Инфракрасная сауна. 95 грн. (1 сеанс)

Опубліковано: 27.11.2015

Автор: Салон красоты 'Браво'

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Медицина, косметологія > Косметологія > Масаж, солярій, спа  > Инфракрасная сауна. 95 грн. (1 сеанс)

В инфракрасной сауне тело человека прогревается за счет тепловых волн, излучаемых инфракрасными обогревателями. Это излучение воспринимается нами, как приятное, мягкое тепло, которое в первую очередь нагревает не воздух, а предметы. То есть в данном случае – тело посетителя сауны. Тепловые волны проникают в тело на глубину до 4 см, что в несколько раз интенсивнее прогрева в обычной финской бане (до 5 мм). Более интенсивное воздействие тепловых лучей провоцирует и более сильное потоотделение. Соответственно, количество вредных шлаков и токсинов, которые человек теряет вместе с потом в инфракрасной сауне, также намного больше, чем в других видах бань.

Чем именно полезна инфракрасная сауна?

1.Укрепляются стенки сосудов, снижается содержание холестерина, улучшается кровообращение. Соответственно, регулярное посещение ИК сауны уменьшает риск возникновения инсультов, инфарктов, тромбозов и других сердечно-сосудистых заболеваний. Восстанавливается давление и усиливается приток кислорода к головному мозгу, что способствует улучшению памяти и мозговой активности.

2.Улучшается состояние нервной системы, что позволяет забыть о бессоннице, тревоге, нервном напряжении, депрессии. Мягкое тепло ИК лучей снимает умственное напряжение, улучшает настроение, создает ощущение комфорта и спокойствия.

3.Отмечается благотворное влияние на иммунную систему. Организм начинает активнее бороться с заболеваниями, что особенно актуально в периоды эпидемий гриппа и ОРЗ.

4.Восстанавливаются поврежденные мягкие ткани, кости. Ускоряются процессы заживления порезов, переломов, ожогов, ушибов.

5.Восстанавливается организм после спортивных нагрузок. Активные занятия спортом приводят к накапливанию в мышцах молочной кислоты, которая вызывает боль и тяжесть. Инфракрасное излучение стимулирует процесс быстрого вывода молочной кислоты и снятию неприятных ощущений. Кроме того, улучшение кровообращения и, соответственно, насыщение организма кислородом, способствует быстрому восстановлению бодрости, снятию усталости после физических нагрузок.

6.Снимаются или значительно уменьшаются болевые синдромы различной этиологии. Благодаря дозированному прогреву можно избавиться от головных, суставных, менструальных и других болей.

7.«Уходят» лишние килограммы. В ИК сауне за 20-30 минут организм сжигает то же количество энергии, что и при 10 минутной пробежке.

8.Повышается эластичность кожи, исчезает целлюлит. Усиление кровообращения и ускорение обмена веществ позволяет организму сжигать подкожные отложения и устранять проявления «апельсиновой корки» на коже. Польза инфракрасной сауны для женщин может быть огромна – уже через пару сеансов кожа на проблемных участках (ягодицы, бедра, живот) становится более гладкой и эластичной.

9.Кожа очищается от прыщей, угрей, дерматита. Расширение пор и интенсивное потоотделение выводит наружу токсины, подкожные загрязнения, сальные пробки.

10.Происходит выздоровление от хронических заболеваний ЛОР-органов и суставов.

Стоимость 1 сеанса:

- 95 грн. для одного человека;

- 160 грн. для двоих.

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

750 грн.пропоную

09.08.2026

Крайня плоть заважає? Час записатися на консультацію уролога

Дискомфорт, труднощі з гігієною, часті запалення голівки статевого члена — усе це підстави звернутися до уролога і розглянути варіант циркумцизії. Лікар на консультації оцінить стан, розповість про протипоказання та підготовку до операції. У «Урологічній практиці» (Київ) консультація коштує 750 грн, сама

517 грн.пропоную

18.06.2026

А як ще може бути краще?

