Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Будматеріали та конструкції  >  Сантехніка, опалення, водопровід, каналізація  >  Біокамін Kratki Echo Trapez 70

Біокамін Kratki Echo Trapez 70  (продам)

Ціна: 44 252 грн.

Біокамін Kratki Echo Trapez 70 — стильна кутова модель преміум-класу від відомого польського бренду Kratki.

Завдяки трапецієподібній формі та великому панорамному склу біокамін забезпечує красивий огляд полум’я з різних кутів. Це ідеальне рішення для сучасних інтер’єрів, де потрібно зонувати простір або створити акцент у кутку кімнати.

Основні переваги:
  • Сучасний мінімалістичний дизайн
  • Висока якість матеріалів і скла
  • Безпечне екологічне горіння (без диму, запаху та сажі)
  • Легке регулювання інтенсивності полум’я
  • Можливість встановлення вбудовано або як самостійний елемент

Kratki Echo Trapez 70 — елегантний біокамін, який стане стильною родзинкою вашої вітальні, спальні чи кабінету.

Схожі оголошення
ще схожі

Реклама

Оголошення із рубрики "Сантехника, отопление, водопровод, канализация"переглянути все
Електрокамін Dimplex Opti-myst Cassette 400 Led Log
Виробник Dimplex Країна виробник Ірландія Ефект полум'я Op
Піч сталева M-Fire Rodos (15kW)
M-Fire Rodos – це сталева піч преміумкласу з лаконічним дизайном і високою ефективністю
Камінна топка M-FIRE 70 пряма (15kW)
Камінна топка M-FIRE 70 пряма (15kW)  – це ідеальне рішення для обігріву приміщень
Интернет-магазин сантехники San-Lux
Создание современного и комфортного интерьера начинается с выбора сантехники, сочетающей
Клапан 22ч7п Ду150 Рр6
Клапан мембранный с антикоррозионным покрытием- Т/Ф 22ч7п Ду150 Рр6 Т60°С «НЗ 1» открыт/