+380636070955
Схожі оголошення
02.05.2024
Відкрийте світ програмування з досвідченим репетитором! Мене звуть Данило Тимофеєв, я вчитель інформатики. Запрошую вас на онлайн-заняття з програмування, які допоможуть вам: • Опанувати основи Python, Java, C++ або JavaScript. • Створювати власні веб-сайти, ігри та мобільні додатки. • Підготуватися до
23.05.2024
Чи стикається ваш син чи дочка з труднощами у вивченні математики? Не розуміння навіть однієї теми може призвести до серйозних проблем у майбутньому. Не зволікайте! Зверніться за допомогою до досвідченого репетитора з математики вже зараз! Професійний репетитор допоможе: • Засвоїти складні математичні концепції.
09.08.2024
Вітаю! Мене звати Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини. Я обожнюю свою роботу та маю великий досвід роботи з дітками молодших класів (1–4 класи). Моя головна мета – допомогти вашій дитині зрозуміти та полюбити математику та українську мову. Маю успішний досвід дистанційної роботи
10.10.2024
Всем привет! Рад приветствовать вас на своей страничке! :)СРАЗУ МОМЕНТ - оплата до урока ^-*Я репетитор по английскому языку. Если у вас есть желание - приглашаю вас в свою команду!Могу и хочу помочь вам в изучении английского, помогу вам свободно общаться, читать, писать на английском на уровне C1.- Я
07.08.2024
Школа Физтеха - специализированный репетиторский центр по математике и физике. Проводим занятия со школьниками, студентами, взрослыми. Центр сотрудничает с физико-техническим факультетом Харьковского национального университета имени В.Н. Каразина.
21.08.2022
Пропоную послуги репетитора з ХІМІЇ для учнів 7-11 класів. На першому занятті, використовуючи індивідуальний підхід та індивідуальні методики визначається рівень та подальший план занять. Заняття в зручному форматі на Ваш вибір: - Індивідуальні; - Міні групи (до 3 чоловік) Рівні: -з «нуля»; -
27.09.2022
З гарним репетитором кожна дитина в змозі зрозуміти та вивчити матеріал на відмінно. На заняттях доступно викладаю матеріал з Хімії. Якщо ви помітили, що дитина помітно нервує перед заняттями з хімії та приносить погані оцінки після уроку - звертайтесь до мене, разом ми швидко піднімим рівень вашої дитини
05.03.2023
Студія естрадного вокалу "Victoria" м. Вінниця Тел. +38 098 415 07 84 Якщо Ви шукаєте репетитора вокалу, або просто хочете отримати професійну пораду, то ми завжди будемо раді допомогти. Ми працюємо для тих, хто давно хотів спробувати співати, але заважали страх, невпевненість у собі, "немає слуху", "раптом
05.07.2023
Дорогі батьки учнів початкової школи! На долю ваших дітей випала нелегка доля онлайн-навчання. Спочатку карантинного, потім воєнного. Всі ви розумієте, що за таких умов говорити про глибоку освіту та міцні знання ваших дітей не доводиться. Маємо надію, що 2023-2024 н.р. наші діти проведуть за партами у
01.02.2024
Меня зовут Александра, я преподаю английский язык для разных возрастов и разного уровня. Опыт работы со студентами более 4 лет. Мы начнем изучение английского языка с легкого общения на новом языке. Разговоры на бытовые темы для натурального владения языком. Поработаем над текстами разной тяжести. Читаем, обсуждаем,
30.03.2012
Преподаватель,образование высшее гитарное, стаж преподавания более 20 лет,предлагает свои услуги онлайн обучение с ноля и до вашего реального желания.В стилях:классика.аккомпанимент(с голосом и без),поп,джаз и др.,по нотам и без,помощь в выборе инструмента для занятий. Возраст с 6 лет и до - без верхней границы
05.10.2013
- Частные уроки английского языка для Маленьких и ВзрослыхОбучение с нуля, развитие всех навыков(речь, письмо, аудирование, произношение) - О себе - Лингвист, переводчик английского языка(Педагогический университет им. К.Д.Ушинского)Суворовский район, Центр, Приморский районОплата почасовая, от 100 гр.час067-284-24-33,
Cookie – це маленький текстовий файл, котрий зберігається на вашому комп’ютері/мобільному пристрої, коли Ви відвідуєте веб-сайт. Цей текстовий файл може зберігати інформацію, котра може зчитуватися веб-сайтом, коли Ви знову відвідаєте його пізніше. Деякі файли cookie необхідні, щоб веб-сайт мав змогу функціонувати бездоганно. Інші файли cookie корисні для відвідувачів: вони надійно та безпечно зберігають ім’я користувача, та інші налаштування як, наприклад, обрану мову. Файли cookie служать для того, щоб Вам було непотрібно кожен раз вводити однакову інформацію, коли Ви повторно відвідуєте якийсь веб-сайт.
Ми використовуємо файли cookie, щоб запропонувати Вам оптимальний доступ до нашого веб-сайту. Завдяки використанню файлів cookie ми можемо подбати про те, щоб Вам показувалася та сама інформація, коли Ви відвідаєте наш веб-сайт повторно. Файли cookie можуть також використовуватися для оптимізації роботи веб-сайту. Вони полегшують перегляд веб-сайту.
Щоб захистити Ваші приватні дані, а також запобігти втраті інформації або протиправну поведінку, використовуються відповідні організаційні і технічні заходи.
Ми використовуємо файли cookie сторонніх постачальників, щоб аналізувати в збірних формулярах статистичну інформацію з використанням інструментів аналізу, наприклад, Google Analytics. Для цього використовуються як постійні, так і тимчасові файли cookie. Постійні cookie зберігаються на Вашому комп’ютері або мобільному пристрої на термін не більш 24 місяців.
Ви можете дуже просто вимкнути всі файли cookie в налаштуваннях свого веб-браузера. Для цього просто натисніть "Довідка" та пошукайте "Блокування файлів cookie". Пом’ятайте про наступне: якщо Ви вимкните файли cookie, то веб-сайт буде показуватися тільки частково або не буде показуватися взагалі.