Таро. Очищення. Захист. Любов.

Опубліковано: 23.11.2025

Автор: Глафіра

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Ритуальні послуги  > Таро. Очищення. Захист. Любов.

Таро. Очищення. Захист. Любов.

Ворожка. Досвід 20 років.

Допоможу у складних життєвих ситуаціях:

Гадання на Таро

Зняття порчі, злазу, негативу

Відновлення стосунків і гармонії в родині

Повернення коханого / коханої

Енергетичний захист

Відкриття фінансового потоку

Конфіденційно. Індивідуальний підхід.

Телефонуйте +380964149323 Глафіра

ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

300 грн.пропоную

03.09.2026

Тимчасове фото на хрест у Сумах — підготовка, друк та захист. З повагою та у стислі терміни

У важкі хвилини втрати важливо, щоб усі деталі були виконані гідно та вчасно. Якщо у вас немає готового якісного портрета близької людини — допоможу дбайливо підготувати та роздрукувати фотографію для ритуалу поховання. З яких джерел можна відновити фото: - Паперові знімки (будь-якого розміру чи року); -

300 грн.пропоную

06.03.2025

Юридичні послуги в Одесі. Послуги адвоката

Юридичні послуги в Одесі - захист у кримінальних справах - захист при ДТП - захист при податкових спорах - сімейні суперечки

договірнапропоную

14.08.2025

Створення пам’ятних скульптур домашніх тварин на замовлення

Скульптура, сповнена спогадів: майстри студії «ОМІ» увічнюють образ домашніх улюбленців у бронзі Майстри художньої студії «ОМІ» продовжують зворушливу традицію створення пам’ятних скульптур домашніх тварин на замовлення. Цього разу в центрі уваги — витончена композиція: собачка, що сидить на порозі дому

договірнапропоную

16.06.2025

Виготовлення гранітних памятників

Майстерня пам’ятників Monument — це компанія, яка займається виготовленням памятників з натурального граніту ще з 2005 року. Гранітні пам’ятники на могилах дорогих для нас людей завжди були проявом любові та поваги до їх пам’яті. Для кожного з нас дуже важливо, щоб місце поховання мало доглянутий вигляд. Ми

договірнапропоную

01.03.2025

Стабільний і надійний чоловік шукає свою другу половинку, Польща

Мені 44 роки, я родом з Польщі. Шукаю жінку для серйозних стосунків з метою створення сім’ї. Я добре освічений, інтелігентний, дбаю про себе та свій дім. За характером – життєрадісний, товариський. У повсякденному житті керую власною компанією, а у вільний час люблю займатися спортом, слухати музику, ходити

Поп.Наст.