Репетитор. Подготовка детей к школе.

Опубліковано: 20.07.2012

Автор: Виктория

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Послуги репетиторів  > Репетитор. Подготовка детей к школе.
Качественная индивидуальная подготовка ребёнка к школе. Обучение грамоте, математике, развитие логического мышления, памяти, связной речи.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

960 грн.пропоную

28.09.2026

Чеська мова | Репетитор | Індивідуальні онлайн-уроки | Чеська

Живете в Чехії або плануєте переїзд? Потрібна мова для вступу до університету, іспитів, роботи чи просто життя у Чехії? Я допоможу Вам думати й говорити чеською: впевнено і без страху помилитися. Мене звати Маргарита. Я живу в Чехії 10 років, навчалась у Західночеському університеті на філологічній спеціальності

8 000 грн.пропоную

20.07.2026

Компьютерные курсы для детей в Харькове: обучение с нуля

Компьютерные курсы для детей в Харькове от учебного центра «Проминь» — это современное обучение с нуля, которое помогает ребенку уверенно пользоваться компьютером, развивать цифровые навыки и делать первые шаги в мире IT. Если ваш ребенок проводит много времени за телефоном или компьютером, превратите его

договірнапропоную

03.10.2026

Навчальні курси від GoITeens

GoITeens – українська онлайн IT-академія для дітей і підлітків віком від 5 до 17 років. За 10+ років ІТ-освіту для школярів у GoITeens здобули понад 150 000 учнів. Тут доступні курси програмування з нуля та інші навчальні програми в онлайн-форматі, адаптовані до віку й рівня підготовки учнів. Молодші діти

10 000 грн.пропоную

25.06.2026

Тренинг "Решение конфликтов"

ОПИСАНИЕ: Конфликт в повседневной жизни – далеко не редкость.  В рабочей среде они возникают постоянно, однако отношение к ним все-таки не нейтральное. Само слово вызывает напряжение, не говоря уже о жизненных ситуациях.  Все-таки мы не любим попадать в конфликты.  Почему – в общем тоже понятно – для нас

600 грн.пропоную

20.02.2026

Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

договірнапропоную

25.08.2025

Логопед – дефектолог онлайн. Бесплатная диагностика

Учитель высшей квалификационной категории. Мой профессиональный опыт позволяет скорректировать и исправить такие нарушения речи как: 1. Дислалия 2. Дизартрия 3. Задержка речевого развития 4. Общее недоразвитие речи 5. Алалия 6. Нарушения письменной речи (дисграфия и дислексия). Приглашаю на занятия детей

договірнапропоную

03.05.2023

Курси польської мови в групі та індивідуально

Вивченння польської мови в Кривому Розі та по Україні, підготовка до школи, технікуму університету в Польші. Групові та індивідуальні заняття польської мови з репетитором. 5 років досвіду Оголошено відкритим набір на літній інтенсив польської мови не пропусти. Літній інтенсив польської мови в групі з

200 грн.пропоную

09.09.2025

Английский в Полтаве – школа MyEnglish

Адрес школы английского языка: г. Полтава, ул. Соборности, 43, оф. 422 Бизнес Центр “Панорама” myenglish.pl.ua Телефон: (066) 240 03 06 Ищете качественные курсы английского Полтава? Хотите, чтобы изучение языка было эффективным и увлекательным? Школа английского в Полтаве MyEnglish предлагает уникальную возможность

330 грн.пропоную

03.09.2025

Репетитор з математики та української мови (1–4 класи)

Вітаю! Я Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини 🌿 Маю великий досвід роботи з дітьми початкової школи та щиро люблю свою справу. Навчаю дітей не лише розв'язувати задачі й писати грамотно — а розуміти й полюбити навчання . 💼 Що я пропоную: 📚 Індивідуальні та групові онлайн-заняття з

договірнапропоную

20.09.2025

Академія розвитку інтелекту

Для активного розвитку власної дитини батьки користуються послугами різних репетиторів, бажаючи додатково «підтягнути» її в навчанні. Центр розвитку дитини Smartum – це чудова можливість відмовитися від репетиторів і надати перевагу всебічному розвитку дитини шкільного і дошкільного віку. В нашій онлайн-академії інтелектуального

520 грн.пропоную

03.09.2025

Вчитель інформатики та репетитор з програмування

👋 Привіт! Мене звати Данило, я викладаю інформатику вже понад 4 роки та допомагаю дітям з 8 до 17 років відкривати світ сучасних технологій через програмування. Провів понад 700 онлайн-уроків та допоміг 50+ учням створити свої перші ігри, сайти та додатки. 💡 Чому саме я: Закінчив Ізмаїльський державний гуманітарний

договірнапропоную

26.09.2016

Психологічна підготовка та адаптація дітей до школи

Початок шкільного навчання – складний та важливий етап у житті будь-якої дитини.Одна дитина сприймає ці зміни як відповідальний крок і дорослішання. Інша – робить вигляд, що усвідомив важливість навчання та демонструє батькам свої старання. При цьому всередині вона зовсім не розуміє, що відбувається, і

Поп.Наст.