Чисте волосся без зайвого клопоту  Для вас :- Чиста вода- Професійне миття + масаж голови- Легка укладка- Швидкість та комфорт ТІЛЬКИ ДО КІНЦЯ ЧЕРВНЯ 650 грн -20.5% = 517 грн Лише ваше бажання і трохи часу  для себе - і ваше волосся дихає чистотою і красотою! Професійні перукарські послуги у Миколаєві від

1 100 грн.пропоную

28.06.2026

Масаж Київ — виїзд додому та кабінет біля НАУ | Оздоровчий, спина, лімфодренаж

Професійні послуги масажу в місті Київ: виїзд до клієнта додому або прийом у затишному масажному кабінеті поруч із Національним Авіаційним Університетом. Пропоную всі основні види оздоровчого масажу: класичний масаж всього тіла, масаж спини для зняття напруження та болю, лімфодренажні техніки для покращення обміну

4 000 грн.пропоную

17.05.2026

Масаж від Валерії (Київ)

Валерія - майстриня чуттєвого мистецтва масажу. Я створюю простір для вашого відпочинку, релаксації та відновлення сил. У моїх сеансах поєднані: класичні техніки масажу, хвилеподібні гавайські прийоми, елементи тантричної медитативності, body-to-body релаксація, робота з енергетичними потоками. Атмосфера: свічки,

3 900 грн.пропоную

26.10.2025

Відновлювальний авторський масаж Київ Оболонь

Хочеш перезавантажитися тілом і душею? Пропоную сеанси турботи, довіри та неймовірних відчуттів — масаж, що посилює енергетичний потенціал та гармонією тіло й душу. Після сеанси ви відчуєте прилив сил, відпочинок та підвищену енергію життя.  Сеанси проходять у Києві. На Оболоні. У мене своя облаштована локація.

договірнапропоную

22.12.2025

Енергетичний масаж у Києві для чоловіків та жінок

Я професійний майстер масажу. Вже понад 10 років працюю з тілесними та релаксаційними практиками, спрямованими на відновлення, зняття напруги та гармонізацію стану. Мій досвід навчання у різних школах та у сертифікованих майстрів з України та інших країн дозволяє поєднувати класичні, східні та авторські техніки

4 000 грн.пропоную

12.02.2026

Aвторський масаж у Києві

Я - Айджена, майстриня проєкту Sensus.Мої сеанси - це подорож у світ глибокого розслаблення, де кожен дотик пробуджує чуттєвість і повертає зв’язок із тілом. Що я пропоную: Тантричний масаж для чоловіків і жінок Авторські практики на стику східних та європейських технік Body-to-body масаж - повне злиття енергій

договірнапропоную

04.01.2026

Масаж від Анастасії

Вітаю! Мене звати Анастасія, я майстриня масажних практик із багаторічним досвідом. Що ви отримаєте від сеансу: глибоке розслаблення та відновлення відчуття гармонії та легкості у тілі індивідуальний підхід до кожного клієнта атмосферу турботи та комфорту Формати: класичні та авторські техніки тілесні практики

300 грн.пропоную

11.04.2026

Відновлення енергії та нормального самопочуття

Відчуваєш, що щось не так, але лікарі кажуть “все нормально”?Постійна втома, тривожність, внутрішня напруга, біль у тілі, який повертається знову і знову — це не випадковість.Я працюю з тілом та енергетикою руками.Без медикаментів. Без “розмов ні про що”.Тільки конкретна робота і відчутний результат.Що я

800 грн.пропоную

11.03.2026

Масаж загальний вiд майстринi

Вітаю! Я,кваліфікована майстер масажу,маю медичну освіту,практичний досвід Запрошую вас до себе на масаж(комбіную техніки) ви зможете відпочити і душею і тілом та оздоровитись Масаж: -Загальний масаж оздоровчий -Загальний розслабляючий -Спортивний -масаж з проблемою з хребтом -Масаж антістресовий -масаж окремих

4 000 грн.пропоную

09.01.2026

Майстриня масажу Яна (Київ)

Я Яна. Майстриня тілесних практик, жіночності та мистецтва дотику. Створюю простір, де чоловік може відпустити контроль, розслабитися, відчути своє тіло та повернутися до стану спокою й ресурсу. У моїх сеансах поєднані: ·       класичні прийоми масажу, ·       хвилеподібні гавайські техніки, ·       тілесно-орієнтовані

4 000 грн.пропоную

08.01.2026

майстриня тілесно-орієнтованих та тантричних практик

Привіт, я Вікторія. Я майстриня тілесно-орієнтованих та тантричних практик. Уже багато років працюю з тілом і допомагаю людям повертатися до спокою, ресурсу та відчуття себе. Кожен мій сеанс - це занурення у глибоке розслаблення, робота з м’язами, зняття напруги та м’яке відновлення. Я використовую техніки

Поп.Наст.