Коллекционные предметы, антиквариат

Опубліковано: 17.11.2015

Автор: Николай Барановский

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні  > Коллекционные предметы, антиквариат

Коллекционирование как хобби,  легко станет выгодным источником дохода. Поиск уникальных предметов коллекционирования, детальное описание и оценка предметов старины и антиквариата. Каталог предметов и коллекций, форум нумизматов и других коллекционеров. Новости и интересные факты, события известных музеев и их коллекции.   Услуги поиска интересующих предметов, продажа и обмен.  Благодаря нам вы сможете пополнить свою коллекцию, обменять или продать, а возможно и отыскать уникальные вещи.

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

400 грн.пропоную

14.06.2026

Продам готову курсову на тему: Договори зберігання.

Продам готову авторську курсову на тему: «Договори зберігання (поняття, види, основні положення)» ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВА ХАРАКТЕРИСТИКА ДОГОВОРІВ ЗБЕРІГАННЯ 1.1. Історія розвитку договору зберігання 1.2. Поняття та ознаки договору зберігання 1.3. Система нормативно-правових актів у сфері

200 грн.пропоную

24.12.2025

Курси підготовки до НМТ 2026 в Дніпрі

Дорогі старшокласники, учні училищ та студенти коледжів, а також випускники минулих років! Запрошуємо усіх бажаючих на 6-ти місячні курси підготовки до НМТ-2026: всі предмети (на вибір) в одному центрі! Курси НМТ в Центрі розвитку «ДІАЛОГ» - це: ✅6 місяців, 80 уроків по 60 хв. ✅реальний формат прискореної підготовки

550 грн.пропоную

10.10.2023

Репетиторство по шкільним предметам, підготовка до НМТ

Центр репетиторства VAISOT надає послуги з підготовки шкільних предметів, а саме: Українська мова; Математика; Англійська мова; Історія; Хімія; Біологія; Географія. Фізика Німецька мова Французька мова А також здійснюємо підготовку до НМТ. Якісне викладання студентам забезпечують професійні викладачі. ⚡

330 грн.пропоную

03.09.2025

Репетитор з фізики та астрономії | Кандидат педагогічних наук

Вітаю! Мене звати Олександр, мені 41 рік, і я вже понад 15 років допомагаю школярам не просто «вчити фізику», а розуміти, захоплюватись і застосовувати її в реальному житті . 🎓 Мій досвід: Вища педагогічна освіта (Слов'янський державний пед. університет) Кандидат педагогічних наук (дисертація з загальної педагогіки,

100 грн.пропоную

12.03.2025

З написання студентськихробіт Безкоштовніконсультації Підтримкаунавчанні

Звертайтеся на безкоштовні консультації у навчанні.  Ріізна допомога у написанні робіт від гуманітарних до програмування з різних предметів Допомога з різн. предмет. у написан. різн. студ. робіт Телеграм або звінки) Телеграм по номеру тел

180 грн.пропоную

22.11.2024

Підготовка до НМТ-2025 за 6 місяців в ЦР "ДІАЛОГ"

Увага! Набір на 6-ти місячні курси підготовки до НМТ-2025 у Центрі розвитку «ДІАЛОГ» з усіх предметів (на вибір). Навчання на підготовчих курсах дає можливість: - адекватно оцінити рівень своєї підготовки; - розширити, поглибити та систематизувати знання з предметів; - усунути наявні «прогалини». Наповнюваність груп

договірнапропоную

13.08.2024

Репетитор з фізики

Шукаєте досвідченого репетитора з фізики, який допоможе вашій дитині не тільки засвоїти шкільну програму, але й розвинути справжній інтерес до предмету?Я готовий допомогти! Мені 41 рік, і я маю багаторічний досвід у викладанні фізики та астрономії. Моя вища освіта була здобута в Слов'янському державному педагогічному

договірнапропоную

08.09.2023

Репетиторство

Репетитори у Центрі розвитку «ДІАЛОГ» з різних предметів допоможуть учням 5-9 класів у виконанні домашніх завдань, допоможуть підвищити рівень навчальних досягнень. Методи передачі викладачем знань учням різноманітні з тих чи інших предметів. Для кожної дитини індивідуальний підхід для досягнення максимальних успіхів

200 грн.пропоную

15.02.2025

Вирішення тестів та іспитів онлайн на замовлення.

Допомога у вирішенні онлайн тестів та іспитів з різних дисциплін. Ви можете замовити складання тестів та іспитів будь-якої складності з будь-якого предмета. Я працюю і з тими тестами, де для вибору відповідей потрібно розв'язати задачу, проаналізувати текст. Також виконую термінові тести, якщо ви обмежені в

Поп.Наст.