Сім’я без дітей винайме квартиру в Луцьку

Опубліковано: 16.08.2013

Автор: Поліна

договірна

зніму

Головна > Послуги > Нерухомість > Оренда > Оренда житлових приміщень > Оренда квартир  > Сім’я без дітей винайме квартиру в Луцьку
Сім’я без дітей винайме квартиру в Луцьку на тривалий термін. Розгляну різні пропозиції.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

22.11.2025

Виробництво модульних будинків під ключ - Nordi House

Компанія Nordi House — український виробник каркасно-модульних будинків під ключ з офісами у Києві, Львові, Харкові, Вінниці та Луцьку. Пропонуємо готові проєкти від 18 до 120 м² — з виробництвом, доставкою та монтажем за 30–45 днів, використовуючи екологічні матеріали й сучасне утеплення для цілорічного комфорту

26 500 грн.здам

16.12.2025

Здам 3 кімнатну біля метро

Оренда Просторої 3-кімнатної квартири 127 м² в ЖК «На Панельній»Метро Лівобережна Сучасне Планування: Кухня-Вітальня + 2 Спальні адреса: м. Київ, вул. Андрія Аболмасова, 5 * Площа: 127 м² * Поверх: 13/17 Квартира має чудове функціональне планування, що ідеально підходить для сучасного життя: * Простора кухня-вітальня:

1 800 грн.здам

09.08.2023

2.1 Татарів Будинок з терасою подобово для сім'ї невеликої компанії відпочинок з дітьми в горах Буковель приватний сектор

2.1 ТатарівПриватний сектор. Будинок для невеликої компаніі або для однієї родини, відпочинок в Карпатах приватний сектор, недалеко Буковель номер економ будинок в горах в лісі відпочинок з дітьми. Має власну кухню та терасу.Гарна місцевість - краєвид гори, ліс. Недалеко від річки. Розташування:- Івано-Франківська область,

1 500 $здам

10.04.2025

Оренда 2п будинку, Берківці, Стеценко без комісії

Довгострокова оренда будинку, Берківці, вул. Стеценко 30/7. Вперше пропонується в оренду привабливий та охайний будинок в Києві. 4 сотки із доглянутими квітниками та огородом. Будинок має 2 поверхи та 5 кімнат (160 м) із меблями та усім необхідним для проживання. Великий санвузол із своєю скваженою та

5 000 грн.здам

14.03.2021

Здаю 2-х кімнатну квартиру у м. Ковель

2- кімнатна квартира для порядних людей без домашніх улюбленців на довготривалий термін. Квартира з меблями, є лічильники на газ, воду, е/е і опалення. Зручне розташування, поруч є школа для дітей, магазини. Ціна за оренду в місяць+комунальні платежі.

Поп.Наст.