Допоможу змінити Життя. Духовний наставник

Опубліковано: 20.08.2024

Автор: Лара

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Тренінги, семінари, конференції  > Допоможу змінити Життя. Духовний наставник

Допоможу змінити Життя. Духовний наставник

Боретесь із життєвими труднощами? Я спробую допомогти вам досягти ясності та успіху за допомогою індивідуальних консультацій на теми: робота, сім'я, діти, бізнес або допомога у переговорах.

Мої напрямки діяльності по зміні життя за 12 років досвіду:

- Духовний наставник для тих, хто заплутався в житті

- Експерт – Футуролог (що потрібно робити, щоб змінити своє життя)

- Бізнес – консультант по питанням психології клієнтів та співробітників

Скористайтеся моїм досвідом і знаннями, отриманими від досвіду інших людей. Отримайте цінні знання та практичні рішення для подолання перешкод і досягнення успіху в кожній сфері свого життя. Давайте розкриємо причини життєвих труднощів і дамо вам змогу визначати свою долю і творити свою реальність.

Ціна консультації (28 000 грн) (це донат на благодійність для дітей сиріт та розвиток даного проекту – в планах зробити це масштабно та безкоштовно)

Консультація проходить: у вигляді переписки в Телеграм, інколи дзвінок (в особливих ситуаціях). Зустрічі – тільки по особистим домовленостям.

Давайте працювати разом, щоб змінити ваше життя та розкрити весь ваш потенціал. Запишіться на консультацію зараз!

Для запису на консультацію пишіть у Телеграм – dukhstav

α137/888

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

500 грн.пропоную

17.01.2022

Грати в Cashflow (Грошовий потік)

ПРИВЕДІТЬ У ПОРЯДОК СВОЇ ВІДНОСИНИ З ГРОШАМИ   Якщо ви прагнете отримати можливість: 1. Розширити рамки свого мислення – зрозуміти психологію інвесторів та бізнесменів; 2. Розвинути у собі навички ведення бізнесу та інвестування; 3. Розуміти свої обмеження щодо фінансів та способи змінити їх; 4. Навчитися бачити

10 000 грн.пропоную

19.04.2023

Євроленд!

Запрошуємо на онлайн день відкритих дверей! 16.02 о 15:00 Реєструйтеся на https://e-u.com.ua/euroland Невід’ємною складовою Європейського університету є навчальний комплекс: дитячий садок — початкова школа та ліцей, об’єднані назвою «Євроленд». Розташований комплекс в одному з наймальовничіших масивів Києва

Поп.Наст.