0503278145, 0677906733
(0532)58-34-86
Схожі оголошення
24.01.2013
Описание. Механизм подъема траверсы тестомесильных машин Л4-ХТ3-2Б, Л4-ХТВ, А2-ХТ3Б и других аналогов - конструкция служит для механического подъема траверсы тестомесильных машин на 330 литров. Состоит из металлического каркаса, винта, гайки и шкива. Приводится в действие двигателем.
21.10.2023
Тістоміс спіральний PASQUINI PSP 800 16 В наявності ! Виробник: PASQUINI Країна виробника: Італія Тістоміс спіральний PASQUINI PSP 800 16 - за рахунок спіральної форми замішувальної частини процес замішування виконується швидше і якісніше, ніж на тістомісах іншої конструкції. Технічні характеристики: Заміс
14.12.2013
Особенности тестомеса Itpizza SK-16:Дежа, спираль и защитная решетка изготовлены из нержавеющей сталиКолесики и таймер входят в стандартную комплектациюОкрашенный корпусИмеется отсекательСистема трансмиссии малошумнаяТехнические характеристики тестомеса Itpizza SK-16:Тесто, кг - 12Объем, л - 16 Наличие скоростей
27.07.2023
В наличие напольный мукопросеиватель. который используется в хлебопекарском или кондитерском производстве. в рабочем состоянии, при просеивании муки она стает воздушной, без комков и грязи. Так же на складе есть тестомесы. тестоделители, параконвектоматы , пекарские шкафы, шпильки, расстойки, столы и
22.09.2016
Тестомесильно-взбивальная машина ТВМ-70 - промышленный тестомес шиберного типа без опрокидывания предназначен для замеса всевозможных видов теста: сахарного, песочного, пряничного, заварного, сдобного и прочее, а так же для взбивания масляных и жировых кремов Принцип работы: В стационарную дежу тестомеса для
02.06.2020
Эти небольшие надёжные машины, способные удовлетворить потребности небольших ресторанов, клубов, кафе, столовых в свежих макаронных изделиях. Пресса могут работать с любым типом муки. Части контактирующие с продуктом изготовлены из нержавеющей стали. В комплекте с машинами поставляются 4 матрицы, по выбору
31.05.2023
Хлебобулочные изделия всегда востребованы, и их производство может быть прибыльным. Однако, чтобы успешно войти в эту отрасль, необходимо выбрать правильное пекарное оборудование. Важно ориентироваться на потребности производства (количество и виды выпекаемой продукции), а также на качество и функциональность оборудования.
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.