Работа в эмиратах (ОАЭ, Дубаи) 5* отели

Опубліковано: 12.12.2005

Автор: Сергей

договірна

продам

Головна > Послуги > Інформаційно-освітні > Тренінги, семінари, конференції  > Работа в эмиратах (ОАЭ, Дубаи) 5* отели
Для работы в ОАЭ (Дубаи, Абу Даби, Шаржа) требуется персонал 5* отелей и ресторанов (официанты, бармены, ресепшен, гест-релейшен, хостесс, технический персонал, повара).
Среди наших клиентов мировые сети отелей Hyatt, Rotana, Coral, Le Meridian
Есть Другие ВАКАНСИИ. З/П от 1000 USD + чаевые + бонусы
Нужны молодые энергичные люди, которые хотят сделать карьеру.
Работодатель предоставляет:
Рабочий контракт (от 1 до 3-х лет)
Рабочую визу (РЕЗИДЕНТ)
Медицинскую страховку, Авиабилет, Проживание, Питание
Проезд до места работы и обратно (на автобусе)
Ежегодный оплачиваемый отпуск 30 дней (+ авиабилет)
Годовые Бонусы
Обучение (тренинг по выбранной специальности)
Международный Сертификат (по окончанию контракта)
ТРЕБОВАНИЯ: англ.яз., желателен опыт работы
Подробности и полный список вакансий на сайте www.ivasltd.com
Резюме на sergey@ivasltd.com
Телефон для справок: +8 (812) 970–06–25
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

договірнапропоную

03.10.2026

Навчальні курси від GoITeens

GoITeens – українська онлайн IT-академія для дітей і підлітків віком від 5 до 17 років. За 10+ років ІТ-освіту для школярів у GoITeens здобули понад 150 000 учнів. Тут доступні курси програмування з нуля та інші навчальні програми в онлайн-форматі, адаптовані до віку й рівня підготовки учнів. Молодші діти

3 200 грн.пропоную

18.08.2026

Курси зварник, електрик, слюсар, кухар, токар, перукар, маляр, манікюр, бровіст

Курси по всій УкраїніКухар • кондитер • бариста • бармен • офіціант • піцайоло • сушист • пекар • адміністратор ресторану чи готелю та інші.Перукар • колорист • майстер манікюру та педикюру • візажист • косметолог • масажист • бровіст • майстер татуажу • дієтолог • психолог та інші.Електрик • електромонтажник •

10 000 грн.пропоную

23.11.2025

Курсы колористики в Харькове: станьте мастером окрашивания волос за 1,5 месяца

Мечтаете освоить современную, творческую и высокооплачиваемую профессию? Учебный центр «Проминь» приглашает на курсы колористики с нуля — программу, которая превращает новичков в уверенных специалистов по окрашиванию волос. Здесь вы получите не сухую теорию, а ценные практические знания, основанные на

600 грн.пропоную

20.02.2026

Репетитор, тренер, вчитель уроки по шахматам / з шахів шахи / шахматы

Ми живемо в епоху «кліпового мислення». Гаджети та соцмережі відучують дітей концентруватися. Результат: дитина швидко втомлюється, боїться помилок і чекає готових рішень замість того, щоб створювати їх. Школа дає знання, але вона не вчить механіці мислення. Я пропоную витягнути дитину з інформаційного шуму

договірнапропоную

20.12.2025

Святкова акція Онлайн курси з сертифікатом міжнародного зразка

Європейська академія натуропатії і натуральної медицини пропонує для всіх фізичних осіб, ФОП і юридичних осіб недержавних підприємств від 18 років: онлайн курси з народної медицини, курси професій, курси бізнесу, курси саморозвитку, курси енергетичної, курси східної медицини, цілительства з наданням сертифікату

100 грн.пропоную

05.03.2026

Допомога студентам з навчальними роботами

Допомагаю з підготовкою студентських матеріалів з різних дисциплін. Без плагіату Без АІ Швидко та якісно. Без передоплати. Усі види студентських робіт - магістерські дисертації, дипломні роботи, курсові, реферати, контрольні та багато іншого. Українською, польською, болгарською, румунською мовами. Адекватні ціни,

договірнапропоную

26.02.2026

Групові онлайн заняття з малювання.

Навчаю дітей шкільного віку основам малюнка, живопису, композиції, ліплення, орігамі та ін. В режимі онлайн, в додатку zoom. Є дві вікові групи: від 6 до 10 років та від 11 до 17 років. Перший урок 40 хвилин пробний (безкоштовно). Наступні по 125 або 150 грн за урок (за 40 хвилин) відповідно. Заняття проводжу

6 400 грн.пропоную

15.01.2026

Сертифікований курс BAS КУП: Комплексне управління підприємством

Запрошуємо на сертифікований практичний курс "Використання прикладного рішення "Комплексне управління підприємством"! Курс орієнтований на управлінців, IT-фахівців, керівників підрозділів, менеджерів, працівників облікових служб, бухгалтерів, які бажають ознайомитись з функціоналом сучасного рішення "BAS

договірнапропоную

14.05.2025

Викладачка малювання | Онлайн-уроки для дітей від 5 до 17 років

Привіт! Мене звати Вера, я — викладачка малювання, яка вірить, що кожна дитина талановита, а малювання — це не лише мистецтво, а й шлях до емоційного розвитку, впевненості та радості 💛 Я працюю з дітьми від 5 до 14 років і проводжу творчі онлайн-заняття, де дитина не просто малює — вона досліджує себе, світ

460 грн.пропоную

18.08.2025

Репетитор англійської мови для учнів 1–5 класів

Привіт! Мене звати Анастасія, і я — викладачка англійської мови з освітою педуніверситету міста Умань. Мені 19 років, але я вже маю практичний досвід викладання та щиро закохана у свою справу. Працюю з дітьми молодшого та середнього шкільного віку — допомагаю полюбити англійську, а не просто вчити її "для

3 300 грн.пропоную

17.04.2024

Підготовка до школи від 3 до 6 років

Центр репетиторства «VAISOT» проводить курс підготовки дітей до школи “СТАРТ” Саме час записатись на підготовку до школи. В першому класі з'являється одразу велике навантаження на дитину. Підготовлені учні легше і швидше адаптовуються до нових умов, легше сприймають новий матеріал та краще його засвоюють. Тому

договірнапропоную

25.08.2025

Логопед – дефектолог онлайн. Бесплатная диагностика

Учитель высшей квалификационной категории. Мой профессиональный опыт позволяет скорректировать и исправить такие нарушения речи как: 1. Дислалия 2. Дизартрия 3. Задержка речевого развития 4. Общее недоразвитие речи 5. Алалия 6. Нарушения письменной речи (дисграфия и дислексия). Приглашаю на занятия детей

Поп.Наст.