Кухонный комбайн kenwood km10

Опубліковано: 11.12.2012

Автор: Дмитрий

3 300 грн.

продам

Головна > Товари > Електроніка та техніка > Побутова техніка > Дрібна побутова техніка  > Кухонный комбайн kenwood km10
кухонный комбайн KENWOOD CHEF б\у в хорошем состоянии, в наличии мясорубка, миксер, тесто мешалка.
ПереслатиПоскаржитись
Усі оголошення автора

Схожі оголошення

20 000 грн.продам

13.04.2026

Panasonic DP-C262 - лазерний кольоровий БФП: принтер, сканер, копір

Моделі DP-C262/C322 були розроблені, ґрунтуючись на знаннях та ноу-хау компанії Panasonic у розробці унікальних технологій для бізнесу. Результатом стали інтелектуальні рішення для надання всім рутинним офісним операціям нового імпульсу за рахунок застосування кольору. Сканування, копіювання, друк та прийом

договірнапродам

27.09.2019

Детали, запчасти, насадки для кухонного комбайна Мрия 2м.

Детали, запчасти, насадки для кухонного комбайна Мрия 2м. Новые, хорошего качества, производства ЮМЗ, Днепропетровск. Широкий ассортимент. РЕМОНТ. Даю подробные консультации по самостоятельному ремонту и замене деталей. Высылаю детали в другие города Украины. Наличие и цена оговаривается по телефону или

80 грн.продам

04.06.2019

Kenwood Автомобильные Системы 1998-1999 год Каталог (Могу выслать почтой)

Kenwood Автомобильные Системы 1998-1999 год  Каталог47 страниц в объявлении 10 фото Могу выслать почтой. Смотрите другие мои объявления - board.com.ua/user/e-45cb18/msg/p1.html

12 299 грн.продам

24.01.2025

подрібнювач харчових відходів leomikao lm-200 (диспоузер)

Подрібнювач харчових відходів LEOMIKAO LM-200 – флагманська модель, якій під силу перемолоти будь-які побутові відходи, зокрема невеликі кістки. Потужності диспоузера та об'єму робочої камери достатньо для того, щоб упоратися з будь-якою кількістю відходів, навіть після великого застілля. Лише кілька секунд

210 грн.продам

23.09.2018

Станок для удаления косточек из вишни

Машинка  удалит косточку  с минимальным повреждением самой ягоды.  Удаляя косточки  вручную, мы не только сильно повреждаем ягоду, но и теряем много сока, а это сильно сказывается на вкусовых качествах.  Принцип работы прибора  Вы без труда соберете по схеме это   устройство, которое поставляется в коробке

Поп.Наст.