Автобусні та авіа тури в Португалію: автобусні тури без нічних переїздівз України в Португалію

Опубліковано: 11.10.2017

Автор: Кутова Ирина

1 950 грн.

пропоную

Головна > Послуги > Туризм, свята, спорт, відпочинок > Туризм, відпочинок, подорожі  > Автобусні та авіа тури в Португалію: автобусні тури без нічних переїздівз України в Португалію
Запрошуємо до Португалії в наші автобусні та авіа тури з Вояж Організейшн Груп
Португалія – сонячна країна на Піренейському півострові яка відома на весь світ своєю культурою, видатними дослідниками, мореплавцями та історією.
Автобусний тур в Португалію «Океан почуттів - Португалія!»
Польща, Німеччина, Швейцарія, Франція, Іспанія, Португалія, Чехія
Виїзд з: Львів
Дати виїздів: 24.08, 21.09, 05.10, 19.10, 02.11.2024
ціна від 560 евро
14 днів
без нічних переїздів
Маршрут туру: Вроцлав - Ротенберг-на-Таубер - Гайдельберг - Інтерлакен - долина Лаутербруннен - міст Пон-Дю-Гар- Нарбонн - Каркассонн - Люрд - Сан-Себастьян - Більбао - Сантьяго-де-Компостела - Порту - Коїмба - Обідуш - Фатіма - Алкобаса - Лісабон - Синтра, мис Року та Урса Біч - Евора - Мадрид - Толедо - Барселона - Ансі - Монблан - Женева - Цюрих - Рейнський водоспад - Брно - Моравський Крас
Цей маршрут пропонує вам незабутню подорож через мальовничі місця країн Європи.
Ви почнете свою подорож з історичного Вроцлава, поринете в атмосферу середньовіччя в Ротенбурзі та Гайдельберзі, насолодитесь красою швейцарських Альп в Інтерлакені та долині Лаутербруннен.
Подорожуючи далі, ви побачите величний римський акведук Пон-дю-Гар, зануритеся в історію Нарбонна та Каркассонна, відчуєте духовну атмосферу в Люрді.
На вас чекають мальовничі приморські міста Сан-Себастьян та Більбао, величний собор Сантьяго-де-Компостела. Відвідавши історичні міста Португалії - Порту, Коїмбру, Обідуш, Фатіму, Алкобасу та Лісабон, ви вирушите до Іспанії, де вас зачарують Мадрид, Толедо та Барселона.
На зворотньому шляху ви насолодитесь красою французького озера й однойменного містечка Ансі, величчю Монблану, мальовничими пейзажами Швейцарії та Німеччини.
Ця подорож подарує вам незабутні враження, нові знання та знайомства, а також можливість побачити найрізноманітніші куточки Європи.
Зверніть увагу! У вартість туру включені 13 екскурсійних об'єктів: Вроцлав, Ротенбург-на-Таубері, Берн, Нарбонн, Сан-Себастьян, Порту, Коїмбра, Лісабон, Назаре, Мадрид, Барселона, Аннесі та Цюрих.
У вартість туру також включено проживання у готелях категорії 3* зі сніданками.

Автобусні тури в Португалію
«Запальні ритми Іспанії: Барселона, Севілья, Малага, Валенсія, Мадрид та Гранада»
Угорщина, Словенія, Італія, Іспанія, Португалія, Франція, Монако 
Виїзд з: Львів, Стрий, Мукачево, Ужгород, Львів, Любляна, Будапешт
Дати виїздів: 21.09, 12.10, 26.10.2024
ціна від 799 евро
15 днів
без нічних переїздів
Любляна, Мілан, Ніцца, Барселона, Валенсія, Гранада, Севілья, Мадрид, Генуя, Венеція
Автобусний тур на 15 днів без нічних переїздів.
Ранковий виїзд зі Львова і вечірнє прибуття у Львів (в залежності від проходження кордону)
Відвідаємо такі міста: Егер, Будапешт, Любляна, Блед, Мілан, Барселона, Валенсія, Гранада, Севілья, Фару, Мадрид, Толедо, Авіньйон, Ніцца, Монако, Генуя, Венеція
Ласкаво просимо в незабутній тур до Іспанії, де культурна різноманітність, захоплююча архітектура та сонячний клімат об'єднуються, щоб створити найкращі спогади. Від величних пам'яток до смачної кухні, ця подорож обіцяє поглибити ваше знайомство з різноманітністю Іспанії.
Почнемо з Барселони, яка сполучає сучасність та традиції, Барселона вразить вас архітектурними шедеврами Гауді, вуличками готичного кварталу та елегантними ресторанами на Ла Рамбла.
Далі на нас чекає Валенсія - це місце сучасної Іспанії.
Де ви здивуєтесь сучасній архітектурі Мистраля та Калатрави і насолодитеся спокоєм на пляжах та затишком Середземного моря.
Обов'язково спробуйте паелью.
Продовжуємо наш тур у м. Гранада - Арабська спадщина Альгамбри та захоплюючі види з Палацу Карлоса V - ось, що вас очікує в Гранаді.
Наступна зупинка м. Севілья де нас очікуватимуть вражаючі алькáзари Мавританських королів, неперевершений Севільський собор та захоплюючі фламенко-вечірки.
З цього дивовижного міста в нас буде змога відвідати Атлантичний океан в м. Фаро (Португалія), одне з найгарніших міст Іспанії - Ронда, та одне з найгарніший міст Андалусії – м. Кордоба.
На завершення іспанськогої саги нас очікуватиме Мадрид - його велич розкриється через його площі, музеї та гастрономічні відкриття, доповнені вуличною енергією площі Пуерта – дель - Соль.
Цей тур - це ваше поглиблене занурення в відмінність Іспанії, де ви зможете насолодитися місцевою культурою, архітектурою та кухнею, залишаючи за собою незабутні враження від найважливіших місць цієї віддзеркаленої в сонячному блиску країни.
Зверніть увагу! У вартість туру включено 10 екскурсій по містах: Любляна, Мілан, Барселона, Валенсія, Гранада, Севілья, Мадрид, Ніцца, Генуя та Венеція.
У вартість туру також входить проживання у готелях по маршруту. Сніданки включені у вартість.

