Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Будматеріали та конструкції  >  Сантехніка, опалення, водопровід, каналізація  >  Електрокамін Dimplex Opti-myst Cassette 600 Led

Електрокамін Dimplex Opti-myst Cassette 600 Led  (продам)

Ціна: 46 366 грн.

Електрокамін Dimplex Cassette 600 LED LOG паровий камін касетного типу, який прийшов на зміну популярної моделі Cassette 600. На відміну від попередньої моделі, у Dimplex Cassette 600 LED LOG використовуються економічні LED лампи, завдяки яким споживання електроенергії знизилося вдвічі і становить 0,125 кВт. Окрім цього, інженери компанії Dimplex покращили візуалізацію полум'я, збільшивши лінію вогню. Тепер візуалізація відображається на всю ширину каміна. Всі ці оновлення вже використовуються в моделях Cassette 1000 та Cassette 500, які відносяться до серії PRO і є топовими моделями в лінійці Opti-Myst (парові 3D електрокаміни). Технологія Opti-Myst забезпечує ефект найреалістичнішого, на сьогоднішній день, полум'я. Суть технології полягає в підсвічуванні випаровуваної пари, молекули води відбиваючи світло створюють переконливу ілюзію полум'я і диму. У вогнище вбудований спеціальний пластиковий резервуар для води та безшумний ультразвуковий парогенератор, під дією якого вода перетворюється на пару, а потім підсвічує зсередини лампами. За відсутності води електрокамін подає спеціальний звуковий сигнал і відключається.

Реклама

Оголошення із рубрики "Сантехника, отопление, водопровод, канализация"переглянути все
Каміни та печі
Мрієте про тепло, затишок і стильний акцент у своєму будинку чи дачі? Каміни та пе
Камінна топка M-FIRE 60 кутова ліва (14kW)
M-FIRE 60 кутова ліва (14kW)  – це сучасне опалювальне рішення, що поєднує 
Клапан обратный нержавеющий Ду 15 AISI 304 | TRiNOX
Обратные клапана из нержавеющей стали AISI 304 Ду 15, 20, 25, 32, 40, 50 - в наличии име
Коптильня-гриль Oklahoma Joe’s Bronco Drum Smoker
Унікальна коптильня-гриль барабанного типу. Барабанна коптильня Oklahoma Joe® Bronco має
Електрокамін Dimplex Galveston
Вес (кг) 60.0 (кг) Виробник Dimplex