Замовити вірші Київ

Опубліковано: 09.06.2024

Автор: Шевченко Оксана Станиславовна

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Туризм, свята, спорт, відпочинок  > Замовити вірші Київ

Замовити вірші Київ – це дуже легко

Хочете красиво та оригінально привітати близьку людину? Привітати зворушливо і душевно, щоб залишити пам'ять на довгі роки? Тоді замовте персональні вірші на замовлення Одеса.

Я – поет. Вже понад 10 років, практично щодня, я пишу вітання у віршах на ювілей, День народження, весілля Київ. Можу писати у будь-якому жанрі. Якщо ви хочете привітати з гумором або описати у вірші історію життя людини, то впораюсь і з такими замовленнями.

Замовити вірші київ, подарувати вірш – це просто і швидко. Ви отримаєте вірш чудової якості. Мої клієнти розповідають, що у момент привітання навіть чоловіки не можуть стримати своїх емоцій.

Замовлення можу прийняти по телефону або письмово.

Звертайтесь! Я регулярно на зв'язку.

Оксана

+38(098)722-96-53 53 (Viber, WhatsApp, Telegram)

+38(050)735-58-56

Мій Ютуб-канал: https://www.youtube.com/@zolotoslova/videos

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

29.09.2026

Після «Одіссеї» Нолана хочеться самому взяти лук до рук? Стрільба з лука в Києві

Легендарний лук Одиссея — один із найвідоміших символів античної історії. А тепер можна самому перевірити свою влучність, концентрацію та характер. Запрошуємо до лучного клубу «Лучник» у Києві. Не потрібно мати досвід — приходьте на стрільбу з лука самі, удвох, із друзями або всією сім’єю. Це незвичайний активний

договірнапропоную

19.08.2026

Фотосесія у Києві — портрети, сімейні та бізнес-зйомки

Професійна фотосесія — це можливість зберегти важливі моменти та отримати фотографії, які хочеться переглядати знову. Tarasenko проводить портретні, сімейні, весільні та бізнес-зйомки у студіях і на різних локаціях Києва. Перед зйомкою можна обговорити ідею, образи та локацію, а під час фотосесії фотограф допомагає

3 000 грн.пропоную

26.09.2026

Дитячий день народження на ВДНГ з турботою про безпеку

ДИТЯЧИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ НА ВДНГ З ТУРБОТОЮ ПРО БЕЗПЕКУMANIA EVENT — місце, де дитячі мрії перетворюються на справжні пригоди. Ми створюємо свята, наповнені емоціями, сміхом та моментами, які хочеться згадувати!На нашій локації на ВДНГ є 2 укриття, тому під час організації свята ми враховуємо не лише розваги,

договірнапропоную

18.06.2026

Оренда столу для настільного тенісу Київ — активний відпочинок щодня

Marina Tennis Club пропонує оренду столу для настільного тенісу у Києві для любителів спорту будь-якого рівня. Неважливо, ви новачок чи досвідчений гравець — настільний теніс підходить усім. Гра допомагає покращити реакцію, концентрацію, спритність та чудово провести час. У клубі на вас чекає професійний стіл,

650 грн.пропоную

15.11.2025

Професійний тенісний клуб у Києві. Оренда кортів Хард та Грунт Київ.

Шукаєте, де зіграти у великий теніс у Києві на кортах, що відповідають найвищим міжнародним стандартам?  Marina Tennis Club — це елітний спортивний простір, який обирають зірки! У нас відбувся Кубок Девіса та фінал Svitolina & Stakhovsky Tour.  Працюємо без відключення світла, завжди тепла вода в душі та

договірнапропоную

02.03.2025

Елітні повії для інтим послуг Київ.

Елітні повії для інтим послуг Київ. На нашому сайті https://caryonline.com/ru/ ви легко знайдете дівчину, яка буде вам до смаку. На нашому сайті найбільша база віп-ескорт моделей Києва. Наші повії у місті Київ швидко приїдуть на потрібну адресу без зайвих питань. Вони вміють зберігати секрети – все максимально

465 Європропоную

13.09.2022

Зимова подорож в Закопане на зимові канікули 2026 для дітей підлітків

Зимові  канікули - 2026 на  гірськолижному курорті у ПОЛЬЩІ7 ночей в Закопане!       дати заїзду:  02.01.2026 — 10.01.2026затишне комфортне проживаннясмачне 2-х разове харчуванняавтобусний проїзд Київ - Закопане - Київгірськолижні траси різного рівня складностізахопливі екскурсії в Краків + Соляні шахти Велічки

500 грн.пропоную

12.10.2023

N&L Flower Shop: Доставка квітів по Києву, Херсону та Миколаєву!

Квіти Київ | Цветы Киев | Flowers Kyiv. Оптово-роздрібна квіткова студія.  - Понад 10 років на ринку - Швидка доставка та самовивіз - Для ЗСУ-5% Доставка за годину. Від 500 грн!

договірнапропоную

17.01.2025

Тур в Буковель на будні, тур Буковель на вихідні, автобусний тур Буковель Київ

тур буковель на будні, автобусний тур буковель з києва, тур буковель вихідні, гірськолижні тури буковель, буковель тури лижі, поїздка буковель київ, тур буковель автобус, буковель на вихідні, буковель на будні, тур буковель тиждень   Тури в Буковель з Києва автобусом з АВС ВОЯЖ www.avsv.com.ua   Автобусні тури

6 400 грн.пропоную

11.10.2018

Вихідні на Драгобраті, регулярний гірськолижний тур WINTER 2025

Вихідні на Драгобраті, регулярний гірськолижний тур ЗИМА 2025Регулярні гірськолижні тури на Драгобрат3 дні катання на самому високогірному курорті України – ДрагобратДати виїзду по туру на лижі на ДрагобратГрудень 2024: 05.12, 12.12, 19.12.2024Січень 2025: 09.01, 16.01, 23.01, 30.01.2025Лютий 2025: 06.02,

4 200 грн.пропоную

27.09.2018

Літній табір на морі: табір МІЗАНО АДРІАТІКО - Italy 2025 італійську канікули з #vog

ІТАЛІЙСЬКІ КАНІКУЛИ у МІЗАНО АДРІАТІКО - Italy 2025! Ідеальний відпочинок для спортивних дитячих колективів; Широкий піщаний приватний пляж ; Триразове харчування, меню зі стравами традиційної італійської кухні регіону; Насичена пізнавальна анімаційна та екскурсійна програма; наявність футбольного та баскетбольного

договірнапропоную

27.02.2025

Персональний тренер офлайн/онлайн / Фітнес тренер Троєщина

Адреса спорткомплексу:м. Київ, проспект Червоної Калини, 93 В,Деснянський район, «Троєщина».Вітаю!Я, Юлія Магденко, дипломований діючий тренер тренажерного залу в спорткомплексі Sportrend.• Абсолютна чемпіонка світу з бодібілдингу.• Віце-чемпіонка Євразії.• 8 х чемпіонка України.• Професійна спортсменка на

Поп.Наст.