працівник на підприємство

Опубліковано: 19.09.2024

Автор: Мосайчук Олег Вікторович

12 000 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Реклама, поліграфія, дизайн > Маркетингові послуги  > працівник на підприємство

потрібен працівник на підприємство

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

17 000 грн.пропоную

22.03.2024

Чоловічок на дорозі

Коли діло доходить до брендингу, підприємці думають про візитівки, брошури, рекламу на телебаченні, радіо. Компанія Слон пропонує надувного Рукомаха зазивало Чоловічок на дорозі, для Урочистого відкриття бізнесу Популяризації торгової марки Просування бренду Покращення продажів автосалону Залучення клієнтів

договірнапропоную

27.05.2022

Послуги SEO-копірайтера

Вітаю. Мене звуть Олег, я копірайтер та контент-маркетолог. З 2013 року працюю із текстами, та знаю як робити контент, який подобається Google.  Щоб сторінки вашого сайту займали високі позиції, вони мають бути оптимізованими та відповідати потребам вашої аудиторії. Одним з інструментів, що дозволяє це

договірнапропоную

16.02.2023

Щоденник схуднення за онлайн-інтерв'ю

Ось ви де! Саме вас ми і шукали!  Якщо ви багато разів намагалися схуднути, але так і не отримали бажаний результат, пропонуємо приєднатися до нового глобального дослідження. Наша команда нутриціологів та дієтологів працює над комплексним курсом схуднення, який допоможе реалізувати мрію про стрункість і

Поп.Наст.