Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Стоматологія  >  Стоматология в Симферополе.

Стоматология в Симферополе.  (пропоную)

Ціна: договірна
Автор: Валентина  ( 05.12.2012)
Місцезнаходження: Україна, Крим, автономна республіка , Сімферополь
Дата публікації: 05.12.2012

Стоматология в Симферополе. Стоматологическая клиника "МЭТР-СТОМ". Симферополь - Стоматология на Украине. Стоматологические клиники в Крыму. Лечение зубов в Крыму. Стоматологические услуги в Симферополе. Стоматология в Крыму. Стоматологическая клиника в Симферополе. Стоматология в Симферополе. Протезирование зубов в Крыму, имплантация зубов, лечение пародонтоза, лечение пародонтита, реставрация зубов, металлокерамика.
Украина, АР Крым, г.Симферополь, ул. Менделеева, 2

Схожі оголошення
ще схожі

Реклама

Оголошення із рубрики "Стоматология"переглянути все
зубной техник, керамист
Изготовление металлокерамики (Duceram Kiss), штифтов, цельнолитое, бюгельное протезирова
Стоматологические услуги
Добро пожаловать! Вас приветствует клиника"Сандора М". Наша специализация: Семейная стоматоло
Услуги врача-стоматолога в г. Николаев
Врач стоматолог Голубничий А.В. г. Николаев, ул. Артема, 14/2 (0512) 72-04-85, (067) 262-74-51 ww
Лечение зубов, стоматология - недорого (Харьков)
Высококвалифицированные специалисты и профессиональные стоматологи Харьковской поликлиники "Санодент
Тотальная имплантация зубов - Что это? Как происходит?
Зубные имплантаты – преимущества и недостаткиИмплантация зубов появилась достаточно давно и сумела п
Зуботехнічна лабораторія «Стоматології від А до Я»
1
Зуботехнічна лабораторія «Стоматології від А до Я»

Стоматологія від А до Я пропонує послуги зуботехнічної лабораторії. Зуботехнічна лабораторія «Стоматології від А до Я» спеціалізується на виготовленні кераміки, металокераміки, прес кераміки, вінірів, фарфорових коронок, знімному протезуванні всіх видів протезів ...

Протезування зубів для пенсіонерів
4
Протезування зубів для пенсіонерів

На жаль, ніхто з нас не молодіє. З роками всі системи людського організму піддаються зносу, це стосується, в тому числі і зубів. Втрачаються їх мовна, жувальна і естетична функції і відновленню вони не підлягають. Протезування зубів у Львові для пенсіонерів найкращий ...