Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Vidnova Clinic

Vidnova Clinic  (пропоную)

Ціна: договірна
Автор: Vidnova Clinic  ( 04.09.2026)
Місцезнаходження: Івана-Теодозія Куровця, 10, Львов, Львовская область
Дата публікації: 04.09.2026

Vidnova – клініка європейського стандарту у Львові
Основне прагнення сучасної людини – абсолютна краса та гармонія у всьому. Виглядати добре – не данина моді, а невід’ємна частина культури.

Ми пропонуємо широкий комплекс послуг: пластичні операції будь-якого рівня складності, стоматологію нового покоління, апаратну та медичну косметологію, лазерну гінекологію, прийом вузькопрофільних лікарів.  З кожним роком кількість наших пацієнтів зростає, ми розвиваємося, підвищуємо свою кваліфікацію та самовдосконалюємось.

Клініка пластичної хірургії, косметології і стоматології орієнтується на гармонійну красу людини, а основне кредо нашої діяльності – природний результат та повна безпека для здоров’я пацієнта.

Про вашу красу та здоров’я потурбуються кваліфіковані лікарі. Ваш новий образ буде цілісним і досконалим, і, найголовніше, відповідатиме вашому внутрішньому стану.

Клініка Vidnova: ваш персональний експерт здоров’я та краси!

Реклама

Оголошення із рубрики "Медицина, косметология"переглянути все
Відновлення енергії та нормального самопочуття
Відчуваєш, що щось не так, але лікарі кажуть “все нормально”?Постійна втома, тривожність
Bonate
Bonate — це провідний український мультибрендовий онлайн-магазин, що спеціалізується на
масаж в 2 в 4 руки АКЦІЯ
Запрошую вас до себе на чудовий масаж Ніжні професійні руки,пр
Індивідуальний банний / SPA-ритуал / Відпочинок в бані/ Спа-баня Київ
Для тих, хто хоче особистий формат. Баня, джакузі, пропарка, масаж, SPA-ритуал, уся увага - ті
Санаторій Березовий гай запрошує на ефективну програму оздоровлення для людей із цукровим діабетом 2 типу
Санаторій Березовий гай запрошує на ефективну програму оздоровлення для людей із цукрови