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

5 934 грн.пропоную

06.11.2018

Новорічний Автобусний тур «Джульєтта і гондоли + Новий рік 2025 у Венеції» зі Львова

Новорічний Автобусний тур «Джульєтта і гондоли + Новий рік 2025 у Венеції» зі Львова30.12.24 - 02.01.2025 Львів – Будапешт – Венеція – Верона – озеро Гарда – Львів Тур на 4 дні, 2 нічних переїзди, 1 ніч в готелі Новий рік у Венеції!День 1 Виїзд зі Львова. Перетин українсько-угорського кордону. За наявності часу,

договірнапропоную

23.04.2023

Візова підтримка у будь-яких випадках. Робота, навчання за кордоном. Тури. Готелі...Не дорого.

Візова підтримка у будь-яких випадках. - Квитки (автобус, потяг, літак).  - Страхування.  - Готелі.  - Тури.  - Авіатури. - Навчання за кордоном. - Візова підтримка у любу країну світу. - Страхування.   -Тури.  - Вакансії та робота за кордоном.  - Апостіль.  - Переклад юридичних документів.   Контактний номер

9 300 грн.пропоную

17.09.2018

Табір "Петрос" Дитячий табір в Карпатах на осінні канікули 2024

Дитячий табір в Карпатах на осінні канікули "Петрос" Даты выездов в лагерь ПЕТРОС на осень 2024 28.10.2024 - 02.11.2024 Петрос це - здорові та щасливі діти та турботливі батькиОсінні канікули 2024 у Дитячому спортивно-оздоровчому таборі «Петрос»: На осінніх нікулах в таборі "Петрос" Вас чекає : Новинки:Купання у

договірнапропоную

03.06.2024

тур в Карпати тиждень, тури Закарпаття літо, тур Мукачево, відпочинок Закарпаття літом

тур в закарпаття на тиждень, тур в карпати на тиждень, автобусний тур закарпаття з києва, літній тур карпати, тур в ужгород, тур в мукачево з києва, тур карпати автобус київ, тур косино, тур берегово, тур закарпаття літо, карпати тури літо, тур закарпатье на неделю летом, отдых карпаты лето Ще не визначилися, куди

430 грн.пропоную

29.09.2022

Оснній автобусний тур в Краків (Парк розваг Wodny, Величка) – Закопане (Chochołowskie Termy, Крупалувка)-Ланьцут (палац графів Потоцьких)

ОСІННІЙ АВТОБУСНИЙ ТУР НА КАНІКУЛИ 2022 В ЄВРОПУ КРАКІВ (ПАРК РОЗВАГ WODNY, ВЕЛИЧКА) – ЗАКОПАНЕ (CHOCHOŁOWSKIE TERMY, КРУПАЛУВКА) Краків (Парк розваг  Wodny, Величка) – Закопане (Chochołowskie Termy, Крупалувка)-Ланьцут (палац графів Потоцьких) Краків в перекладі з польської «місто королів». Щотижня сюди

2 300 грн.пропоную

09.10.2017

Горнолыжные туры из киева на буковель,зима 20-21, стар скай тревел.

Дорогие друзья. Всем надоели постоянные разговоры о коммуналке, ценах на продукты питания и бензин. Мы вам хотим предложить приключения!  Поехали прокатимся на лыжах и забьем на все проблемы и неудачи!!!!  Автобусные туры из Киева стартуют по пятницам, четвергам, воскресеньям. И жить вы можете как в чудесных

4 150 грн.пропоную

02.04.2021

Весняний тур на 8 Березня

СВЯТКОВИЙ ТУРз відвідування замків Львівщини, озера Синевир, термальних басейнів та багато іншогоТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВДати: 05.03.2022-08.03.2022ПОДАРУНОК КОЖНІЙ ЖІНЦІ В ТУРІ – ВІДВІДУВАННЯ ТЕРМАЛЬНОГО БАСЕЙНУ “ЖАЙВОРОНОК”У програмі туру:Пам’ятники археології Олеський та Золочівський замки;найвище гірське

3 300 грн.пропоную

01.02.2022

Тури на травневі свята!

«Травнева Буковина. Чернівці, Кам'янець, Хотин + тюльпани!» Дата туру: 29.04 Ціна туру: від 3600 грн «Неймовірна Житомирщина. Тур на травневі свята 2022 року!» Дата туру: 29.04 Ціна туру: від 3950 грн «Сонячний тур. Травневі свята на Закарпатті + Синевір» Дата туру: 29.04 Ціна туру: від 4250 грн «Травневий фонтан

Поп.Наст.