Закупаем на постоянной основе пшеницу (переработчик)
Опубліковано: 02.07.2018
Автор: Омельченко Виктор Валерьевич
продам
0504807091
Схожі оголошення
18.05.2018
ООО "Доброкрай" http://dobrokray.com.ua на постоянной основе реализует муку ржаную, обойную, обдирную, сеяную. Доставка по всей Украине мешок 45 кг или бестарным способом в муковозе от 5 тонн. Предоставляем качественные удостоверение. Форма оплаты любая. +380504807091 Виктор.
20.03.2018
Продам гречневую муку собственного производства.Фасовка в п/п мешки по 25кг.Цена 35,00грн/кг. Мука гречневая обладает высокой питательной ценностью и прекрасными вкусовыми качествами. Блюда на основе гречневой муки рекомендуют в качестве дополнительного источника пищевых волокон, белка, микроэлементов. В
15.02.2021
Продаем цельнозерновую муку из спельты собственного производства.Фасовка по 25 и 50кг. Под заказ фасуем по 1кг, 5кг и 10кг.Цена 30грн/кг. Спельтовая мука изготавливается из целого зерна спельты — зерновой культуры вида полбяной пшеницы на жерновых мельницах. Мука с нежной и мягкой текстурой, светло-коричневым цветом
14.05.2022
Нужна мука пшеничная Показания к применению: Хлебобулочные изделия, пирожные, пицца, торты и пироги.Максимум. зола: 0,55%-0,65%мин. белка: 10%Минимальный объем от 5 до 10 тысяч тонн. Общий заказ 30000 тонн. Порт назначения Матарани-Перу, Южная Америка!Вы можете предложить порты Констанца (Румыния) или Гданьск
05.05.2014
Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практично немає меж. Воно має високу питому цінність, легко засвоюється і має добрі смакові якості. Відмінною рисою гречаного борошна є високий вміст амінокислот, вміст білка в ньому не поступається пшениці. Особливістю
02.06.2020
Компания AR-Tech LTD предоставляет украинским и зарубежным производителям поставки муки (крупки) из пшеницы твердых сортов Дурум (англ. - "durum semolina") - сырья для производства макаронных изделий, итальянской пасты, полуфабрикатов и т.п. Преимущества нашего предложения: 1. Возможность заказа пробной партии
26.08.2017
Мука пшеничная первый сорт оптом. Прямые и постоянные поставки от компании производителя. Производство на собственной мельнице.Муку пшеничную первого сорта можно с легкостью отличить от муки пшеничной высшего сорта за счет присутствия в ней относительно небольшого количества мелко перемолотых оболочек зерна
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.