Школа выживания в эпоху Водолея

Опубліковано: 02.12.2011

Автор: Ольга

договірна

пропоную

Головна > Послуги > Медицина, косметологія > Медичні послуги > Консультація  > Школа выживания в эпоху Водолея
Начинает работу с 06.12.11. занятия проводят: Доктор медицинских наук, профессор, мастер- холодинамист Попова Лариса Александровна, врач- санолог, гомеопат, гирудотерапевт , член Московского Альянса гирудотерапевтов Козинская Ольга Михайловна.
Тема первого семинара: Путь сердца в самосовершенствовании человека.
Место проведения семинара: ул. Тарасовская 6, институт спортивное медицины, кафедра санологии, с 16- 20 часов, 06.12.2011

Телефон: 097 214 80 40, 099 538 12 92.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

537 грн.пропоную

17.06.2026

Професійні перукарські послуги у Миколаєві від Hair Studio SLV.

Професійні перукарські послуги у Миколаєві від Hair Studio SLV. Миколаїв, вул. Шевченка, 58. Телефон: (093) 958-79-28 Сайт: slv.mk.ua Дивіться ціни на сайті! Допомагаємо створити стильний образ для кожного дня, важливих подій та особливих нагод. Наші послуги: * Жіночі стрижки * Чоловічі стрижки * Дитячі стрижки

4 000 грн.пропоную

09.02.2026

Масажні послуги

Вітаю! Мене звати Вікторія, я майстриня тілесних практик із багаторічним досвідом роботи. Запрошую вас у приватну студію спокою на лівому березі Києва - місце, де можна відпустити втому, розслабити тіло й відновити внутрішню рівновагу. Пропоную: • тілесно-орієнтовані практики для зняття напруги та стресу •

договірнапропоную

22.12.2025

Енергетичний масаж у Києві для чоловіків та жінок

Я професійний майстер масажу. Вже понад 10 років працюю з тілесними та релаксаційними практиками, спрямованими на відновлення, зняття напруги та гармонізацію стану. Мій досвід навчання у різних школах та у сертифікованих майстрів з України та інших країн дозволяє поєднувати класичні, східні та авторські техніки

1 600 грн.пропоную

17.12.2025

Пакет "Зимовий Anti‑Virus" у Києві в Клініці МЕДІКОМ

У розпал сезону ГРВІ, грипу та COVID більшість сімей стикається з однаковою проблемою: всі починають кашляти одночасно, а запис до лікаря й діагностика розтягуються на кілька днів. Зимовий пакет Anti‑Virus для дорослих і дітей в МЕДІКОМ дає змогу пройти огляд лікаря та одразу здати ключові аналізи — розгорнений

договірнапропоную

05.06.2025

Довідка 086/о для школи та садочка у «Your Baby»

Довідка 086/о для школи та садочка у «Your Baby» довідка 086/о Харків.довідка для школи Харків.медогляд для дитини Харків.медична довідка для садочка Харків.довідка в школу Харків.медогляд перед школою Харків.Харків довідка 086.оформити довідку 086/о Харків.Your Baby медцентр Харків.дитячий медогляд Харків.лікарі

договірнапропоную

23.06.2025

Йога-студія Sense Yoga Олени Бакай

Школа Sense International Yoga Therapy Center пропонує професійне навчання для викладачів йоги та йога-терапевтів у зручному форматі: онлайн або офлайн у Львові. Усі програми включають теоретичні лекції, живі Zoom-сесії, практику та постійну підтримку викладача. Навчання побудоване на 5 послідовних етапах.

Поп.Наст.