+38(097)072-48-08; +38(050)981-74-40
https://partner-pf.all.biz/
Линия микроэлементов "Хелат"
Микроэлементы Fe, Cu, Mn, Zn находятся в хелатной форме (EDTA) и усваиваются растением на 90-95%. Микроудобрения улучшают защитные свойства культур, их стойкость к климатическим особенностям и поражения болезнями.
Ступінь хелатізаціі 100%, вміст міді Cu - 150 г/кг
Мідь сприяє підвищенню врожайності культур і покращує якість плодів і насіння; запобігає поляганню посівів, особливо на тлі високих доз азотних добрив; сприяє збільшенню білка в зернових та бобових культурах, підвищує кількість цукру в коренеплодах і вміст вітаміну С у плодах; каталізує утворення хлорофілу; викликає інтенсивне засвоєння рослинами вологи з ґрунту, підвищуючи посухостійкість; посилює розвиток коренів. Достатня кількість міді в аграрних культурах покращує опірність рослин до грибкових і бактеріальних захворювань.
Чутливі до нестачі міді: овес, ячмінь, пшениця; вельми чутливі: просо, соняшник, горох, буряк, овочеві культури, льон, лугові, бобові та злакові трави; менш чутливі: жито, кукурудза, гречка, картопля.
Властивості хелату міді Cu EDTA 15%:
не токсичний;
не містить хлору;
стійкий в широкому діапазоні pH робочого розчину;
сумісний з мінеральними добривами;
повністю розчинний у воді і легко засвоюється рослинами;
стійкий до впливу мікроорганізмів;
у важкорозчинні сполуки ґрунту зв'язується незначно;
відрізняється високою транспортною активністю і проникністю через листя рослин;
сумісний з ЗЗР.
Норми внесення:
Увага! Не перевищуйте концентрацію 0,1% (100г продукту на 100л води).
Схожі оголошення