Запаліть цей Новий 2025 рік, разом з нами

Опубліковано: 21.11.2024

Автор: Катрич Татьяна

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Туризм, свята, спорт, відпочинок > Організація шоу, урочистостей, корпоративів. > Послуги ведучих та артистів  > Запаліть цей Новий 2025 рік, разом з нами
Готові до незабутньої новорічної ночі?
Давайте створювати незабутні моменти разом.
Загорнемо Ваші эмоції та почуття в яскраву подію, зануримо в чарівну казкову атмосферу кохання та щастя.
Телефонуйте просто зараз - бронюйте дату новорічних свят - заздалегідь.
Ми обожнюємо свою роботу і будемо вдячні за вашу довіру.
Гроші приходять і йдуть - а эмоції залишаються.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

02.04.2023

Музика на свято,тамада на весілля

Тетяна Катрич це творець, натхненник, ідейний лідер, друг, наставник та головний диригент Вашої урочистості, ведуча яка перетворює будь-який захід на феєрію фарб, запальних емоцій та іскрометного гумору. Особливий авторський стиль у поєднанні з досвідом, чуйним розумінням бажань Ваших гостей призводить до

договірнапропоную

21.10.2024

Організація свят, аніматори, майстер-класи у Києві!

Шукаєте професіоналів для організації незабутнього світового дійства? «Арт-Студія Свят «Королівське Мистецтво» створить тематичне свято для вас і ваших гостей! Детальніше на сайті: artroyal .kiev .ua /svyato -pid -klych Професійні ведучі на будь-якому заході в Києві та області. Наші харизматичні ведучі зроблять

200 $пропоную

16.11.2018

Ведучий на новорічні корпоративи

Новорічне з  святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі Ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та Класичні програми, дінамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні Зіркові костюми на Ваших гостях - и все це для Вас!       Я

200 Європропоную

10.12.2021

Ведучий новорічні корпоративи

Новорічне  святкування  зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу,  ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас. Я ціную людей та їх бажання. Я знаю, як

200 Європропоную

11.12.2021

Ведучий новорічні корпоративи

Новорічне святкування зі мною - це щастя для справжніх гурманів позитивного гумору. Це свіжі ідеї, тематичні сценаріїї, сучасні та класичні програми, динамічні та оригінальні конкурси, пародійні шоу, ефектні зіркові костюми на Ваших гостях - і все це для Вас Я ціную людей та їх бажання. Я знаю, як важливо всім

договірнапропоную

14.01.2022

Організація свята та подій

З 2009 року ми з командою концептуальних подій RUSH перетворюємо колективи на команди, партнерів - на друзів, а друзів - на фанатів за допомогою сучасних корпоративів, тимбілдингів, днів народження та презентацій клієнтам. Для людей, які хочуть дивувати своїм святом, використовуючи сучасні технології та

500 грн.пропоную

02.09.2023

RA

RA - український реп-виконавець. Молода зірка RA в українській сучасній хіп-хоп культурі – харизматична особистість з позитивною енергетикою. Його музика наповнює цей світ щастям, після прослуховування якого хочеться жити і творити. Кожна пісня – це ціла історія з його життя. Завдяки унікальному голосу в

договірнапропоную

04.08.2010

Тамада,живая музыка,баянист на свадьбу,юбилей!

Лёгкий способ организовать весёлый праздник (свадьбу, день рождения, корпоратив) - это обратиться к нам! Опытный ведущий - тамада, приятная живая музыка, профессиональный звук и светомузыка! Порекомендуем хороших фотографа и видеооператора, прокат автомобиля, автобуса, лимузина!(099)7132797, (067)9888838, (093)7863221

договірнапропоную

21.09.2011

Тамада Киев! Живая музыка, dj, аккордеонист, видео, фото!

Для того, чтобы праздник был весёлым, на достойном уровне и по реальной цене (без накруток, процентов) - обращайтесь к нам! Организуем, проведём, озвучим свадьбу, корпоративную вечеринку, день рождения, юбилей, банкет! Тамада, ведущий, живая музыка, dj, баянист, трубач, скрипач, двойники известных артистов, своя

500 грн.пропоную

04.06.2014

Организация и проведение праздника.

Event «Королевство Праздника» предлагает профессиональный сервис услуг по организации и проведения любого тематического торжества! Доверьте проведение праздника нам, и мы подготовим мероприятие так, что счастливый день станет ярким и запоминающимся событием для Вас и Ваших гостей! С нами работают только самые

Поп.Наст.