спортивні змагання, квести,

договірнапропоную

17.09.2024

Piccolino – затишок та комфорт з неймовірно смачною їжею!

Ресторан Piccolino — це затишний заклад італійської кухні в Хмельницькому. Ідеальне місце для сімейних вечерь, святкувань і дружніх зустрічей. Тут пропонують багате меню з традиційними італійськими стравами, банкетні послуги, майстер-класи для дітей та тематичні вечірки. Прекрасна дитяча зона і комфортна атмосфера

485 грн.пропоную

29.09.2022

Fayno Camp Krakow Autumn 2022: осінній табір 2022 в Польщі, розваги в дитячому таборі, путівки та поїздки в табір, програма табору, замовити путівку в

Fayno Camp Krakow Autumn 2022: осінній табір 2022 в Польщі, розваги в дитячому таборі, путівки та поїздки в табір, програма табору, замовити путівку в онлайн ТАБІР ВІДБУДЕТЬСЯ НА ОСІННІХ КАНІКУЛАХ: 1 ЗМІНА: 23.10.2022—29.10.2022 2 ЗМІНА: 30.10.2022—05.11.2022 ЛОКАЦІЯ: М. КРАКІВ (ПОЛЬЩА) ВІК КЕМПЕРІВ:  8-17

290 Європропоную

05.03.2021

Путівки в Хорватію, доступний відпочинок в Хорватії, поїздки в Хорватію зі Львова, тури в Хорватію 2021 рік ціна Львів, замовити відпочинок в Хорваті

Пропонуємо доступний та цікавий відпочинок на морі в Хорватії (виїзди з міст: І.Франківськ / м.Львів / м.Стрий / м.Мукачево). Замовивши у нас відпочинок в Хорватії Ви отримаєте одні з найкращих умов по співвідношенню ціна / якість, а саме: проживання в комфортних міні-готелях (Віллах), 2-ох разове харчування в

6 100 грн.пропоную

09.11.2018

Зимовий тур в Пилипець на новорічні та різдвяні свята 2024

ЗИМОВИЙ ТУР В ПИЛИПЕЦЬ на НОВИЙ РІК 2024: СВЯТКОВИЙ ВІДПОЧИНОК НА ЗИМОВІ КАНІКУЛИ В ГОРАХ 28.12.2023-02.01.2024 Новий рік 2024 на лижному курорті ПИЛИПЕЦЬ тур потягом/самостійно з-будь-якого міста УКРАЇНИ 6 100 грн Запрошуємо Вас провести перші святкові дні 2024 року ПЕРЕМОГИ на курорті Пилипець у нашому турі

12 000 грн.пропоную

26.11.2019

Новорічна пропозиція від українського виробника - Надувні новорічні конструкції

Новий рік і Різдво не можуть проходити без новорічних атрибутів. Ялинка, Дід Мороз, Снігуронька, сніговик, надувні фігури іграшок, новорічні декорації, надувні диво кулі для фотозони, пневмоарки червона, синя стартова, фінішна вулична, біло-рожева повітряна, арка Новорічна з вбудованим підсвічуванням, і

договірнапропоную

18.01.2024

Клуб віртуальної реальності VR BRO

VR BRO - клуб віртуальної реальності дарує Реальні емоції від віртуальної реальності. Більше 50 VR-ігор та сотні метасвітів на вибір. VR BRO - це новий формат розваг в Києві та Броварах. Завітавши в VR клуб ви отримаєте неймовірні враження які запам'ятаєте на все життя. А наші професійні провідники адміністратори

договірнапропоную

05.03.2024

Готель для сімейного відпочинку та конференцій

Новий готель мережі Ruta Resort. Магія лісу та гір Закарпаття, номери Стандарт та Люкс двокімнатні, шведський стіл, SPA у горах, лазня, чан, купіль, екскурсії, дитячий клуб, бювет Поляна квасова, масажі та лікування для відпочинку та оздоровлення всієї родини цілий рік. Сніданок, обід та вечеря в фірмовому форматі

Поп.Наст.