Дай друг, на счастье руку мне!!!

Опубліковано: 05.09.2021

Автор: Рита

500 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Медицина, косметологія > Медичні послуги > Діагностика  > Дай друг, на счастье руку мне!!!
Новое направление в диагностике организма, направленное на точность определения диагноза. Можно на дому. Справки по т.0980893889
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

300 грн.пропоную

11.04.2026

Відновлення енергії та нормального самопочуття

Відчуваєш, що щось не так, але лікарі кажуть “все нормально”?Постійна втома, тривожність, внутрішня напруга, біль у тілі, який повертається знову і знову — це не випадковість.Я працюю з тілом та енергетикою руками.Без медикаментів. Без “розмов ні про що”.Тільки конкретна робота і відчутний результат.Що я

4 000 грн.пропоную

12.02.2026

Aвторський масаж у Києві

Я - Айджена, майстриня проєкту Sensus.Мої сеанси - це подорож у світ глибокого розслаблення, де кожен дотик пробуджує чуттєвість і повертає зв’язок із тілом. Що я пропоную: Тантричний масаж для чоловіків і жінок Авторські практики на стику східних та європейських технік Body-to-body масаж - повне злиття енергій

400 грн.пропоную

28.01.2026

Професійний медичний результативний масаж простати Знижки

Застійний простатит – виникає на тлі застою крові, секрету передміхурової залози та лімфи всередині передміхурової залози Це підступна форма хвороби, адже через відсутність гострих симптомів пацієнти звертаються до лікаря досить пізно, а при несвоєчасному лікуванні захворювання переходить у хронічну форму.

600 грн.пропоную

02.03.2025

Лечебный массаж в Харькове – здоровье и расслабление в надежных руках!

Хотите избавиться от боли в спине, напряжения в мышцах и усталости? Центр «Profi-massage» в Харькове – это профессиональный лечебный массаж с доказанным эффектом! Наши мастера с опытом более 15 лет помогут восстановить подвижность, улучшить самочувствие и вернуть вашему телу легкость. Что мы предлагаем: •

400 грн.пропоную

28.02.2025

Релакс массаж для мужчин. Троещина

Уважаемые мужчины, любители нежности и ласки! Приглашаю Вас на свой нежный расслабляющий массаж всего тела (спина, швз, ягодицы, руки, ноги) массаж Лингама, массаж простаты. Сертификат массажиста, опыт 10 лет. Я воспитанная, доброжелательная женщина с нежными руками и хорошей позитивной энергетикой. Работаю

400 грн.пропоную

25.02.2025

Чувственный общий релаксируюший массаж. Троещина. Не салон.

Приветствую вас! Приглашаю окунуться в мир прикосновений и нежных рук. Наверное, многие из вас привыкли к быстрому темпу жизни! Все бегут бегут, и нет времени на себя. Мы постепенно перестаем чувствовать свое тело как источник радости, а ведь оно призвано не только для работы, но и быть источником удовольствия! Массаж

договірнапропоную

29.07.2025

Майстриня масажу

Привіт! Я — Анна, і запрошую тебе на преміальний масаж у Львові. Розслаблення, тілесна присутність, чуттєвий дотик — без шаблонів і поспіху. • Розслаблюючий масаж: від 1350 грн • Єгипетський масаж: 4000 грн • У 4 руки: 6900 грн Приймаю у Сихові, виїзд можливий. Telegram: lia_tantra

650 грн.пропоную

16.05.2025

Масаж оздоровчий

Массаж оздоровительный Предлагаю Вам -восстановить силы и здоровье,наполнить свое тело положительной энергией. Вы хотите избавиться от стресса и снять напряжение после тяжелых будней предлагаю : Классический массаж общий(спина,шея,руки,ноги,живот) Масаж лица Лимфодренажный Антицеллюлитный Медовый Баночный Стимулирующий

договірнапропоную

12.03.2025

Вакцинація в медичному центрі “Your family”

Вакцинація в медичному центрі “Your family”  Вакцинація Харків. Сезонна вакцинація Харків. Імунолог консультація Харків. Імунологія в Харкові. Лікар імунолог-алерголог у Харкові. Консультація лікаря-імунолога в Харкові. Алерголог у Харкові. Лікар Харків. Найкращий лікар у Харкові. Консультація лікаря Харків.

990 грн.пропоную

20.01.2025

Зимовий відпочинок в санаторію "Березовий гай "

Зима – це ідеальний час, щоб подарувати собі турботу та відновити сили❄️ Санаторій “Березовий гай” запрошує вас на зимовий відпочинок у самому серці казкового лісу✨ Засніжені дерева, свіже морозне повітря та тиша навколо створюють особливу атмосферу, яка налаштовує на спокій і відновлення. Наш санаторій –

800 грн.пропоную

01.11.2024

масаж авторський акцiя

Авторська креативна студiя масажу "MELODY"Запрошуємо на комбінований масаж.Допоможемо зменшити втому та напругу.І покращити загальне самопочуття.професійні,сертифіковані майстриРізні техніки масажувід оздоровчого до релаксуючоготакож  чудовi новинки-Авторський масаж новинка-Аромаритуал дуже цiкава розслаляюча процедура

700 грн.пропоную

16.11.2023

Расслабляющий и классический массаж в комплексе это чудесно

Устали от работы? Замучали стрессы? Звоните. Мои нежные и заботливые руки помогут вам отвлечься от проблем и перезагрузиться в СКАЗОЧНЫЙ МИР МАССАЖА. Расслабляющий массаж - один из наиболее популярных видов массажа, который помогает отдохнуть и снять напряжение. Одной из основных причин, почему расслабляющий массаж

Поп.Наст.