Уроки вождения с личным инструктором

Опубліковано: 14.11.2012

Автор: Андрей

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Курси > Автоводіння  > Уроки вождения с личным инструктором
Уроки вождения для тех, у кого уже есть права, но кто еще боится ездить. Отработка маршрутов, психологическая адаптация , тренинги для начинающих водителей, усовершенствование мастерства вождения.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

960 грн.пропоную

28.09.2026

Чеська мова | Репетитор | Індивідуальні онлайн-уроки | Чеська

Живете в Чехії або плануєте переїзд? Потрібна мова для вступу до університету, іспитів, роботи чи просто життя у Чехії? Я допоможу Вам думати й говорити чеською: впевнено і без страху помилитися. Мене звати Маргарита. Я живу в Чехії 10 років, навчалась у Західночеському університеті на філологічній спеціальності

1 грн.пропоную

24.09.2026

Репетиторський центр clever children!

Репетиторський центр clever children запрошує на заняття з англійської, математики, біології та географії. Ми пропонуємо якісні уроки онлайн, допомогу зі шкільною програмою та гарантуємо успішну підготовку до НМТ. Переходьте на сайт: cleverchildren.com.ua або дзвоніть: 066-707-33-26. Cайт cleverchildren.com.ua

12 000 грн.пропоную

21.09.2026

Курсы компьютерного дизайна в Харькове — освойте востребованную профессию с нуля

Хотите создавать крутой визуальный контент и освоить востребованную профессию? Образовательный центр «Проминь» приглашает на курсы компьютерного дизайна в Харькове с индивидуальным подходом к каждому ученику.Индивидуальный формат обучения позволяет полностью погрузиться в практику и получить результат независимо

10 000 грн.пропоную

25.06.2026

Тренинг "Решение конфликтов"

ОПИСАНИЕ: Конфликт в повседневной жизни – далеко не редкость.  В рабочей среде они возникают постоянно, однако отношение к ним все-таки не нейтральное. Само слово вызывает напряжение, не говоря уже о жизненных ситуациях.  Все-таки мы не любим попадать в конфликты.  Почему – в общем тоже понятно – для нас

500 грн.пропоную

21.03.2026

Онлайн-уроки дикції, сценічної мови, артикуляції, основ риторики

Уроки сцен мови , дикції, риторики, основ ораторського мистецтва , пластики. Постанова диханння, вимови, артикуляції. Зна й омство з основами риторик и , ораторського мистецтва . Техн і ка мовлення , зняття зажим ів . Для усіх , х то зацікавлений у самор озвитку , р озвитку техн і ки бес і д и , ум іння

600 грн.пропоную

20.02.2026

Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

договірнапропоную

26.02.2026

Групові онлайн заняття з малювання.

Навчаю дітей шкільного віку основам малюнка, живопису, композиції, ліплення, орігамі та ін. В режимі онлайн, в додатку zoom. Є дві вікові групи: від 6 до 10 років та від 11 до 17 років. Перший урок 40 хвилин пробний (безкоштовно). Наступні по 125 або 150 грн за урок (за 40 хвилин) відповідно. Заняття проводжу

6 400 грн.пропоную

15.01.2026

Сертифікований курс BAS КУП: Комплексне управління підприємством

Запрошуємо на сертифікований практичний курс "Використання прикладного рішення "Комплексне управління підприємством"! Курс орієнтований на управлінців, IT-фахівців, керівників підрозділів, менеджерів, працівників облікових служб, бухгалтерів, які бажають ознайомитись з функціоналом сучасного рішення "BAS

200 грн.пропоную

24.12.2025

Курси підготовки до НМТ 2026 в Дніпрі

Дорогі старшокласники, учні училищ та студенти коледжів, а також випускники минулих років! Запрошуємо усіх бажаючих на 6-ти місячні курси підготовки до НМТ-2026: всі предмети (на вибір) в одному центрі! Курси НМТ в Центрі розвитку «ДІАЛОГ» - це: ✅6 місяців, 80 уроків по 60 хв. ✅реальний формат прискореної підготовки

7 900 грн.пропоную

23.11.2025

Курс компьютерной грамотности в Харькове

Освоить компьютер с нуля реально в любом возрасте. Учебный центр «Проминь» объявляет набор на курсы компьютерной и цифровой грамотности в Харькове. Это обучение, после которого вы перестаете бояться технологий и начинаете уверенно пользоваться ими в работе, учебе и повседневной жизни.Наши занятия подходят детям,

договірнапропоную

27.10.2020

Мотошкола категории А и А1

Для управления мотоциклом необходимо наличие прав категории А. Можно открыть данную категорию, получив уроки езды на мотоцикле в нашей мотошколе. Следует сразу сказать, что курс на права категории А позволят вам управлять любыми мотоциклами. Сюда входят как обычные мотоциклы, так и мотоциклы с колясками. Также

договірнапропоную

14.05.2025

Викладачка малювання | Онлайн-уроки для дітей від 5 до 17 років

Привіт! Мене звати Вера, я — викладачка малювання, яка вірить, що кожна дитина талановита, а малювання — це не лише мистецтво, а й шлях до емоційного розвитку, впевненості та радості 💛 Я працюю з дітьми від 5 до 14 років і проводжу творчі онлайн-заняття, де дитина не просто малює — вона досліджує себе, світ

Поп.Наст.