Майстер-класи для дітей Київ

Опубліковано: 21.10.2024

Автор: Королівське Мистецтво

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Туризм, свята, спорт, відпочинок > Організація шоу, урочистостей, корпоративів. > Послуги ведучих та артистів  > Майстер-класи для дітей Київ

Майстер-класи для дітей у Києві від Арт-Студії Свят «Королівське Мистецтво»
Організуйте яскраве та незабутнє дитяче свято з нашими виїзними майстер-класами! Ідеально для днів народжень, шкільних свят та корпоративів.

Популярні майстер-класи:

Ціна: від 3000 грн для груп до 10 дітей. Усі матеріали включено!

Телефон: +38 (098) 805-58-58
Email: artroyal.kiev.ua@gmail.com

https://artroyal.kiev.ua/mayster-klasy-dlya-ditei

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

200 $пропоную

16.11.2018

Ведучий на новорічні корпоративи

Новорічне з  святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі Ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та Класичні програми, дінамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні Зіркові костюми на Ваших гостях - и все це для Вас!       Я

200 Європропоную

10.12.2021

Ведучий новорічні корпоративи

Новорічне  святкування  зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу,  ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас. Я ціную людей та їх бажання. Я знаю, як

200 Європропоную

11.12.2021

Ведучий новорічні корпоративи

Новорічне святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас Я ціную людей та їх бажання. Я знаю, як важливо всім

70 $пропоную

06.02.2022

Ведущий на Свадьбу, Выездную роспись, Юбилей, Корпоратив, Презентацию.

Организую и проведу вашу Свадьбу, Выездную роспись, День Рождения, Конференцию, Презентацию, Корпоратив. -Актер Одесской киностудии -Голос который вдохновляет -13 лет в прямом эфире -500+ проведенных мероприятий -Более 4700 часов публичных выступлений -Зеленый сертификат Легко, не навязчиво, оригинально, современно,

Поп.Наст.